שרשור הפרק היומי^^

שרשור הפרק היומי^^

ולא אכפת לי שזה שעה ומשהו לפני. בגלל שאם לא הייתי פותחת אותו עכשיו לא היה לי סיכוי לפתוח אותו.>< וזהו. ואם מתחשק לכם תסקלו אותי באבנים><

לי Li

New member
סנונית! ../images/Emo13.gif

הצלחת לפרסם הודעה בפורום בסוף?
יופי ^_^

דופיאשה

New member
קצת קשור אבל חשוב *לי*

בגלל שלא הייתי ולא ראיתי אני פוחדת שאני לא הבין מה יהיה היום בפרק מישהו יכול לכתוב לי תקציר (קצת ארוך) של פרקי יום שלישי ורביעי? בבקשה?

special girl1

New member
יום רביעי [שלישי לא ראיתי גם]

החבורה הולכת ומחפשת את נאראקו, בדרך הם פוגשים את קוגה. הא כמובן מדבר עם קגומה ואז הולך לחפש את נאראקו בעצמו. הוא מצליח למצוא אותו. נאראקו לא נלחם בו אלא משחרר מפלצת חדשה שהוא יצר [לא זוכרת את השם]. נאראקו בעצמו הולך משם. קוגה מתחיל להילחם במפלצת... ואז באים אינויאשה והשאר. אינויאשה מצטרף אליו אבל קוגה בורח משם כי הוא הבין שזה מסוכן מידי. הוא הלך לחברים שלו ואז הם אמרו לו: "אם אינויאשה נלחם במפלצת, וקגומה איתו, היא לא גם בסכנה?" או משהו כזה... ואז הוא התעצבן ורץ להציל את קגומה ^^ ואז הוא הצטרף לאינויאשה במלחמה... רק שכשהוא בא אז כבר היו 2 מפלצות... המפלצת שהיית בהתחלה הוציאה עוד אחת מהבטן- מהירה מאוד, מתחבאת באדמה ואוכלת חלקים של אנשים... [היא אמרה שהמעי של אינו היה טעים...
] אז הם נלחמים במפלצות די הרבה זמן... [אינו קוגה, למרות שכולם בסכנה] עד שסאנגו לקחה את המקל הזה של מירוקו וטבלה אותו באיזה רעל, תקעה אותו באדמה, הרעל התפשט וגרם לזה שהיצור שיצא מהבטן של הראשון לא יוכל להתחבא מתחת לאדמה ולהפתיע אותם וזה גם האט אותו... הם המשיכו להילחם עד שקוגה רצה להרוג את היצור הראשון, רק שלא ידע שהשני חזר להתחבר בתוכו כדי להפתיע אותו ולפגוע בו, ואז אינו גילה את זה ואמר לו לעצור, הוא לא עצר, אז אינו רץ לשם, שלף את החרב והניף אותה, אמר שהוא יהרוג גם אותו אם הוא לא יזוז, אבל הוא זז בסוף ואינו הרג את 2 המפלצות... אה, וכשקגומה הייתה בסכנה אינו וקוגה רצו להציל אותה ואז הינו הצליח להרים את החרב שלו ביד אחת כי הוא כל כך דאג לקגומה עד שלא הרגיש שהחרב נורא כבדה ^^ [בסוף קוגה הציל אותה] ואז קגומה נפרדה מקוגה, ובינתיים אמרה לאינו "אוסווארי!" שלא יפריע... [פעמיים] וזהו.. ואז הוא כעס עליה כי טען שהיא "פלירטטה" עם קוגה... ואז הם התחילו להתווכח וקגומה אמרה שהיא חוזרת הבייתה. סאנגו ומירוקו העדיפו ללכת משם, ואז פתאום משום מקום צץ לו שיפו שאמר להם שיתבגרו ויתנהגו כמו מירוקו וסאנגו. וזהו. מקווה שזה ברור...

Fay Wood

New member
וזה שאמר שהמעי שלו היה טעים (?!?)

היה בן... בעעע עוד שד של נאראקו... הוא מאכזב אותי בזמן האחרון... קודם הגוק- משמו הזה שיודע לקרוא מחשבות ועכשיו שתי אלה! ואם זה לא מספיק אינויאשה הרג אותם בשנייה....
נאראקו באמת מתחיל לאכזב אותי... יצר את השלמות של השלמות=קאנה וקאגורה, והתעייף?! או שזה בגלל שקיקיו לא עזרה לו? אני אוהבת לשאול את עצמי שאלות... ^_^

special girl1

New member
חחח

באמת איך שהוא התדרדר! ולגבי המעי של אינו, זה מה שהוא אמר לפי מה שאני זוכרת... אולי אני לא זוכרת נכון....

harar8

New member
אוף

עכשיו באתי לפתוח שרשור ונראה שמישהי כבר הקדימה אותי

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו|XD.

אתם ממש משעשעים אותי ^_^ כל פעם פותחים בשעה מוקדמת יותר, ואז מישהו מתעצבן P: ואני בכלל לא מבינה למע לעזאזל רבים על שרשור יומיX: חע, XD. בכלמקרה, היום יש אינו/קיקיו *רעשן*רעשן* [לפי מה שהראו אתמול <.<] ואני הולכת לסקול אותה בלי סוף על זה. איכ><.

Fay Wood

New member
../images/Emo7.gif ואני הולכת לצעוק על הטלוויזיה

"למה למה למהההה?!?!?!?!?!?!?!?!?" ואז לבכות בלי הפסקה... טוב אולי לא לבכות... אבל לצרוח "לממהההה?!!?" כן... ^_^

לי Li

New member
מקפיצה ../images/Emo105.gif

(כדי שלא יחשבו שאין שרשור יומי) מתחיל עוד מעט, זזתי לראות צפייה מהנה לכולם

special girl1

New member
עוד מעט מתחיל

צפייה נעימה לכולם.. אה, ואל תוציאו את העצבים על הטלוויזיה... היא לא אשמה... אחרי הכל, אם היא תיהרס איך תראו את הפרק של מחר?
אני מניחה שגם אני כמו הרוב אשב ואקלל בליבי את קיקיו במגוון קללות שאני מכירה...

אהאהאהאהא;[

למה!?!?!?!?!? למה?!?!?!?!?!?!!? בא לי לרצוח מישהו כרגע, מסכנה קאגומה. כל פעם שהוא וה**** ביחד היא רואה אותם, מסכנה מסכנה מסכנה.>< זה הדבר הכי כואב. איזה מטומטם הוא, מה הוא עומד מול קאגומה סתם ככה??!?! בע. הפרק הזה עצבן אותי.

barbara777

New member
בעצם, את מי הפרק הזה לא עצבן?

כל פרק שמצה מצה משתתפת בוא הוא מעצבו!!!

פולי3

New member
זה היה פרק חסר עלילה,

משעמם ולא מותח. כנראה גם הבא יהיה כזה... בע !

L 0 L

New member
../images/Emo7.gif

איזה סוף.... אני לא מבינה את קיקיו! היא אוהבת אותו או לא?

למעלה