שרשור הפרק היומי^^

Horse Wishper

New member
איזה קופה קיקיווווווווווו

מה היא משחקת ברגשות שלו
איזו כלבה היא
היא רק רצתה שהוא יגן עליה ככה....
איזו מסכנושה קגווווווווווווווווווווווומה איך הוא הסתכל עליה במבט ישיר כזה.... לא מתאים לו....
היא דואגת לו והוא.....
אהבתי איך שסאנגו ומירוקו ליגלגו על אינו... מירוקו כזה אומר: "אני לא מבין איך לקגומה יש סבלנות אליו..." וסאנגו אמרה לו: "כן... גמאני לא מבינה...."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נקווה שמחר יהיה מוצלח יותר....

כל אחד רוצה...

חחחחח, מי לא רוצה סכין בשרוול? אה ודרך אגב, מה שכתוב לך בחתימה שיפנית, הנה תרגום באנגלית:Before dog night 叉 special it goes round and meeting destiny love song

special girl1

New member
פרק נורא יפה

אהבתי איך ששיפו דיבר עם קגומה ^^ אפילו הוא מבין שאינו אוהב אותה ואינו לא מבין את זה בעצמו!!! רק שציפיתי שהיא תגיד אחרת כשהוא יגיד לה שאפילו שאינויאשה אוהב אותה זה לא עוזר... נו טוב... איזה מסכנה היא... היא חזרה הבייתה כדי לקחת תרופות ותחבושות וחשבה שבזמן הזה אינויאשה ידאג לה ואיך שהיא חוזרת היא רואה אותו מחבק את קיקיו....
והיא עוד רצתה להרוג אותו!!! מסכנה קגומה... כל מה שהיא צריכה לסבול... ועוד זה שהיא באמת שוקלת להחזיר את הרסיס ולא לחזור לשם לעולם!!!

special girl1

New member
ועוד משהו

קיקיו נדחפת!!!!!!!!! אינו התחיל להתגעגע לקגומה ובא לבאר ורצה שתחזור... ואז היא הופיעה!!!!!!!!!!!! נדחפת!!! הורסת את הכל!

Fay Wood

New member
לללללללללללללאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

איך איך הם עשו לי כזה דבר?!?!?!?!?!?!!?!?!?!? איך אפשר לסיים ככה את הפרק?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?? לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! אני צריכה לחכות עד יום שבתתתתתתת!!!!!!!!!!!! ללללללאאאאא!!!!!!!!!! קיקיו כזאת זונננהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווו אני עוד שנייה בוכה עכשיו!!!!!!!!!!!! מסכנה קגומה....!!!!!! ואינויאשה.... הבת זונה הזאת קיקיו שתשרף אממממןןןן!!!!!!!!!!!!! זהו זה, אני כבר ממש אבל מממששש לא אוהבת אותה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך היא יכולה לעשות כזה דבר לאינויאשה?!?!?!?!!? לנסות לרצוח אותו??!?! כשהוא מחבק אותה?!?!?!?? ומסכנה קגומה!!!!!!!!!!!! יוווווו איך הם ככה סיימו את הפרק איייךך?!?!? הם רוצים להרוג אותי שם...
היה פרק עצוב... כאילו הסוף... חוץ מזה ההתחלה שלו הייתה מצחיקה... אינויאשה כל כך אידיוט....!!!!!!!!! מסכנה קגומה!!!!!!!!!!!!!!!
די, אני בדיכאון... *משתתפת בצערה של גומה* יווו אני לא סובלת את קיקיו הזונה הזאת!!!!!!!!!!!!!! איך לעזאזל יכולתי לחשוב שהיא בנאדם טוב ונחמד... היא כזאת זונה!!!!!!!! *הולכת להירגע, אשוב אחר כך..*

קיקיו, קיקיו, קיקיו

שיפסיק כל הזמן להגיד את השם שלה בסערת חושים שכזאת!!!! X: היום היה נראקו
גאדדדד איזה גב חושני יש לו
איזה שיער
איזה מושלםםםםםםם
רק חסרה קאגורה. קגומה ):: חבל עליה. כל כך מתוקה ^_^ לא מגיע לה, לא מגיע להההההה!!!! חוץ מזה, ראיתם?! ראיתם איך הכלבה הבוגדנית הזאת שלפה סכין? אהה? אהה? פתאום נהייתה אמיצה מלכת הדרמה הזאת. בלעכס עליה!

inulove

New member
פרק יפההההההההה:(

אויש חבל לי כל כך על קגמוה:( נשמה חמודה,איך אינויאשה וקגומה היסתכלו אחד על השני בעיניים..זה היה עצוב...ווארי עצוב:( הכלבה הזאתי הוציאה סכין על אינו!ועוד כשהוא חיבק אותה!! :( שמתם לב איזה פנים היו לאינויאשה?עצובים כאלו:( אבל יפיםםםםםםםםםםם:) ואיזה סקסי נארוקו היה עם הגב חשוף

מישהי שמבינה עניין../images/Emo99.gif

גב שרירי ומוצק כזה. אררררררגגג, פשוט להתנפל עליו בשליפת ציפורניים!

לי Li

New member
הגב שלו באמת שרירי ויפה 0.0

חבל שהצלקת הורסת -.-" או וול, לפחות לססשומארו אין צלקת על הגב (אני מקווה 0.0)

חבל שלסאשו אין יד :X

XD סתם.. ת'כלס, אני אוהבת את סאשו כמו שהוא, עם כל הפגמים שבו *_* *מחבקת את סאשו*

לי Li

New member
XDDDDDDDDD

איזה מוזר, לאינויאשה אוכלים את המעיים והוא נשאר בסדר לססשומארו כורתים יד והוא לא מצמיח אותה מחדש =X

כן, הא? XDD

מה שאני לא מבינה זה... למה סאשו לא לקח את היד שלו מהקבר שלו אבא שלו, הרי הוא יכול להרכיב לעצמו את היד מחדש XP

לי Li

New member
אבל הקבר של אבא שלו

לא מלא בעצמות? רגע, למה הוא לא מחייה את אבא שלו? (או את היד של אבא שלו) 0.0 זה יכול להיות מדליק

לי Li

New member
או שחלה על ההחייאה

חוק התיישנות כזה שאחרי כמה שנים כבר לא ניתן להחיות אנשים?

לי Li

New member
עכשיו היא בטח כבר עצם... 0.0

והוא לא לקח אותה מהקבר של אבא שלו כי בשביל זה הוא צריך לקחת את האישון של אינויאשה, אבל עכשיו זה בעיה כי לאינויאשה יש את טסאייגה ^^" בכל אופן, עדיין סאשי עדיף, גם ללא יד, לפחות הוא לא חתך לעצמו את היד כמו נאראקו שחתך לעצמו את הצלקת מהגב 0.0 הוא לא מבין שהצלקת תחזור? 0.0 או שזהו סתם מזוכיזם? =O

למעלה