שרשור הפרק היומי^^

גמני רוצה ספוילר../images/Emo70.gif

והבנתי....שהמפלצת שאוכלת נשמות מתים
...היא שליחות של נאראקו,ורצתה להרוג את *רעשן* *רעשן*,ע"י שהיא הייתה שואבת מהגוף של המכשפה {*רעשן* *רעשן*} את הנשמות שהיא חייה מהם... והיום לכולם: פ
ר
ק ח
ש
ו
ב מ
א
ו
ד
לא להחמיץ
יוקונו היגוראשי
{השם הפרטי של המדבבת של ק+שם המשפחה של ק}

enjye

New member
אררג קיקיו אני שונאת אותך!!! ../images/Emo46.gif

קודם אומרת לקגומה לא להתקרב לאינו "שלה" ואחר כך רוצה להרוג אותה מה יש לה??? תישרפי!!!
היה לאינו פרצוף כזה מוזר על הפנים אולי מאוהב??? ואני מתה למחוק לו את הפרצוף הזה!!! די!!! לא! זאת קיקיו!! לא מספיק שהפרצוף הזה לא רגיל למה אתה לא עושה את הפרצוף הזה לקגומה? למה? לך תחמיץ פנים לקיקיו המכשפה!!!!! מישהו יכולה לתת לי קישור לקומנה של שונאי קיקיו? אני מתה להצטרף. עכשיו יותר מתמיד!

דופיאשה

New member
נצל"ש חשבתי שזה בסדר לנצל"ש כאן

כי כבר היום יפתחו אחד חדש של היום אז ...... מה היה בפרק של יום שלישי רביעי וחמישי ואני צריכה בפרוט מלא בבקשה. תודע!

HAN2005

New member
שיטטטט לא ראיתיי אבל כבר....

ראיתי את הפרק הזה פעם אז סבבה

אני אישית בכיתי בכיהיסטרי!!

גאמני ניקרעת בין קאגומה לקיקיו! ולבין אינויאשה לנאראקו!!!!!!!!!!!!!11 אתם רואים נאראקו כן תמים כן יש לו רגשות!!! *הולכת לחלון ומתחילה לצעוק נאראקו תמים*

Fay Wood

New member
ממממממצצצצצצאאאאאאתתתתתייייייי!!!!!

מצאתיייי!!!!!!!!! זאת ה-תמונה!!!!!!! אני מחפשת אותה כבר מאתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה בסוף הפרק אתמול, כשהזונה הלכה ואינויאשה הסתכל על קגומה וקגומה חשבה 'למה הוא ממשיך להסתכל עלי' ואתם כבר יודעים את ההמשך וכבר רשמתי את זה פה איפהשהו ו.... זאת תמונה מושלממתתת!!!!!!!
בכיתי בקטע הזה כמו איזו פוסטמהה!!!! זה איך שאינויאשה הסתכל על קגומה ----> ההההההההההה-תמונה!!!!!!!!!!!

Stinki Winki

New member
אוי פרק ממש עקום=/

משעמם ביותר, ניסו לעשות הכל מסובך ומיסתורי אבל סתם בילבלו במוח

כה....אני יודעת מאיזה אתר היא../images/Emo13.gif

ואנשימים
תהיו נחמדים ותגיבו לבלוג הזה: blog.tapuz.co.il/kagoma אריגטו
היגוראשית

יכולת לבקש הייתי מביאה לך...

ויש לי עוד אלפים של תומות יפות...רק תיצרי איתי קשר בהודעה הבאה שלך...אם את רוצה שאשלח לך כמובן...

Fay Wood

New member
אריגטו, אבל זה בסדר, חיפשתי תמונה

מסויימת מהפרק של אתמול... אבל אם יש לך תמונות מהקטע הזה (מתואר למעלה... איפהשהו...) את מוזמנת לשלוח לפה!!!! ^_^

לי Li

New member
=OOOOOOOOOO

אלו התמונות שביקשתי!!! =OOOOOOOOOOOOOOOOOO תודה תודה תודה תודה תודה
יייאאאא ^_^ כל כך שימחת אותי ברגע זה!!
יש עוד תמונות כאלה? ^^"

למעלה