שרשור הפרק היומי!!!

מישהו מוכן להסברי לי....

אחת ולתמיד: מה הייתה הכוונה של מירו,כשהוא אמר שיש לו עיניי בודהא
וזכרו כולם....מחר הפירוש שלי לפרק
היה טיול על-הכיפאק
<כל הזמן אמרתי להורים שלי שיסעו בחזרה יותר מהר...ש.ח-אבל שווה את זה,לא
> והנה עוד טעימה מהסיכום שלי מחר: ..."זה היה הפרק הכי יפה שראיתי עד עכשיו באינו,ויהיה
"... לילה-טופי לכולם
וסיונארה
היגוראשית
נ.ב-אפשר לשנות כינוי אחריי שנרשמת לתפוז
בבקשה תשובה בהקדם האפשרי
נ.ב 2-<קבלו תמונה של אמא ובת>...

Horse Wishper

New member
עיניי בודהא

זה כאילו שלווה.. יותר מידיי שלווה... שלווה מוזרה...
והוא צדק
אינויאשה אף פעם לא היה כזה שליו....
וזה אחלה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמעט בכיתי (אבל לא בכיתי... מה ליד אחותי הקטנה
כמעט בכיתי בקטעים עם קגו+אינו, קגו+אמא שלה
הקטעים המצחיקים היו עם אינו+שיפו+מירוקו+סאנגו וגם עם סותה+אבא של קגו+אמא של קגו+קגו..........
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואיזה עצווווווווווווווווווווווווווווווב

אינויאשה בן-כלבה!!!! >-<

איך הוא מסוגל להשאיר אותה בחוסר וודאות, רק בגלל הרצון שלו להמנע מאי נעימות? הוא כזה...ארר!!! *לוקחת לידי את בובת-האינויאשה (מה, לכם אין!?) שנחה על מיטתי דרך קבע (עד שראיתי את הפרק של היום. זונה שכמוהו!) ומתחילה להכות בה ללא-רחם:"כלבתא, תמות! תמות! תמות!"* ... קאגומה נושאת את כאבה בכבוד, ושלא כמו אינויאשה, שחייב להראות לכולם כמה הוא מסכן ומתלבט, היא מתבשלת במיץ של עצמה, ולא מכבידה על אף אחד. היא בוודאי אומללה; לאהוב בעצמה שכזו - בכל נימי נפשה - אדם שמסרב, ברוב "בגרותו הנפשית", להנתק מאהבה קודמת (היא מתה, באקה, היא מתה!), לדעת שכשהוא מחבק אותה, או מחזיק לה את היד, הוא בעצם חושב על האחרת, שבכל פעם שהם יחד, הוא שם בגופו אבל לא בליבו, הוא רק מחפש "תחליף-קיקיו" - מישהי שתריח כמוה, שתרגיש כמוה - אבל תמיד תנגן כינור שני. מישהי שתהיה לו, ככה, ברזרבה. אני שונאת אותו! אני שונאת גברים נצלנים! *מתחילה ללעוס את הראש של בובת-אינויאשה* אבל אני דווקא מבינה את קיקיו. היא מאוד אהבה אותו, ואז מאוד שנאה אותו. מה שנוצר אצלה הוא מקרה של רגשות אמביולנטים (רגשות סותרים) מאוד מאוד חזקים, ויש בה המון להט ומשיכה מינית כלפיו, שמתעצמים עוד יותר לנוכח העובדה שבתור כוהנת, היא חיה חיי פרישות. ובנוסף היא לא רוצה לאבד את האהבה שהייתה לה, ולא משלימה עם כך שהיא כבר לא קיימת, ורוצה להחזיק באינויאשה (קה! גבר נצלן כפוי טובה!) אולי בתקווה להרגיש שוב באותה העצמה. נוסיף לזה, כמובן, את העובדה שהיא גוויה קרה ומתה, ובטח אין לה רגשות ברורים כמו לאנשים המחזיקים בנשמתם באופן *אהמ*חוקי*אהמ*, פלוס אף אחד אחר לא רוצה לגעת בגוף החימר שלה (חוץ מנארקו). למרות שבהחלט הייתי רוצה לומר שקיקיו מגעילה, וכן הייתי מרגישה בן אדם הרבהיותר נחמד אם הייתי יכולה לומר בבטחון מלא שבחיים לא הייתי מתנהגת כמוה, ושהייתי מוותרת כמו קאגומה, אני מבינה אותה יותר מדי. *מגלה שכל מה שנשאר לי ביד זה בד אדום מרוטש והרבה נוצות למילוי כריות* אופס...

אני אגיד במקומך!~ "קיקיו מגעילה" XP

חחח.. למרות שאני מרחמת עליה, אני לא יכולה שלא לרצות להעיף לה סטירה ולזרוק עליה אבן ~_~'

*מצטרפת בחדווה*

לא כי אני חושבת שקיקיו רעה כלפי אינויאשה, הוא היה ממש דורש מכות היום, אלא כי.... היא מתה, דאם איט! זה לא אמור להיות הפיך! וזה נראה כל כך מאולץ שהיא וקאגומה מתקיימות בו זמנית, למרות שהן אמורות להיות מאותה נשמה. *מנערת נוצות שנדבקו לי לחולצה*

Fay Wood

New member
>< אולי אם נהרוג אותה כמה אנשים

היא תמות ולא תחזור לחיים?!?! >___< זה מזכיר לי, כל כך אהבתי את הקטע שקגומה אמרה שהיא רוצה שקיקיו תמות- משהו כזה (ליד הבאר... אני סינילית ><) ואז התחרטה על זה (משהו בסיגנון... נו אתם יודעים איזה קטע!!!! אני סינילית..!! >____< ) זה היה קטע כל כך עצווווב ויפה!!!!!!! אי אפשר שלא להזדהות עם קגומה בקטע הזה..!! מי לא רוצה שקיקיו תיעלם?

*מריעה*

*מכה על ראשה של קיקיו בעזרת הבובה* *מכריחה את קיקיו לשמוע אלף פעמים רצופות קלטת שירי ילדים* *הורסת לקיקיו את השיער בעזרת דבק, משחת נעליים, והמון יצירתיות* *מביאה אקדח, ויורה ללא הפסקה ליד כפות הרגליים של קיקיו, כך שהיא מוכרחה לרקד כדי להתחמק* *מצלמת את הריקוד של קיקיו כדי שאוכל לצחוק שוב בכל פעם שאצפה בו* *סוגרת את קיקיו בתיבה עם מנעול מחוכם, ושמה פתק "שלח לטימבקטו" (והמבין יבין...)*

Fay Wood

New member
חחח אם את צריכה עזרה במשהו-

תדעי שיש לך למי לפנות
חחחח.. ורעיונות יצירתיים... לא חשבתי עליהם..

למעלה