איזה פרק!!~ ../images/Emo99.gif
כמעט והתחלתי לבכות ^^;; קאגומה-צ'אן כזאת מסכנה.. אני מבינה אותה, זה כואב כשאת אוהבת מישהו שלא בדיוק מרגיש כמו שאת מרגישה כלפיו. אינויאשה באקה! הוא הבאקה הכי גדול באנימה הזאת, אני מבינה למה שיפו-צ'אן כל הזמן מתעצבן עליו, אם היית שם הייתי זורקת עליו סלע, אולי זה יחדיר לו קצת שכל לראש. הוא באקה!באקה!באקה!באקה!!! האמפ..
הבנתי, הוא אוהב את קיקיו, אבל גאד דאמיט! אולי תתבגר! >O< היא לא קיקיו, היא שונה לחלוטין! אפילו הנשמה שלה לא אותו הדבר!.. מיפ.. אני הייתי רוצחת אותה, אם הייתי שם. נה.. והוא עוד מנסה לתרץ את זה בכך שהוא הרג אותה, אז הוא צריך להציל אותה, מה אתה אידיוט? ><' קאדה חכמה, אני אוהבת קאדה! עמדו לי המון דמעות בעיניים בקטע עם אימא של קאגומה, כל המוזיקה הזאת חירפנה אותי! @_@;; קאגומה הייתה כזאת מסכנה "יש לי פרצוף מאוד מכוער עכשיו." זה היה כזה.. עצוב =[ אוף.. גם היא באקה, זה שאת אומרת שאת רוצה שקיקיו תצא מהחיים שלך ושל אינויאשה זה לא רע!! בעעע.. יפנים מוזרים, או שפשוט קאגומה מוזרה O.O; החברות של קאגומהה נראות כמו אחוות הפאקצות היפנית XD הן כ"כ.. מוזרות X_X; אימא של קאגומה חכמה, אין כמו אימא =] היא יודעת הכל!~ ממש לא אהבתי את הסוף של הפרק, הוא היה.. לא ממצה במיוחד. הקטע שקאגומה אמרה לו שהיא וקיקיו חולקות את אותו הרגש כלפיו, למה היא אמרה לו את זה??.. אוקיי, תהיי כנה עם עצמך, אבל למה לומר לו את זה? >.>' הבנאדם הגיע להחלטה. היא גורמת לו לכמה בעיות רציניות, חוצמזה שהיחסים ביניהם לא יחזרו להיות אותו הדבר מהרגע הזה, לפחות, זה אמור להיות ככה, בין שני בני-אדם נורמלים, אבל כיוון שזו אנימה, אני לא מצפה למשו מיוחד. ממש אהבתי את הקטע שהם החזיקו ידיים, אני חושבת שלמרות שאינויאשה אמר שהוא הגיע להחלטה, הוא לא יודע בגרוש מה הוא רוצה מהחיים שלו. קאגומה מתוקה. היא אוהבת אותו באמת ורוצה שהוא יהיה מאושר, זו אהבה אמיתית לפי דעתי. נה.. ציפיתי שיהיה משהו עם העץ, הם לא מיצו את הקטע הזה לגמרי. היה עדיף שאינויאשה וקאגומה ידברו ליד העץ ושם היא תגיד לו את מה שהיא מרגישה, ולא ליד הבאר. ו.. אני מתחילה לכתוב יותר מדי, אז אני אפסיק להתפלסף ואסיים את זה פה ^^; רק מספר מילים-> אינויאשה נו באקה!!!!!!! >O<'