שרשור הפרק היומי!!!

לי Li

New member
וגם זה ../images/Emo99.gif

*שומרת את התמונה על המחשב* אני ארצה בטח לצייר את זה כשיהיה לי זמן ^^" תמונה יפה *.*

Horse Wishper

New member
אוף../images/Emo70.gif

זה נראה פרק כל כך יפההההההההה
אני לא יכולה לחכות ולראות אותווווווווווווווווו
תמונות מהממות
שמרתי את כולןןןןןןןןןןןןן
אילו חמודים אינו וקגו ביחד יד בידדדדדדדדד

special girl1

New member
תמונות מדהימות!

איזה מבטים יש לאינו.... כל הכבוד על ההשקעה! *שומרת את כל התמונות במחשב*

אני לא הייתי אמורה להתרגש...

כי אני שונאת את קאגומה... אבל זה כל כך עצוב! אפילו איילת ראתה איתי והתחילה ליבב! (והיא מורה @.@)

Happy me

New member
אני גאה לפתוח את השירשור של הפרק!

כן כן אני יודעת שזה מוקדם מדי אבל סופסוף אני פותחת את השירשור לפני שמישהו יקדים אותי... נ.ב אפשר לאכול חמץ!!! החג יצא!!!

inulove

New member
מה זה השירשור של היום?!

היום יהיה את הפרק של אתמול!! למה לפתוח שירשור?@

אאאאאניייייייייייי../images/Emo99.gif

נו מה, זה לא ברור מאליו!?!?!? נראקווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אוי בישי מושלם, לאנוס אותו ^_^ לאנוס!!!

J e i n

New member
לא אמור להיות היום שירשור יומי

אבל אם זה מעודד אותך, גם אני עשיתי את אותה טעות פעם וניסיתי לפתוח בשבת..

Fay Wood

New member
../images/Emo7.gif

אני בדיכאון עמוק ביותר.... הרגע ראיתי את הפרק וזה פרק כל כך יפה!!! אח שלי עלה לי על העצבים כי הוא כל הזמן אמר שזה פרק לא מעניין, שאין בו אקשן ושהוא שונא את הפרק הזה...
אני עוד שנייה מחטיפה לו כאפה!!!!!!!! שיסתום כבר וייתן לי לראות את הפרק!!!
זה היה כל כך יפה... בסוף כשהם החזיקו ידיים....
זה היה כל כך עצובבב....!!!!!!! אני פשוט חולה על המבטים של אינויאשה וקגומה!!! זה היה פרק כל כך עצובב... אני בדיכאון... ו...אפשר לומר שהפרק קצת איכזב אותי... ציפיתי לקצת יותר... למרות שזה היה פרק מדהים ציפיתי למשהו קצת אחר....

איזה פרק!!~ ../images/Emo99.gif

כמעט והתחלתי לבכות ^^;; קאגומה-צ'אן כזאת מסכנה.. אני מבינה אותה, זה כואב כשאת אוהבת מישהו שלא בדיוק מרגיש כמו שאת מרגישה כלפיו. אינויאשה באקה! הוא הבאקה הכי גדול באנימה הזאת, אני מבינה למה שיפו-צ'אן כל הזמן מתעצבן עליו, אם היית שם הייתי זורקת עליו סלע, אולי זה יחדיר לו קצת שכל לראש. הוא באקה!באקה!באקה!באקה!!! האמפ..
הבנתי, הוא אוהב את קיקיו, אבל גאד דאמיט! אולי תתבגר! >O< היא לא קיקיו, היא שונה לחלוטין! אפילו הנשמה שלה לא אותו הדבר!.. מיפ.. אני הייתי רוצחת אותה, אם הייתי שם. נה.. והוא עוד מנסה לתרץ את זה בכך שהוא הרג אותה, אז הוא צריך להציל אותה, מה אתה אידיוט? ><' קאדה חכמה, אני אוהבת קאדה! עמדו לי המון דמעות בעיניים בקטע עם אימא של קאגומה, כל המוזיקה הזאת חירפנה אותי! @_@;; קאגומה הייתה כזאת מסכנה "יש לי פרצוף מאוד מכוער עכשיו." זה היה כזה.. עצוב =[ אוף.. גם היא באקה, זה שאת אומרת שאת רוצה שקיקיו תצא מהחיים שלך ושל אינויאשה זה לא רע!! בעעע.. יפנים מוזרים, או שפשוט קאגומה מוזרה O.O; החברות של קאגומהה נראות כמו אחוות הפאקצות היפנית XD הן כ"כ.. מוזרות X_X; אימא של קאגומה חכמה, אין כמו אימא =] היא יודעת הכל!~ ממש לא אהבתי את הסוף של הפרק, הוא היה.. לא ממצה במיוחד. הקטע שקאגומה אמרה לו שהיא וקיקיו חולקות את אותו הרגש כלפיו, למה היא אמרה לו את זה??.. אוקיי, תהיי כנה עם עצמך, אבל למה לומר לו את זה? >.>' הבנאדם הגיע להחלטה. היא גורמת לו לכמה בעיות רציניות, חוצמזה שהיחסים ביניהם לא יחזרו להיות אותו הדבר מהרגע הזה, לפחות, זה אמור להיות ככה, בין שני בני-אדם נורמלים, אבל כיוון שזו אנימה, אני לא מצפה למשו מיוחד. ממש אהבתי את הקטע שהם החזיקו ידיים, אני חושבת שלמרות שאינויאשה אמר שהוא הגיע להחלטה, הוא לא יודע בגרוש מה הוא רוצה מהחיים שלו. קאגומה מתוקה. היא אוהבת אותו באמת ורוצה שהוא יהיה מאושר, זו אהבה אמיתית לפי דעתי. נה.. ציפיתי שיהיה משהו עם העץ, הם לא מיצו את הקטע הזה לגמרי. היה עדיף שאינויאשה וקאגומה ידברו ליד העץ ושם היא תגיד לו את מה שהיא מרגישה, ולא ליד הבאר. ו.. אני מתחילה לכתוב יותר מדי, אז אני אפסיק להתפלסף ואסיים את זה פה ^^; רק מספר מילים-> אינויאשה נו באקה!!!!!!! >O<'

Fay Wood

New member
אני כל כך מסכימה איתך!!!!!

מסכימה עם כל מילה וסמיילי..!!!!!! אינויאשה באקה... אבל באקה חתייך.... כל כך אהבתי את עיניים שלו!!! וגם של קאגומה!!! היא כל כך מדהימה...!! ואני עדיין בשיא הדיכאון מהפרק!!!

Fay Wood

New member
חיבוקי!!! חחח

ודיכי זה באמת רע... אבל מחר זה יום אחרון לחופש אז יש לי סיבה די טובה להיות בדיכי... למרות שהפרק של אינויאשה יותר מכניס אותי לדיכי....
די אני מתחילה לבלבל את עצמי עוד פעם...

למעלה