שרשור הפרק היומי!!!

פולי3

New member
וממתי הם אחים ? הוא היה יותר מדי

חנפן, ואני אוהבת אותו אגרסיבי ואלים. פורגאדסייק. הוא לא אח של החתול הטיפשי הזה !!!!!!!11

GalaxyAngel

New member
^^

אינויאשה התעלה בחמידות היתר שלו, והחתול הזה....... אממ.. הוא דיי דומה לשיפו במבט המבוהל ובקול המעצבן, אבל חוץ מזה, כלום. הוא לא היה חמוד :\ ולמה אינו לא נחמד לשיפו כמו שהוא היה נחמד לחתול הזה?? הרי גם שיפו משתדל להיות בקשר טוב עם אינו.. >< בכ"מ, פרק שכולו אינו *-* ולא דאגו לאינו צ'אן בכלל!!! החוצפה!!!!

HANSAMA

New member
קאגומה מתחילה לעצבן עם כל השב שלה..

חחח אבל פרק יפה... דרך אגב הילד רצה לדאוג לעצמו ואינו או שהוא ריחם עליו או שהוא סתם אוהב אותו ושיפו הוא סתם מעצבן... חחחח פרק יפה

Naraku SeXy

New member
פרק חמוד !!!! ^^

איזה מתוק אינויאשה היה ! כל הפרק ! טוב, כמובן , כי הוא לא היה עם קגובע... אז תראו את השינוי >_>... והיה כזה פרק שונן אי חמוד לחלוטין, אינויאשה והחתול הזה פשוט פושים !! מתוקים !!! וזה כזה ברור שאינויאשה ראה בחתול הזה את עצמו, וחשב על סאשי, על אחיו החמוד !!!! מסכן, אחרי כל ההתעללויות של אחיו .. ואני לא אפרט.. הוא בטוח חשב עליו !!!!!

Fay Wood

New member
XDDDDDD ../images/Emo168.gif

מתאים לאינויאשה להיות מטפלת.... XDDD הוא אהב את הבונזה הזה בגלל שהוא הזכיר לו את שיפו.... קאוואייי!!!!!!!!!!! ^_______^ הוא אפילו קרא לו "אח"!!!!! ^____^ זה מה שקורה כשיש לך את סשומארו כאח אמיתי >.> טחחחח פרק קורע!!!
אינויאשה חושב שהוא מתחזק למרות שהכל היה תוכנית של טווווטוווסאי בישביל אמבטיה... XDDDD זקן מסריח XDD אינויאשה המטפלת.... תטפל ביייייי!!!!!!
TT___TT בסוף, אינוי חוזר ומגלה שכולם גמרו לו את האוכל..... XDDD חמוווווד!!!! ואיך אפשר בלי אוסווארי... פרק קורע קיצר XD

J e i n

New member
../images/Emo99.gif

אינויאשה היה כזה בישי!!!!!! בחיים לא ראיתי אותו כזה מתוק כמו היום
הייתי שמחה לאנוס אותו^^

איררון

New member
אני שונא את קגומה!!!

מפרק זה והילך אשנא את קגומה כמו שפעם שנאתי את קיקיו ( כן ק י ק י ו ). קגומה העלובה והמעצבנת שתמות ותשרף באש נמנמום. (הגדרה ל
THE SNOW FOX- אש לבנה שהורגת נמנמים בלי לגרום להם להשתכפל) בחזרה לקגומה המעפנה!
לא השאירה לנישגב אוכל
לא דאגה לו
תמכה בשיפו המעפן
אמרה לנישגב שב
לא הבינה שהנישגב טהור מפני להתלכלך ברצפה
לא הבינה שעזר למשהו! עוד יומיים טאסייגה אדומה! ( העוצמה ) |אדום||אדום|אדום| חרב |אדום||אדום|

HANSAMA

New member
גם אני מעוצבן על קאוגמה

יאללה מה יש.. אני גם קרוב לשנאות אותה!!

Naraku SeXy

New member
כזה נכון !!!!!!!!!!!!!!!

הדמות הכי מיותרת בסדרה, היא הורסת הכל !!! אני שונאת אותה !! היא לא נותנת לסאשי להיות עם אינו, היא לא נותנת לקוגה להיות עם אינו היא מסכסכת בין אינו וקיקיו !!!! זונה !!! שתמות !! תישרף בגיהנום , בעצם בגיהנום יש בישים ^^

לי Li

New member
הממ... דווקא אתמול ביקרתי בגהנום

והממ... לקחתי משם את כל הבישים איתי הבייתה ^_^ (היי! הרגעו! אני מוכנה להתחלק ^^") אז... כן אפשר לשלוח אותה לשם ^_^

לי Li

New member
OMG OMG OMG

בישי בישי בישי *.* לא יודעת מי זה, אבל הוא יפה *.* *בוהה בתמונה* *שומרת על המחשב*
בכל אופן, לא קראתי לך כי לא רציתי להטריח אותך. בכל מקרה אני אחלוק את הבישים איתך ^^"

Naraku SeXy

New member
הוא מ-wish של clamp

לא יודעת אם זה אומר לך משו.. אבל זה מהיוצרים של סאקורה ^^ תודה !!!! ^___________^

אז הנה תמונה בשבילך

הוא בישי בצורה מופרזת ^_____________^ למרות שמבחינתי אף בישי לא עומד מול יואה מסאקורה ונראקו כמובן

Naraku SeXy

New member
אתן לא רוצות שאני אתחיל להציף....

כל המחשב שלי זה תמונות של בישים.. כי אני רחבת אופקים ורואה גם סדרות יאוי, לא רק אינויאשה.. הרבה יאוי !@! ואני לא רוצה לפרסם תמונות כי אנשים דיי יאבדו את שפיותם! ..חח

Buyo H

New member
צריך אותה כדי למצוא את השיקון

אבל חוץ מזה היא מיותרת

למעלה