שרשור הפרק היומי!!!

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifהיה פרק חמוד^_^

אבל אינויאשה היה די אידיוט עם טוטוסאי

פרק מצחיק!

בונזה כזה קאוואי!!! כמו אינו... וקאגומה הגזימה האוסווארי שלה לא היה במקום... אהבתי את זה שטוטוסאי ומיוגה דמיינו את אינו מגלה על זה שטוטוסאי רק רצה אמבטיה... :) אינו אויייי הוא כזה חמודדדד!!!!!!

Kiku

New member
פרק מצחיק!

היצור הקטן הזה חמוד!!! וזה כזה מצחיק איך שטוטוסאי רק רצה אמבטיה והם הבינו שזאת תוכנית אימונים קשה... חחחח אבל איך הוא לא התקלח יותר משבוע?!
וטוטוסאי צודק. הוא אמר לו שאם הוא יאמין שיש שיטה אז תהיה... וככה הוא עשה עם המחסום על הכפר של חתולי ההרים... הוא חשב שהוא חזק ושיש בידיו את השיטה לשבור את המחסום והוא הצליח. נראה לי...
הסוף היה נחמד... חחח באמת חצוף! מביאים לא מתנות והוא לא בא לקבל אותן!
ואינו, אל תדאג, כאן בפורום תמצא מספיק בנות שידאגו אם תיעלם להן אפילו לשנייה
וזאת רק אני או ששוב לא היה פריוויו? ערוץ הילדים מעצבנים!

איזה פרק יפה!!!

יא איזה חמוד היה אינו!!איך הוא דאג לחתול ולמה קגומה אמרה לו שב?! איזה רעה היא! והמנגינה הייתה כמו בסרט והם שוב קטעו את הסוף!מעצבנים! נכון החתולה הזאת דומה לחתולה בפרק הזה שהיה בפוקימון שהראו למה מיאו רצה ללמוד לדבר כי הוא התאהב בחתולה בקיצור פרק יפה!

De-Panther

New member
ומשהו שמתקשר לי ישר|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

לפרק של היום אחרי שכבר ראיתי את הפרק היום(לא מייד אחרי... משהו כמו שעה או שעתיים אחרי... נראה לי שעתיים...) ראיתי גמל שלמה ענקי מעל לדלת שלי... באתי לגרש אותו ואז הוא התעופף ונעלם... כשיצאתי מהחדר פתאום שמתי לב שיש לי משהו על הכתף... כן כן... זה היה הגמל שלמה
וככה רצתי במדרגות לסלון כדי להרחיק אותו מהחדר שלי בדרך כמובן הוספתי "איווו" בקול רגוע אבל חזק זה היה מצחיק
איך שזה נגמר נזכרתי שהמפלצת שהייתה בפרק היום הייתה גמל שלמה

Fay Wood

New member
OMFG!!!!!!! ../images/Emo168.gif

טוב, לפחות אין לך ג'וקים בבית....
ועוד אחרי ריסוס!!!!!
הצילו... בעעעע....

XD ../images/Emo107.gif

אבל גמל שלמה זה חמוד. [כל עוד הוא לא בגודל של בית ומנסה לאכול אותך, כמובן
]

harar8

New member
אם היה לי גמל שלמה

על הכתף הייתי צורחת ומעיפה אותו בעעע אני שונאת חרקים

Mrs Osuwari

New member
אנויאשה היה די דביל או באקה

כאילו, הוא לא קולט שאלו לא אימונים? לסבן לטוטוסאי את הגב זה לא אימון זה רק בגלל מה שבונזה המאמי אמר

למעלה