שרשור הפרק השבועי - האוס 3

גו קמרון גו קמרון גו גו גו!!!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

היא עשתה בשכל, וזה משתקף עם מה שצ'ייס אמר: "חשוב לי יותר הרשיון הרפואי מאשר המשרה שלי". (הדבר הכי חכם שהוא אמר אי פעם
)

YaEl 15

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

וואי, אני כנראה ממש ממש עייפה

always be me mc

New member
למה את מצפה?

כמובן אחרי שאת בוהה בתמונות של יו לורי במשך 24 שעות ברור שתהיי עייפה

האדי../images/Emo99.gif

מוזר שרק עכשיו הכתף של האוס התחילה לכאוב, אני חושבת שזה בגלל טריטר, בעיקר ג'ימי. אבל אני חושבת שבהחלט גם יש לזה סיבה רפואית הגיונית. לפי מה שזכור לי, באותה תקופה של הצילומים לפרק הזה, גם ליו כאבה הכתף, בגלל המקל
, אולי זה קשור?
...מעניין... דיברו על זה ביו לורי נט...אני אבדוק את זה שוב...

YaEl 15

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

מסכן.. אני מוכנה לעשות לו מסאז'...

always be me mc

New member
שום מקל!

זו סיבה פסיכולוגית לדעתי אחרת הכתף הייתה מתחילה לכאוב ממזמן חוץ מזה שזה מזכיר לי את הסיפור עם האישה הזאתי שאחרי שהוא נפרד ממנה התחיל לכאוב לו

../images/Emo122.gif

זה היה הזוי ומטורף, שכשהאוס סיים את הבדיקה, הוא אמר שאינה מאושרת ע"י הדי אף איי/ן (או משהו כזה), ז"א, שאין אישור לעשיית הבדיקה הזו (הבנתי נכון?) זה הזוי! וכזה הוא ידידנו האוס.

always be me mc

New member
והסדרה מוכיחה לגליה למה היא לא מתה עליה../images/Emo4.gif

שונאת סדרות פסימיות שכאלו
כל סדרה שהיא אופטימית יותר אני אעדיף על פני האוס.. תאמינו לי

YaEl 15

New member
כן, את כנראה מעדיפה דברים בסגנון של

סוף טוב, הכל טוב. הגיבור מציל את הגיבורה והם מתנשקים בלהט, אבל במתיקות, בעוד שהמצלמה עוברת למבט חטוף אחרון בשקיעה שצובעת את השמיים בצבעי... משעמם !!!!!!!!!! וגרוע מזה, ככה זה לא עובד בחיים האמיתיים. בעיניי זו לא סדרה פסימית, אלא סדרה שאומרת את האמת בדרך מסויימת. היא חושפת את העובדה, שלא משנה כמה זה מעצבן, יש גם מלא גוונים של אפור, ולא רק שחור ולבן, טוב ורע. קונפליקטים, מריבות, אנושיות - כל אלה קיימים בחיים האמיתיים. השקיעה לעומת זאת, לא יפה תמיד כמו שהיא מצטיירת בטלוויזיה, והמתיקות הזאת כ"כ רחוקה מלהיות אמיתית.

always be me mc

New member
שמעי אני לא כזאת קיטשית.. בואי לא נסחף

(אחרי הכל ראיתי את "המגן"
) ואין לי בעיה שסדרה כמו האוס היא עם הרבה גוונים. למעשה אני זוכרת כל מיני סדרות שלא הכל היה בהן שחור לבן.. היו טעויות והאמת הייתה נתונה לפרשנות. מה שכן מציק לי זה שכל פעם או כמעט כל פעם האבחנה הפסימית של האוס לגבי החיים מתגשמת וזה ממש מציק! כי החיים לא ככה. לפחות לא לגמרי בניגוד למה שמראים בסדרה. יש גם אנשים טובים בחיים עם רצונות טובים ומעצבן אותי שלא מראים את זה פעם אחת בלי לשבור את הרעיון הזה עם תוכחה לאותו בן אדם(ווילסון, הילד המאמין הזה וכעת גם המטופל שהיה אתמול) בקיצור נמאס לי מהפסימיות הכמעט מושלמת בסדרה.. אפשר להיות פסימי עד גבול מסויים וכך גם אופטימי אבל כשזה פסימי בשבילי זה יותר מציק(אולי מפה אפשר להבין למה אני מתחברת יותר לקמרון מאשר להאוס) יאללה חרם על הסדרה
כאילו ברצינות באמת בא לי לצפות בסדרה שכולה דיכאון, סמים ומוות?

למעלה