שרשור הפרק השבועי - האוס 3

YaEl 15

New member
יש עדיין "אנשים טובים" בהאוס

אני אעשה לך רשימה פעם.. חוץ מזה, מה קרה למאמין? את זוכרת? הוא היה ילד קטן, בגילי, שחשב שהוא הנבחר, לא הייתה לו טיפת ענווה, ולא האמין שיכול להיות, רק יכול להיות, שהוא כמו כל בן 15 אחר. בסוף גילינו שהוא כן. שהוא קיים יחסי מין, ובגלל זה הוא חולה, ולא בגלל שאלוהים בחר בו להיות השליח שלו... המטופל שהיה אתמול - הוא לא רע, הוא פשוט אנושי. ילד בן 18, שלא כשיר לגידול ילד בן 8 וילדה בת 11. לגיטימי. חוץ מזה כש"הפסמיות" מתגשמת, היא כבר לא פסמיות. היא הופכת למציאות. ומציאות - את לא יכולה להדוף ולבטל. כי ככה זה בחיים - לא כולם יכולים להיות אנשים טובים. נכון שהמטופלים שלו בד"כ צבועים, אבל עדיף מטופלים צבועים, מאשר תוכנית טלוויזיה צבועה, תחשבי על זה. וד"א , אני אדם די פסימי,אז לא ניראה לי שהיית מחבבת אותי.

always be me mc

New member
ראית זו בדיוק הבעיה שלי..

המרכאות האלה.. מילא שתהיה פסימיות(אני בעד קצת דמעות, כעס, עצב בהאוס) אבל שתהיה גם אופטימיות.. לפחות קצת ולא מזוייפת ושלא מחפה על משהו(המ... ילד .. המ..) כי כשהסדרה היא 99% פסימיות איפה המציאות פה? גם כשהדברים מתגשמים יוצא שסדרה זו לא מציאותית בדיוק באותה מידה שסדרה שכולה טוב אינה מציאותית כי החיים הם אומנם לא קשת בענן אך הם גם לא שחורים ברובם. בקיצור זו תפיסה עקומה קצת של המציאות לדעתי.. וכן יש לי בעיה לראות שחורות כל פעם. במיוחד בעובדה שהסדרה היא דרמת בית חולים ובית חולים אמור להעביר גם מסר של תקווה ולא רק מוות, התמכרות ולכי תדעי מה עוד לכן בגלל זה, זה דווקא מציק יותר שהסדרה פסימית בעיקרה.. בקיצור אם הייתה לי בחירה בין האנטומיה של גריי ובין האוס אני חושבת שזה דיי ברור במה הייתי בוחרת. ואני בהחלט לשקול האם שווה לי לצפות בסדרה כמו האוס(שיש לי כ-1% הזדהות איתה) החל משבוע הבא.. אגב נכון שזה לגיטימי כל העניין הזה של האנושיות והאיש הזה שהעדיף למות אבל זה לא הגיוני שכל פעם דוחפים בפנינו סיפור עם סוף מר אחר! כמו כן מי אמר שאנושיות היא רק דבר רע או לא נעים ? איפה הצדדים הטובים של האנושיות?(פרק בעונה לא מספיק לי אני מצטערת) ולמרות שאני בהחלט מסכימה שבחיים לא כולם יכולים להיות אנשים טובים אבל עובדה שיש אנשים טובים! ואיפה האנשים האלה בהאוס? נעלמו באופן מפתיע.. זה מה שמציק לי בסדרה... יוצא שהטובים הם צבועים והפסימיים הם לא ולווא דווקא הדבר. ויש לציין שעל פני שתי השיטות אני בכלל אוהבת סדרות שמשדרות פסימיות לצד אופטימיות.. כן יותר מסדרה שכולה אופטימיות(בנות גילמור אפשר לומר לא?) ויותר מסדרה שכולה פסימיות(האוס), כי לדעתי אלו שני דברים חשובים שצריכים להתקיים ביחד ולא בנפרד(כך גם מוות עם תקווה, כאב עם אהבה וכו'), ואני תמיד אעדיף לראות אותם הרבה יותר מסדרות שמביאות רק צד אחד של המשוואה. כך יוצא בשבילי לפחות שהרבה סדרות רפואה שראיתי בעבר עולות מבחינת העדפתי את האוס. ושאחרי הפרק ביום שבת אני אנסה לקחת הפסקה מהאוס כי אם אני לא באמת נהנית מזה אז למה אני צופה? זהו.. סוף סיפור מבחינתי בואי פשוט נסכים שלא להסכים.. אנחנו פשוט שני אנשים שונים עם גישות שונות, שלך פסימית יותר ושלי אופטימית יותר לכן רוב הסיכויים שלא נגיע לידי הסכמה ואת תתחברי למשהו אחד(האוס) ואני אתחבר למשהו אחר(בנות גילמור) את תראי את האוס בדרך אחת(דרך האוס?
) ואני אראה בדרך אחרת(קמרון?
ווילסון?
)

YaEl 15

New member
סבבה.

אנחנו מסכימות, שאנחנו לא מסכימות
אני לא אענה על הטיעונים שלך, כי זה שוב לחזור על מה אני חושבת.. זאת אומרת, הגענו למסקנה - לכל אחד יש את נקודת המבט שלו. אבל היי, עדיין יש לנו את מדיום

always be me mc

New member
יאפ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif

יחי מדיום
(הקשר היחיד חוץ מאליסה שבין גל ויעל
)

always be me mc

New member
לא מבינה איך הוא לא החטיף להאוס בוקס או משהו

באמת שלא כי כל הנושא הזה מרתיח משהו! גם אם פורמן היה גורם לדבר כזה הייתי בעד שייתנו לו בוקס. זה פשוט דורש איזו פעולה

always be me mc

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

ובדיוק מהסיבות שהפרק הראה לא כדאי להיות חברים של האוס. מעניין אם אחרי כל הסיפור הזה בכלל ישארו לו חברים

YaEl 15

New member
להזכירך - יש לו חבר אחד.

אלא אם כן את מחשיבה את החבר'ה מהפוקר

always be me mc

New member
את מודעת לעובדה שזה לא מעורר אצלי הזדהות איתו

נכון?? וגם לא רחמים
כי אדם בוחר להתנהג בדרך מסויימת וצריך גם לשאת בהשלכות מעשיו

YaEl 15

New member
חח.. לא. סתם ציינתי עובדה.

"לא ישארו לו חברים" זה שיעשע אותי קצת כי יש לו רק אחד.. חחח.. לא ניסיתי לעורר לא הזדהות ולא רחמים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהיה פרק ממש אבל ממש טוב.

הדבר היחיד שדיכא אותי בסוף היה.. טוב כבר הבנתם מה. הסצנה עם קאדי הייתה מצחיקה, חכמה ופשוט מאוד טובה. המקרה היה מגניב בגלל הקטע הזה שהם מרפאים מחלה אחת וצצות עוד 3, למרות שעדיין לא הבנתי איך זה קרה. המטופל היה חמוד אבל הוא הפסיק להיות כל-כך חמוד כשגיליתי שהוא לא רוצה לטפל באחים שלו. זה היה עצוב שילדה בת 11 יודעת כל-כך הרבה דברים שהיא לא אמורה לדעת.. גם אני כזאת אבל בצורה אחרת. בכל מקרה, היה פרק מגניב אבל ממש עצוב לי על האוס ו-ווילסון.

למעלה