שרשור הפרק השבועי.

eran85

New member
לאירית ויהודית!

אתן פשוט מלכות! אתן הייתן הכי הכי טובות במשחק! רציתי לשאול אם כבר צילמתן את סבב ההצלה? והמון בהצלחה בו!!!!

revten

New member
אני איתך

אתן באמת מלכות! אין עליכן אתן הייתן תותחיות לאורך כל המשחק

שירוה

New member
הזוכים!!

יוהווווו לימור ואריאל זכווווו אין עליכם גדוליייייייייםםםםםםםםםםםםםםם תגיבו

לימור xx

New member
כן כן

לכל המתחסדים שחיפשו ערכים וצו פיוס. נרגעתם? (ולכל מי שלא הבין עדיין, לא רק שזה חוקי להפריע לאחרים בזמן ביצוע המוקש, זה גם משתלם!! ואם אתם לא אהבתם את זה, תוכלו לעשות זאת בדרך שלכם בסוף הדרך 3).

פלטרון

New member
איך הלך המשפט שלימור אמרה לאריאל

משהו בסגנון של "כשאתה מקשיב לי הכל עובד".. או משהו דומה. מישהו/י זוכר את המילים המדויקות ? התגלגלתי מצחוק כשהיא אמרה.

Y A E L 4

New member
אלו בדיוק המילים המדויקות

חחחח נקרעתי מזה.... אין , היא ממש הייתה בסדר בפרק הזה...

revten

New member
ממש בסדר...

חבל שרק בפרק הזה היא נזכרה להיות בסדר.... וגם זה היה יחסי לפרקים הקודמים

פלטרון

New member
אל תשכחו שיש עריכה

אם למדתי משהו מראיונות שערכו עם מתמודדים בתוכניות עבר, הטענה שעולה הכי הרבה היא שהעריכה אינה משקפת את המציאות. למשל פעם היתה משימה קשה, שנטען שאחד הזוגות עבר רק בניסיון ה-4 או 5. אבל בעריכה הראו כאילו בשלישי. וזאת עוד דוגמא עדינה. למשל המקרה של ההוא שאחז ביד שלה / היכה אותה. היו עוד הרבה מקרים. שורה תחתונה - כבר למדתי שההתנהגות של לימור תלויה יותר בעריכה של הפרק, ופחות בלימור. תחשבו על זה.. יצאו לדרך ב-8:30 בבוקר, והגיעו ל"סוף הדרך" בשעה 0:30. כלומר 16 שעות. כמה זמן נטו הם קיבלו ? נניח .. 20 דקות. מה החליטו לחתוך ? זה תלוי בעריכה של הפרק. זאת דעתי.

Y A E L 4

New member
חבל. לימור ואריאל לא פיירים!

דווקא אני העדפתי את הבנות. הן ממש טובות, יש להן שיתוף פעולה והן לא מרמות (בניגוד ללימור ואריאל)

../images/Emo121.gifמה אני אגיד, רק בגלל שהיה

חלקים מהתמנון העיטר של כוורת ומ"בבניין" של שוטי הנבואה היה שבה לראות... עצוב...

עוד לא נראה זוג כזה

אני אף פעם לא כתבתי בפורום זה או אחר אבל הפעם פשוט הייתי חייבת לכתוב מה שאני חושבת. עוד לא ראיתי בשום שלב בתוכנית גם בסוף הדרך הראשון וגם בסוף הדרך 2 שזוג התנהג בצורה כזו ואני כמובן מדברת על אריאל ולימור. אני רק אציין דבר אחד (מתוך הרבה דברים) שכל כך הפריע לי בהתנהלות של הזוג הזה וזה לא רק התכמנות שלהם אלא גם איך שהם הפריעו לאחרים אם זה במשימות המוקש כשהם עשו רעש ובעיכובים של הזוגות האחרים. בכל מקרה אני לא חושבת שהגיע להם בכלל לעלות לגמר ואני חושבת שהיה מקום לצוות של סוף הדרך להעיר לזוג על דרך פעולתם (אולי שאסור להפריע לזוג במשימת המוקש) הם פשוט לא שיחקו בצורה פיירית וסך הכל זו צריכה להיות תוכנית כיפית בלי תככים ומזימות. אני בטוחה שיש עוד הרבה שחושבים כמוני וצר לי שיהודית ואירית לא עלו. ליהודית ואירית אני חושבת שאתם גדולות וכל הכבוד לכם על המשחק ההגון ששיחקתם בהצלחה בהמשך (מקווה שתעלו לגמר).
אלינור.

יהההההההההההה../images/Emo58.gif

לא קראתי פה את כל התגובות אבל אריאל ולימור!!!!!!!!!!!!הייתם ממש טוביםם היום!!!!!!!!בואנ'ה רחובות יכולה להיות גאה במתמודדים שלה!!! יהודית,אריאל,אחד אחד!!!! גם בסבב השלישי יש מישו שאני איכשהו מכירה....עובד אבל הוא נפל....למרות שזה דיי בגלל הציוות שלו כי הוא טוב!!

revten

New member
את צודקת במאה אחוז!

אני איתך ואני יכולה לומר לך שעוד הרבה אנשים שדיברו איתי על התוכנית חושבים כמוך וזה לא פייר בכלל שהם אלו שזכו

revten

New member
הפסד הבנות בסוף הדרך../images/Emo57.gif

איזה באסה שהבנות הפסידו הן היו הרבה יותר טובות לאורך כל הדרך ולימור הצליחה להתקדם רק בשל התחמנות שלה,היה לה יותר מזל משכל.

dl5248

New member
תקרא את מאמרי, מלמטה ותבין

תחמנות זה דבר טוב, אבל היה להם מזל

דברים שבא לי להגיד...

1.שמתם לב ש...בינתיים הזוגות שעלו לגמר הם בערך כמו הזוגות של העונה הראשונה? יענו- ישאל ואוהד- חצב ואריאל (ולא להסיק מסקנות, אוהד ל-א הומו!) לימור ואריאל- חיים ונעמה (רק נקווה שהפעם זה לא ייגמר בתביעה) ואם ציפי ומידן יעלו- בדיוק ניסים ושרון. קופי אחד אחד, מגניב לא? 2.איזה גוש זה היה כשאריאל אמר לאוהד שהוא היה מעדיף את אירית! למרות שהוא ממש לא ראוי להיות עם מישהי כמו אירית! טוב, אז כאן הגענו לסיום הגיגיי ליבי...חחח...מקווה שנהנתם ולהתראות בפעם הבאה!

למעלה