שרשור הפרק השבועי.

אריאל דווקא שכן שלי,

והיום ממש נהנתי לראות אותו ואת אריאל,פחות התחברתי לאירית ויהודית למרות שהם אחלה! ויהודית ברור שהיא הכי הכי אחלההה!!!והיא גם מורה שלי...

היום יום ראשון היה יפה התוכנית ...

אחד לפני הסוף .מתי יהיה הסוף?איזה יום .ראשון הזה שבא?

dat45

New member
לאריאל! שלום רב!

אני חושב שהתנהגותך כלפי לימור הייתה לא הולמת, למרות שהיא הייתה אולי לפעמים נודניקית,אך היא פעלה מתוך מניעים טובים ומכוונות טובות כמה שיותר להצליח ולעזור, אך אתה רק הבכת אותה וירדת עליה כל הזמן! זה לא אומר שאתה צריך להתנהג אליה בצורה כזאת ,ועוד בטלויזיה!

לימור ואריאל...

הגיע להם לנצח רק בגלל לימור אריאל ממש מעצבן כל הזמן הוא אומר שאסור לתת לנשים לנהוג כי ז מסוכן אבל הוא אתמול ניסה לשכנע בפרק את לימור לעשות עבירת תנועה לימור פשוט מלכה היא מסתדרת בכל משימה

dl5248

New member
לימורהיא מסוג האנשים שנקראים ח"ל -

ח"ל למי שלא ניתקל בזה מהצבא או מהאוניברסיטה זה אומר חייבים לעבור , בדרך כלל זה האנשים המקורבים למקבלי ההחלטות, ובמקרה שלנו הרייטינג, וכו' יותר מדי מקרים שהעבירו אותה ! בייחוד לאור המקרה שבו היא הפריעה לבנות בזמן ביצוע המשימת ההפתעה, עשתה להם רעש! זה לא חוקי ולא הגון ! אתם יודעים מה , בפעם הבאה אני אשים מסמרים מתחת לרכבים שלהם, ואני קצת אפריע בושה וחרפה אגב, גם במשימת חיפוש, הם לא פיצחו את המשימה אלא בפוקס עלו עליה! מה שאצל אנשים הגונים כמו נועם וניר נקרא הגינות ופרישה, אצל לימור ואריאל נקרא מזל טוב, .. אל תתפלאו אם הם יגנבו את מפתחות הרכב, למתחרים , או אפילו לימור תיצור קשר עם בעלה, עובד חברת החשמל ויחשמלו אותם... למה? כי זו תחרות... בושה וחרפה

dhkh2

New member
אריאל

מעניין, שבתכניות הקודמות הבנים הדתיים (הרווקים, כמובן...)רק העלו את המניות שלהם ב"שוק", ונהפכו מיד ל"רווקים מבוקשים". איך שהוא, נראה לי שלפי ההתנהגות - אריאל רק מוריד מערכו. כל בחורה ברת דעת תברח מהר אחרי שהיא ראתה איך הוא מתנהג לבחורות בתכנית. חבל, פיוס גדול אין כאן, סתם אופי קשה...

limors2

Active member
איזה משימות מגניבווותתתתת../images/Emo54.gif

עם המנוף הזה... איזה כיייףףף!!!!!!!!!!111 אוף איך בא לי....
והמשימת חיפוש הזאת שהם צריכים לחפש אחד תשני ממש שווה....

עינתוש15

New member
לימור ואריאל רק רציתי להגיד לכם-->

שאתם קורעים אותי!!!! אתם זוג שרוטים חחחחחחח שיהיה לכם בהצלחה!!! כן כן, גם בזוגיות....=)

למעלה