שרשור הפרק השבועי.

mayan174

New member
בטח התכוונו ששוב לגמר יהיה

חוקים משלו ובאמצע ידיחו זוג...

לא הבנתי...

למה עובד וג'ניה לא פה?? יש לי... ההההההההההההממממממממממממממממממממממוווווווווווווווווןןןןןןןןןןן מה לשאול אותם

hagit00

New member
עובד וז'ניה מדהימים!!

הייתם גדולים מהחיים!!!!!!!!!! אין עליכם!!! ה' אוהב אתכם!!!! וגם אני!!! ז'ניה הוכחת לכולם שמי שזלזל בך לא שווה חצי ממה שהוא מדבר... ועובד- אין עליך "תארגן את ילדי ההתנתקות?!?!" או קי... תהיה בריא...

די לדפוק את הטובים שבצעירים

ראשית, כל הכבוד לזוג המנצח שאישית חביבים עליי מאוד. שנית וזה הנושא שלי, שזו בושה וחרפה שמבטיחים בתחילת התחרות 1000000 שח ובמהלך התוכנית מאלצים אותם לתרום,חשוב לציין שאני לא נגד תרומות לנושאים שונים אולם בסופו של דבר הם לא יצאו עם מיליון שח כמובטח. היה נחמד מצד בנק הפועלים להכפיל את סכום התרומות ולתת להם שכן התרומה לדידם חשבו שהסכומים של התרומה יצאו מכיסם ואף גברו מספרית על המתחרים הנוספים מבחינת גודל התרומה.ואז הם היו מסיימים עם מיליון וחצי שח האם זה מה שהיה מפיל את בנק הפועלים? ואז גם היינו רואים שמשתלם להיות טוב לב ולפתוח את הכיס! אשמח עם תגיבו. יהיה נחמד עם המילה הראשונה של התגובה תתחיל בכן או לא כן=אני צודק לא=אני טועה

לאמילי רותי אוהד וישאל !

זה לא נורא תמשיכו בדרככם, כמעט הצלחתם. אתם יכולים להגיע רחוק לפי מה שראיתי. בהצלחה בהמשך הדרך.

shakshuka6

New member
ווואי פאדיחה פאדיחה פאדיחה../images/Emo9.gif

אני אמרתי שישאל ואוהד יודחו.... סורי!!!!! זה מה שאמרו לי... אגב היה לי בא לדחוף את ז'ניה לתוך קופסת המוקש חצופה!! ולצערי הרב הפסדתי את האירוח...

Alin17

New member
לאוהד וישאל ולגניה ועובד..!^!^!

אוהד וישאל --לא נורא שלא עברתם.... בכל זאת בטוח זאת היתה חוויה אדירה בשבילכם .. ואני מאוד שמחה שעובד וגניה עלו הגיע להם.. עובד הזה גבר גבר ..חח וגניה מלכה אמיתית נ.ב (ידעתם שלאוהד היתה פעם פינה באקזיט איזה קטע חח.. =))) ואיזה כיף לי ראיתי אותו.. =))))))))) )

TEENAGER1

New member
יאללה ../images/Emo2.gif

מי מקים איתי מועדון שידוכים לעובד?
בחיי, יש פה לפחות 20 הודעות בנושא הזה. בכל מקרה, היה פרק מדהים. זה נגמר
אבל אל דאגה חברה', הפורום לא בורח לשומקום
יש עוד כמה דברים בתיכנון.

אני יעזור להקים אחד כזה אם...

תשדכי אותו אליי בעוד כמה שנים...
נראלי שהתאהבתי בו
עוד כמה דברים בתיכנון
איזה כיייף

../images/Emo24.gifכולם מצוינים!

אוהד וישאל אין עליכם אתם תותחים! ז'ניה ועובד- בזכות זה שהיית נאמנה לחברים ולא שמת להם מוקש ניצחתם ובזכות הקב"ה כמובן,עובד, אהבתי את הכובע שלך!! הבנות-חבל שהצלחתן רציתי את לימור ואריאל אבל הייתם מצוינות!

יהודית....ראית איך עובד החתיך "שלי"

זכה... איזה מושלם..אין מה להגיד הבן אדם פשוט מושלם... עובד אוהבת אותך... וז'ניה איזה מתוקה היא גם מלכה כזאת חמודה ראיתי את האירוח איזה מאמי היא הייתה...

למעלה