שרשור הצבעות למצעד.

עורוס

New member
שרשור הצבעות למצעד. ../images/Emo97.gif

אז לאיזה שירים הצבעתם השבוע במצעד? *אהמ*שאקירהשאקירה*אהמ*
הנה ההצבעות שלי
בינלאומי Christina Aguilera- Ain't No Other Man Shakira- Hips Don't Lie (עם קצת מאמץ נחזיר אותה לפיסגה!
) Sergio Mendes feat. Black Eyed Peas- Mas Que Nada Coldplay- White Shadows Bob Sinclar- World Hold On (פאק! זה אחלה שיר, איך הוא במקום 15?!) ישראלי דניאל זילברשטיין- אלייך הנרי וניקה- בגידה (
) ג'ירפות- גג (בחיים לא ימאס
) דפנה והעוגיות- דפנה פיק (באיזה מקום הוא בכלל?!
) שייגעצ- התחרות האולימפית (טו, טו טו דו טו טו טו
)

../images/Emo13.gif

בינלאומי: I write sins no tragedies - Panic! At the disco Lonley Day - sytstem of a down Hips don't lie - Shakira Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas One - Mary J. Blige & U2 ישראלי: תגידי לי את - שי גבסו עוד לילה - הדורבנים התחרות האולימפית - שייגעצ כמה עוד אפשר - הראל סקעת מרגיש אחר - סינרגיה

yhaa hi

New member
אני

בינלאומי: I write sins no tragedies - Panic! At the disco One - Mary J. Blige & U2 Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas Where'd you go - Fort Minor White Shadows - Coldplay ישראלי: דפנה פיק - דפנה והעוגיות תגידי לי את - שי גבסו אם אלה החיים - קרן פלס מרגיש אחר - סינרגיה קליפה - איה כורם

lama האחד

New member
בניגוד אליכם

היא התחילה להימאס עליי! (אבל בשבועות הראשונים הצבעתי לה)

limors2

Active member
אנסה לשחזר../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

בינלאומי Hips don't lie - Shakira(אהההה
) Someone Else - Allegro feat. L.V Is it any wonder - Keane(
) I write sins no tragedies - Panic! At the disco Ain't no other man - Christina Aguilera די בטוחה שזה הלך ככה
ישראלי דפנה פיק - דפנה והעוגיות(זה בכלל לא במצעד
) מרגיש אחר - סינרגיה ואני לא זוכרת מה עוד, כי אני רוצה גם את טוררו, חושב עליה, עוד לילה, אביבוש ואם אין לך חיים השרשור הזה בא מאוחר מידי

BonJoviT

New member
ואני!

בינלאומי Is it any wonder - Keane Dani California - Red Hot Chili Peppers Sin sin sin - Robbie Williams Where'd you go - Fort Minor White Shadows - Coldplay ישראלי התחרות האולימפית - שייגעצ כמה עוד אפשר - הראל סקעת גג - ג'ירפות תגידי לי את - שי גבסו מרגיש אחר - סינרגיה

למעלה