שרשור הצבעות למצעד.

tkuihehr

New member
מי בכלל יקרא אותי פה למטה?

ההצבעות שלי:
הבינלאומי [
]: I write sins no tragedies - Panic! At the disco Isaac - Madonna Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas SOS - Rihanna Where'd you go - Fort Minor
מה לא, בחיים לא: White Shadows - Coldplay Crazy - Gnarls Barkley |שאמל| חבל שאין מקום ל: Beep - The pussycat dolls Iris - Ronan keating DAni California - Red Hot Chili Peppers ---
ישראלי [
]: דפנה פיק - דפנה והעוגיות התחרות האולימפית - שייגעצ קליפה - איה כורם בגידה - הנרי עם ניקה חושב עליה - עידן יניב
חבל שאין מקום ל: כמה עוד אפשר - הראל סקעת את מי את משקה דמעות - סיוון שביט עוד לילה - הדורבנים זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן הנה, זהו... ולהלן פינה חדשה, יום לפני המצעד של יום חמישי, אני לוקח את כל מי שכתב פה את ההצבעות שלו [מזכיר לכם ,5 הצבעות מכל מצעד], משקלל אותם למצעד אחד, ועושה את המצעד של הפורום, נראה כמה קרוב הוא יהיה לאמיתי סבבה? אז תגיבו כאן...

a b u y a

New member
../images/Emo26.gif

בינלאומי
Dani California
Hips Don't Lie
Mas Que Nada
|Where'd You Goמלאך|
Someone Else
ישראלי
איתי- קרן פלס
חולמת- דין דין אביב ומוש בן ארי
טורו- סאבלימינל והשאר
עוד לילה- הדורבנים
זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן

Swimmer2love

New member
מקווה שהם יעלו מאיפה שהם נמצאים

ישראלי: אתה משתחרר - נורית גלרון זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן חולמת - דין דין אביב ומוש בן ארי עוד לילה - הדורבנים קליפה - איה כורם בינלאומי: Dreams - Deep Dish feat. Stevie Nicks I write sins no tragedies - Panic! At the disco Iris - Ronan keating Someone Else - Allegro feat. L.V White Shadows - Coldplay זה מה שהצבעת

אני גם הצבעתי

המצעד העברי הנה אני בא - הדג נחש איתי - קרן פלס עוד לילה - הדורבנים תגידי לי את - שי גבסו התחרות האולימפית - שייגעצ (רק כי כמעט כולכם הצבעתם לשיר הזה) המצעד הבינלאומי Dani California - Red Hot Chili Peppers Hips don't lie - Shakira I write sins no tragedies - Panic! At the disco Mas que nada - Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas Iris - Ronan keating (כדי שייכנס לטופ 10) אז מה דעתכם?

למעלה