שרשור הצבעות למצעד.

סינטטית

New member
אני

סינרגיה - מרגיש אחר שייגעצ - התחרות האולימפית הדורבנים - עוד לילה אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך ולא זוכרת את האחרון...

סינטטית

New member
בלי

הצבעתי רק לישראלי
אבל נראה לי שאני עכשיו בדרך להצביע לשאקירה...שלא יהרגו אותי פה

limors2

Active member
עכשיו מאוחר מידי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

חכי לרביעי בצהריים!

עורוס

New member
לא מאוחר מדי! ../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif

אפילו הדר אמרה עכשיו משהו על זה שאם אהבנו את ain't no other man אנחנו יכולים להצביע לו במצעד

limors2

Active member
נו, כן! אבל אמרו לי שזה מאוחר../images/Emo54.gif

מידי
שם! בגלגלצ! אז תאשימו אותם

limors2

Active member
יופי!../images/Emo54.gif

תצביעי גם לקין
אם בא לך. רק שאקירה שאקירה היא חובה

אור ../images/Emo47.gif

מרגיש אחר
סינרגיה
יאללה! שיצא כבר הדיסק. אני כבר לא מסוגלת לשמוע את הדיסק הקודם מרוב שחרשתי עליו.

סינטטית

New member
אנחנו מכירות?

סורי שאני מעפנה......
אני בדר"כ משתדלת לזכור אנשים, אני פשוט לא מזהה את הכינוי שלך... ואני מסכימה איתך לגמרי! רק שאני עדיין מסוגלת לשמוע את הדיסק, ואפילו שומעת, עם כל החרישות!

אז את באמת משהו מיוחד...

איך אפשר לשמוע את השירים שלהם אחרי כל החרישות??? ובנוסף לזה, גם פתאום כל החבר'ה שלי מכירים ושומעים אותם, אז זה בכלל ממאיס. ואנחנו לא מכירות. אני מכירה את הניק שלך והשם של מפורום (ולפני כן מהקומונה) סינרגיה, שכתבתי בו קצת ממש בהתחלה. קיצר, לא היה סיכוי שתזכרי.

סינטטית

New member
האאאא

וכן, מה אני אעשה, אני פשוט אוהבת אותם =] למרות שלאחרונה אני חורשת על השירים היותר חדשים.... ונחמד לחשוב שאני לא עד כדי כך סנילית D: אבל הי! אהבתי את הכינוי שלך! מאי הקטנה מלכה

tkuihehr

New member
אז הנה,סיכום הצבעות הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

אתם הצבעתם אתם השפעתם, נראה כמה קרובים נהיה למצעד של מחררר בישראלי: הדורבנים- עוד לילה במקום הראשון לפי ההצבעות שלכם [וזה 8] מרגיש אחר -סינרגיה מסתבר שהפורום אוהב אותם, 7 הצבעות שלנו שייגעצ- התחרות האולימפית עד כמה שזה מפתיע, מה שלא תגידו, כן, הפורום אוהב את השיר הזה [מתסבר, 6 קולות לא הולך ברגל] דפנה פיק- דפנה והעוגיות- משיגים 4 קולות וגם תגידי לי את -שי גבסו מקבלים 4 קולות בבינ"ל: כמה מפתיע!!! שאקירה שאקירה הוא חביב הפורום, ויש לו 7 קולות [האמת? פחות מהדורבנים, אמממ] I write sins no tragedies - Panic! At the disco אחלה שיר, וכאן יש לו 6 קולות ומקום שני משקינדה עוד אחלה שיר שהשיג גם הוא 6 קולות ומקום שני פורת מיינור -וור'ד יו גו? בצוותא עםקולדפליי לשניהם 4 קולות ואם בא לכם אז גם דני קליפורניה של רהצ'פ וSomeone Else - Allegro feat. L.V ביחד עם Is it any wonder - Keane שחשבתי שיגיעו יותר גבוה עם המסע פרסום שעברו פה, סה"כ 3 קולות לכל אחד... וזהו, אלו ההצבעות של חביבי הפורום, מי שרוצה להוסיף את הצבעותיו שיוסיף, מי שרוצה להצביע שיצביע. אבל כרגע, אלו השירים המובילים מבחינת הפורום שלנו... נראה מחר כמה אנחנו קהל גלגלצי מצוי שמצביע כמו כולם ויהיה דומה למצעד האמיתי שישודר מחר... מצעד מצויין שיהיה לנו...

a b u y a

New member
גמני הצבעתי להם

אבל הצבעתי שוב(בפרטים שונים כמובן), ופרטתי את ההצבעה השניה...

למעלה