אם יש פה אז יש גם שם! כרוב באמת איזה כרוב אתה הכי אוהב? לבן? וזה היה סיני אחר, אל ת
N Neta558 New member 27/11/03 #22 ../images/Emo6.gif אם יש פה אז יש גם שם! כרוב באמת איזה כרוב אתה הכי אוהב? לבן? וזה היה סיני אחר, אל ת
../images/Emo6.gif אם יש פה אז יש גם שם! כרוב באמת איזה כרוב אתה הכי אוהב? לבן? וזה היה סיני אחר, אל ת
D dylan New member 30/11/03 #23 ../images/Emo6.gif ברור שלבן.. (רק כי אין שחור) סיני אחר? אני בספק שהצלחת למצוא.. אין כ"כ הרבה סינים..
../images/Emo6.gif ברור שלבן.. (רק כי אין שחור) סיני אחר? אני בספק שהצלחת למצוא.. אין כ"כ הרבה סינים..
N Neta558 New member 4/12/03 #24 ../images/Emo6.gif עוד לא סיימנו עם השרשור הזה? ויש לפחות שני סינים, עם כיניר גידיל!
D dylan New member 8/12/03 #27 ../images/Emo6.gif צ-פ-ו-י אגב, יש לך קשר לחזרה הצפויה של הקיץ השבוע??
N Neta558 New member 8/12/03 #28 ../images/Emo6.gif לא, ואם האיסיקיו היה עולה לי, היית שומע כמה סבלתי מהענין
D dylan New member 8/12/03 #29 ../images/Emo6.gif חי חי.. אולי ככה תלמדי להעריך את החורף.. לא עולה? מה יש לו? אופיתו!
D dylan New member 8/12/03 #31 ../images/Emo6.gif לא כל דבר צריך להצחיק.. מהיכרות ארוכת שנים עם הפורום אני מעריך שיש לנו עוד חצי שנה-שנה להעביר עם השרשורזה..
../images/Emo6.gif לא כל דבר צריך להצחיק.. מהיכרות ארוכת שנים עם הפורום אני מעריך שיש לנו עוד חצי שנה-שנה להעביר עם השרשורזה..
N Neta558 New member 12/12/03 #32 ../images/Emo6.gif יתכן וזו ההודעה האחרונה שלי בשרשור הזה. ויתכן שלא.
D dylan New member 13/12/03 #33 ../images/Emo6.gif לא לא.. עוד הודעות בשרשור! אז מה את יכולה לספר לנו על החתימה החדשה שלך?
D dylan New member 15/12/03 #37 ../images/Emo6.gif חבל.. גמת היית מתאהבת בעצלן.. בכולופן.. אמממ.. אין לי עוד מה לשאול.
D dylan New member 22/12/03 #39 ../images/Emo6.gif עוד פחות משבוע, אם תפוזנשים לא ימשיכו להציף (או שלירון ישרשרותם.. ) נחגוג חודש לשרשור שלנו
../images/Emo6.gif עוד פחות משבוע, אם תפוזנשים לא ימשיכו להציף (או שלירון ישרשרותם.. ) נחגוג חודש לשרשור שלנו
N Neta558 New member 22/12/03 #40 ../images/Emo6.gif וואו, אנחנו והחיוכים כבר חודש ביחד מה נקנה להם? אתה חושב שזה יהיה הערב בו הם סוף סוף יתנו לנו?
../images/Emo6.gif וואו, אנחנו והחיוכים כבר חודש ביחד מה נקנה להם? אתה חושב שזה יהיה הערב בו הם סוף סוף יתנו לנו?
D dylan New member 23/12/03 #41 ../images/Emo6.gif אוף.. הם נראים כאילו יש להם הכל.. אין לי מושג מה לקנות.. יתנו לנו? הא? את רוצה להגיד שהם עוד לא נתנו לך?? חיחי.. אולי זה בגלל שאת קוראת להם כלזמן חיוכים במקום צחוקים..
../images/Emo6.gif אוף.. הם נראים כאילו יש להם הכל.. אין לי מושג מה לקנות.. יתנו לנו? הא? את רוצה להגיד שהם עוד לא נתנו לך?? חיחי.. אולי זה בגלל שאת קוראת להם כלזמן חיוכים במקום צחוקים..