שרשור הצחוקיאדה - בהוקרה לדילן ונטע

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

הגבתי להודעה של דילאן שלפני נטע 0:56
נו, פשוט תזכור לאיזו הודעה הגבת אחרונה ותגיב לנטע שהיתה לפניה, לא כזה מסובך... חיבוקים ללירון? אחרי שהוא ביקש ממני להשאר לבושה??? טוב נו...
לירון!

dylan

New member
../images/Emo6.gif

את מקשת ממני לזכור יותר מדי!! *לא מגלה לך למה הגבתי* את תמיד יכולה להתפשט בשבילי אם את רוצה
|לירון| חיבוק.. אהה.. להיפך..

dylan

New member
../images/Emo6.gif

ללללאאאאא אל תגידי לג'ון!
הגבתי לנטע 15:58 (נראה לי.. כבר שכחתי).. אני כותב את זה בשביל עצמי! וגם שכחת
או
ללירון! מזל שאני כאן..
ללירון.. אני מקווה שהוא יקבל את זה..

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

אופיתך... הגבתי לדילאן 15:18, מרוצה? ואני לא יודעת אם זה רעיון טוב לפנות ללירון בשרשור הזה. תחשוב כמה טראגי זה יהיה אם הוא יחליט לענות לאחת ההודעות באמצע!

dylan

New member
../images/Emo6.gif

נטע 11:46 לירון יודע לא להגיב באמצע השרשור.. הוא בטח יפתך שרשור חדש במיוחד כדי להגיד
בחזרה וכמה שזה ריגשותו.. או שבעצם הוא ישרשר לשרשור קיים כדי לא להוריד אותנו למטה מדי..
ו
(שוב גם וגם כי לא נתת לו כלוש) ללירון

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

דילאן 23:08 דילאן כתב "יפתך" חיחי... ו
ללירון. (אמרת או תודה או חיבוק, אתה לא יכול לשים את שניהם!)

dylan

New member
../images/Emo6.gif

נטע 16:49 ארררג! לא תיקנתי את זה רק כדי לא להרוס את השרשור.. במקום להגיד תודה ככה את גומלת לי? אין בעיה.. אין בעיה בכלל.. ועוד ארררג! הסברתי ששמתי גם חיבוק וגם תודה כי את לא שמת אפחד מהם.. אז שוב, אני עושה משו בשבילך ואת מרושעת במקום להודות לי
לירון

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

דילאן בשעה ההזויה של 5:19 בבוקר
גם בהודעות אחרות שמת גם תודה וגם חיבוק, אתה חנפן!
לירון! ו..אה.....מממממ.....זהו?

dylan

New member
../images/Emo6.gif

נטע בשעה המשעממת 16:15 פעמיים שמתי גם וגם כדי לחפותלייך! ואני בכלל לא חנפן. ללירונצ'וק מגיע הרבה יותר מ
ו
(מעניין אם הוא בכלל קורא את זה באמת.. לירון, תאותת לנו בשרשור אחר אם את קורא את זה) אה ולירון, עוד משו..

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

דילאן 12:03, בדיוק אחרי המילה האחרונה+חדשות. 3 פעמים, אהההה איתך! עכשיו אני לא יודעת אם לשים או לא, יהיה עודף...
טוב נו,
לירון. ואם אתה קורא את זה, תאותת לנו בצ'קים.

dylan

New member
../images/Emo6.gif

נטע 11:59 פעמיים!! שומודף! שום כלוש! אוף.. נראה לי שכתבת עוד משו שרציתי להתייחס אליו אבל כבר שחכתי.. בההה איתי! כןכן איתי!
לירון שכנראה לא קורא את זה..

dylan

New member
יאאאאא../images/Emo70.gif אתה קורא את השרשור../images/Emo70.gif

אבל עכשיו גם הרסת אותו (ואני אפילו יותר..) אז

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

דילאן 10:47 (מה עשית ער בשעה כזאת?) זה באמת בעייתי, ככה אי אפשר לזכור למה מגיבים. מזל שבכלל לא אכפת לנו
נו, אז מה נשמע? מה עשית אתמול? ו
ללירון!

dylan

New member
../images/Emo6.gif

נטע 15:08 (שכתבת בה שזאת אולי ההודעה האחרונה שלך בשרשורזה.. חיחי..) לא עשיתי אתמול כלוש.. את? לירון הרס לנו את השרשור.. ואני עזרתי לו אח"כ.. לדעתך כדאי להמשיך בכל זאת?
לירון.. בעצם לא
, הרסת את השרשור.. אז
..

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

דילאן 19:03 בטח שנמשיך. אתה פשוט תאלץ להתחנף ללירון מכל הצדדים (כן, אני מתכוונת בדיוק לזה!!) כדי שהוא ימחק את הודעות ההרס.

dylan

New member
../images/Emo6.gif

נטע 18:40.. ועכשיו אני מגלה שטענת שהשרשור לא מצחיק וקיווית שהוא יעבור כבר עמוד!!
יש לו גלעד!! המנהל השני סטרייט, אולי תשכנעי אותו את..?
ו
ללירון.. שוב מחפה עלייך..

למעלה