שרשור התמונות השבועי
לקרוא.

Alexis14

New member
אוף כבר איתכם!../images/Emo113.gif

אני ממש לא מבינה אתכם! מוטי ביקש לשרשר בנושא ´מזל תאומות´. אז מילא, קארין הציעה משהו הגיוני, שרשור תמונות קריסמס כי זה די קרוב (עוד 24 ימים אבל לא משנה...
), אבל רחל-למה את משרשרת מ´כשברומא´, שכבר היו בנושא הזה איזה אלף שרשורים
והרי ראית שיש 2 נושאים לשרשור. לא 1, אלא 2. פשוט חבל, שאתם לא שומרים על סדר! אם היינו, לדוגמה, עושים שרשור קריסמס- הייתה יכולה להיות גלרייה יפה אח"כ. אבל אם כל אחד משרשר מה שבא לו- זה סתם מבלגן ולא יוצא מזה שומדבר- כי גם לאף אחד אין כח להסתכל על הכל.

T N T girl

New member
גו אלקסיסוש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

נוגו´ש את ממש ממש ממש צודקת מתוקית
אומרים נושא מסויים - תשרשרו בנושא הזה ואל תשנו כל הזמן כי אם נגיד מישהו פותח שרשור של "מזל תאומות" הוא רוצה שתשרשרו בנושא ה = ז = ה
ואם יהיו נגיד תמונות יפות ויהיו גם הודעות של נושא אחר , אי יהיה אפשר לשים אותם בגלריות אם לא מוחקים הודעות וסתם חבל
אם לא הבנתם - אני פשוט חוזרת על מה שנוגוש אמרה כי זו דעתי ...
אז באמת , לשרשור הבא תנסו לשים לב . נ.ב עכשיו אני אצל סבא שלי
שאני אחזור הביתה אני אכתוב לכם ...
אני יוצאת עכשיו
צ´ה צ´או

rahelm

New member
נכון שמוטי ביקש תמונות של ...

מזל התאומות ואין תמונות חדשות של מזל התאומות ו-RIN RAN הציעה תמונות של חג המולד אז שמתי תמונה אחת של חג המולד . החלטתי שצריך להחליף נושא למשהו אחר ומשהו שיש בו תמונות חדשות כמו הסרט החדש שלהם שיש לו תמונות חדשות !!!!!!! אני לא מבינה מה הבעיה שלכם!!!!!!!!

rahelm

New member
טוב אני ישים עוד תמונות חדשות...

מהסרט החדש כשברומא...

rahelm

New member
עוד תמונה!!!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אם יש לכם גם תמונות אז תשימו!!!!!!! חג חנוכה שמח !!!!!! היום נר שני!!!!!

rahelm

New member
ואחרונה לעכשיו יש לי מלא מלא מלא..

תמונות של הסרט ואין לי כוח עכשיו להשים עוד אז אני ישים לכם אחר כך טוב! זה נראה מזה סרט יפה חבל על הזמן אני מקווה שאהבתם את התמונות ששמתי לכם עד עכשיו!!!!

Mandyִ

New member
מי זאת? בתמונה האחת לפני האחרונה

אני כבר לא מזהה אותן..

Mandyִ

New member
איך לא ידעת?../images/Emo10.gif

מנדי זה שם של בת... הנה דוגמה... סולחת בכל מקרה

rahelm

New member
סליחה!!! פשוט לא קראתי את השם...

אני יודעת שמנדי זה שם של בת אבל לא קראתי את השם!!! אז סליחה !!! בוקר טוב!!!

למעלה