תודה
R RinRan New member 30/11/02 #38 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאת לא קולטת אה? מותק- כשאומרים לך שיש נושא אחד או שני נושאים לשרשור ואומרים לך מהם הנושאים- את לא אמורה להחליף נושא אחרי תמונה אחת ואין לי עוד דרך להסביר לך את זה אז פשוט תקלטי כבר .....
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאת לא קולטת אה? מותק- כשאומרים לך שיש נושא אחד או שני נושאים לשרשור ואומרים לך מהם הנושאים- את לא אמורה להחליף נושא אחרי תמונה אחת ואין לי עוד דרך להסביר לך את זה אז פשוט תקלטי כבר .....
R rahelm New member 30/11/02 #39 אז עכשיו יש 3 נושאים ... מה הבעיה שלך עוד לא הבנתי !!!!!!! מוטי אמר שיש על מזל התאומות את אמרת על חג המולד ואני כשברומא !!!
אז עכשיו יש 3 נושאים ... מה הבעיה שלך עוד לא הבנתי !!!!!!! מוטי אמר שיש על מזל התאומות את אמרת על חג המולד ואני כשברומא !!!
R rahelm New member 30/11/02 #42 הנה עוד תמונה... איזה כיף מחר אני הולכת לים המלח חנוכה שמח לכולם!!!!!!!!!!!
ב ברבי love את התאומות New member 30/11/02 #50 אני משרשרת תמונות ............. בנושא של חנוכה הכוונה של התאומות יחד עם דברים שקשורים לחנוכה אז חכו ותראו................
אני משרשרת תמונות ............. בנושא של חנוכה הכוונה של התאומות יחד עם דברים שקשורים לחנוכה אז חכו ותראו................