שרשור ה%$#@. (צנזורה עצמית).

אוי, איזה מתוקה!. אוקיי.. אז ככה...

לספר ממש אני לא חושבת שאוכל אני בפלפון יכולה לכתוב עד שורה ומשהו

ליטל ו

New member
אוה :)

חבל שאת לא יכולה, פלאפונים צריכים להשתכלל <g> את נשמעת מותק :) ולהתאפר זה כיף! אם את עוד לומדת, אני בטוחה שיש כאן המון אנשים שישמחו לעזור (כולל אותי, בהחלט!). לא יצא לי להתאפר כבר יובלות, אבל היתה לי תקופה שזה היה חלק מלהיות טרנסית בשבילי :) כל הצבעים והריחות והמשחק בלשלב אותם, לצייר - נורא כיף! :)

אוי איזה מתוקה! אני לא יודעת מה

להגיד את כל כך ממי ומצחיקונת! באמת פלאפונים צריכים להשתכלל!. זה

ליטל ו

New member
<חיבוק>

אני כבר לא מתאפרת כי עכשיו יותר נוח לי ככה - לא יודעת, זה המון עבודה להתאפר (שנאמר - "אין לי זמן להתאפר, אני צריכה את הזמן בשביל לנקות את האקדח!")
סתם, כיום אני פחות מרגישה מעורבת בהחצנת/ביטוי הג'נדר(ים) שלי, אני סתם שם - וגם זה ביטוי לג'נדר, בדרכו :) גם האיפור שלי, רובו הכי זול שמצאתי. אני אוהבת גיוון, לא קריטית כל כך האיכות. עדיף לי הרבה, צבעוני ושמיאח :) המ, איך נעזור? ספרי לנו על הסגנון ואולי יהיו לנו רעיונות או טיפים? אולי נמצא צילומים שייתנו לך השראה? לא יודעת... :)

ליטל ו

New member
איזה מותק :)

אני ביולוגית בת, כך שקצת קשה לי לענות על זה נכון. אף פעם לא הלכתי בתור בן, גם כי לא עלה בדעתי לעשות את זה כשהייתי בבית הספר, וגם כי אני לא כל כך מצליחה אפילו להידמות לבן - מקסימום זה מתפרש כאילו אני בת שמתלבשת "רע". ככלל אני מתלבשת איך שבא לי, ולפעמים מציקים לי בגלל זה (כלל בבית הספר), אבל זה פחות נקי וברור שזה קשור לג'נדר - סתם הציקו לי כי הייתי מוזרה.
ראוי לציין גם שבהמון מקרים אנשים פשוט שותקים, וגם יש את האנשים שבאים ושואלים שאלות (מתוך סקרנות, לא אלימות), או אומרים שזה מגניב :)

איזה חמודה את! ואני חשבתי...

בכל אופן, מתה עלייך נשיקות! !... ותודה על התשובה המפתיעה!

קלארנס

New member
חומד,

תסתלק מפה. אין פה מקום להכנס, לזרוע ארס (רעל, למקרה שלא תבין) וללכת. אתה רוצה שיחה, תחשוב קודם טוב טוב אם חכמת החיים שלך מעניינת פה מישהו, אחר כך תחשוב טוב טוב על מה אתה באמת רוצה לדבר, תנסח את השאלה שלך ככה שהיא לא תהיה סתומה, ורק אז תלחץ על "הוסף הודעה".

אפשר להוסיף בה ביי! אלוהים....

תעיפו אותו מכאן!. מעניין איך ההרגשה להיות במקום שלא רצוים בו! ??

FreakOnALeash

New member
*אני בספק אם אתה חיית בית ידידותית

שלא אכפת לה לחפש חום וחיבה בכל בנאדם... אתה נשמע יותר כמו בן-אדם, שמאוים מהגדרות של בני אדם אחרים, ולכן מחפש להכניע אותם מילולית עד שכל האנשים יישרו קו עם החשיבה שלך כדי שתשכנע את עצמך שאתה בסדר ואתה נורמלי, כשבעצם אין לך את היכולת למצוא את עצמך בעולם משתנה. אתה יכול להסביר לי בבקשה למה טרנסג'נדרס מפריעים לך? *אין 'נשים שכלואות בגוף של גבר'. כל אחד נולד עם מין- זכר, נקבה, או דו-מין (אינטרסקסד). החשיבה לשלכל מין יש תפקיד מוגדר ((במילים שלכם "עוד נקבה להרגשה טובה (או גוד), וזה חובה שהיא תהיה שווה וכו'")) ממפה מושגים שקריים כמו אישה=נקבה=חור, גבר זכר=שמוק. כל הכבוד לשכל, וכל הכבוד לחשיבה עצמאית, שמתרה בנו לבחון אנשים לא לפי הימצאו של נקב או זקיף בגוף האדם, אלא לפי המוח , שהוא הקובע את מבנה האישיות שלנו או את מכלול ההתנהגויות שלנו. איך יודעים אם יצור הוא גבר או אישה? אתה אף פעם לא יודע עד שלא יצא לך להכיר אותם לעומק. אגב, לא חסרים כאלה שהם לא גברים ולא נשים--- שויכוח כזה עם אנשים כמוך מצחיק להם ת'תחת. * הפחד שלך ושל אחרים מחולי נפש הוא גם נושא לדיון. אני סובל מדכאון ומסינדרום פגיעה עצמית, ואני לא גורם את אותו נזק סביבתי שאתה מביא על אנשים אחרים עם ההודעות שלך, או את הנזק שגרמו לי אחרים בכך שניסו לשים עלי תויות. *אדם שמוצא ביטוי לפנים רבות של אישיותו, אפילו 'חתול', הוא אדם בריא ויוצר. לא היית אומר ששחקנים, שמביאים איזשהו רגש מתוך עצמם לתוך דמויות שמישהו אחר כתב, כולם סובלים גם הם מהפרעות? *פישי קטן; קטן מאוד. אפילו יותר מסאבלימינל. הוא גדול יותר אולי מהדג נחש, אבל זו כבר ממש חכמה קטנה. סאבלימינל והצל, עאלק... אם שני חב'רה לוקחים על עצמם שני שמות שגדולים עליהם, שמס'2 לא יתפלא שאף אחד לא זוכר אותו. במיוחד אם הוא רק צל. אתה מכיר אחד קוטג'?

DarlingAdam

New member
שרשור ה%$#@. (צנזורה עצמית).

כרגע קמתי, ומה שאני עושה זה לנקות אחרי הדבר הזה, שכבר ראיתי אותו במספר פורומים אחרים, מטריד את שלוות נפשם של תמימי הקהילה. למחוק, או לא למחוק, זו השאלה. רק אל תקחו אותו ברצינות, ילדיי היקרים.

FreakOnALeash

New member
לא למחוק, הרי אנחנו חיים ביחד

אני יכול גם ללכת עם מסכת מנתחים על הפנים ולא לנשום את אותו אוויר כמוהו,או שננהל שיחה מרגיעה, ושאף אחד לא ייקח לשני את הזכות לדבר. מישהו כאן קרא את 'אז ממה פחדתי?' של דוקטור סוס?

DarlingAdam

New member
אין לי בעיה לא למחוק,

אבל שהנודניק ישרשר. ומעבר לזה, אם הוא מסוגל לפתח דיון כלשהו ולא רק לבוא הנה לצעוק סיסמאות מטופשות, זה גם יועיל.

הבנו פעם אחת לא צריך פעמיים!.

מה הבעיה שלך? אמרת שאנחנו חולי נפש, תראה אני אישית הייתי מפחד

למעלה