*אני בספק אם אתה חיית בית ידידותית
שלא אכפת לה לחפש חום וחיבה בכל בנאדם... אתה נשמע יותר כמו בן-אדם, שמאוים מהגדרות של בני אדם אחרים, ולכן מחפש להכניע אותם מילולית עד שכל האנשים יישרו קו עם החשיבה שלך כדי שתשכנע את עצמך שאתה בסדר ואתה נורמלי, כשבעצם אין לך את היכולת למצוא את עצמך בעולם משתנה. אתה יכול להסביר לי בבקשה למה טרנסג'נדרס מפריעים לך? *אין 'נשים שכלואות בגוף של גבר'. כל אחד נולד עם מין- זכר, נקבה, או דו-מין (אינטרסקסד). החשיבה לשלכל מין יש תפקיד מוגדר ((במילים שלכם "עוד נקבה להרגשה טובה (או גוד), וזה חובה שהיא תהיה שווה וכו'")) ממפה מושגים שקריים כמו אישה=נקבה=חור, גבר זכר=שמוק. כל הכבוד לשכל, וכל הכבוד לחשיבה עצמאית, שמתרה בנו לבחון אנשים לא לפי הימצאו של נקב או זקיף בגוף האדם, אלא לפי המוח , שהוא הקובע את מבנה האישיות שלנו או את מכלול ההתנהגויות שלנו. איך יודעים אם יצור הוא גבר או אישה? אתה אף פעם לא יודע עד שלא יצא לך להכיר אותם לעומק. אגב, לא חסרים כאלה שהם לא גברים ולא נשים--- שויכוח כזה עם אנשים כמוך מצחיק להם ת'תחת. * הפחד שלך ושל אחרים מחולי נפש הוא גם נושא לדיון. אני סובל מדכאון ומסינדרום פגיעה עצמית, ואני לא גורם את אותו נזק סביבתי שאתה מביא על אנשים אחרים עם ההודעות שלך, או את הנזק שגרמו לי אחרים בכך שניסו לשים עלי תויות. *אדם שמוצא ביטוי לפנים רבות של אישיותו, אפילו 'חתול', הוא אדם בריא ויוצר. לא היית אומר ששחקנים, שמביאים איזשהו רגש מתוך עצמם לתוך דמויות שמישהו אחר כתב, כולם סובלים גם הם מהפרעות? *פישי קטן; קטן מאוד. אפילו יותר מסאבלימינל. הוא גדול יותר אולי מהדג נחש, אבל זו כבר ממש חכמה קטנה. סאבלימינל והצל, עאלק... אם שני חב'רה לוקחים על עצמם שני שמות שגדולים עליהם, שמס'2 לא יתפלא שאף אחד לא זוכר אותו. במיוחד אם הוא רק צל. אתה מכיר אחד קוטג'?