שרשור ה%$#@. (צנזורה עצמית).

DarlingAdam

New member
זו דווקא לא אשמתו,

קורה לפעמים שהודעה מגיעה פעמיים. ולמה כולנו "התלבשנו" עליך? כי באת הנה ובמקום לדבר כמו בנאדם, תקפת את *כולנו*, כן, את כולנו, באמירות טרנסופוביות ומטרידות. ואנחנו, למרבה הפלא, לא נהנים מזה.

אז מצטער-בקשר לפעמיים..

הוא לא יכל להגיע לזה לבד?. ולא הבנתי מה הקטע הזה של המשיח?אשמתי?

DarlingAdam

New member
למעשה, נראה לי

שהמשיח אמור להגיע לאחר שמד גדול, כלומר, אחרי שתהיה תקופה שבה כולם יחללו את כל המצוות האפשריות וימירו את דתם וכולי. יכול להיות שאני טועה או מסתמך על אמונה שהיא יותר מנהג מאשר משהו שהועלה על הכתב, אז אל תסמכו עליי, אבל אם זה נכון, הרי שאנחנו למעשה תורמים להתקדמות לקראת ביאת המשיח. (למרות, שרגע, היה משהו בתנ"ך נגד טראנסים? אני לא זוכר כזה דבר, אבל אני גם לא זוכר מה עשיתי אתמול)

ליטל ו

New member
חשבתי

שהמשיח אמור לבוא כשכולנו נהיה קדושים? אולי האפוקליפסה שהזכרת אמורה לבוא קודם,, לדאוג שכל מי שיישאר יהיה קדוש? אבל אני לא חושבת ששמעתי על זה, וחוצמזה, לא היה משהו בעניין אי חזרות על המבול? בעניין התנ"ך וטרנסים - אני לא זוכרת שום דבר בנידון. עכשיו אני סקרנית בעניין המשיח - מישהו יודע?

לפי המדרש אנחנו קשורים לבאלילי כי

אנחנו כאילו מורדים ביהוה אנחנו מוזכרים בסיפור על הלילית כשיהוה

ליטל ו

New member
מעניין

אני לא מכירה את הסיפור, אני צריכה ללכת לקרוא על זה עוד. תודה :)

בעיקרון כל מי שלא נמשך לבנות קיים

יחסי מין עם שדה רעה(לפי המדרש)לילילית או בהלת או סוקובה והיא כל

ואז יהוה עשה את האישה השנייה חווה

הצייתנית שתעשה הכל למען בעלה. לילית עשתה אלף שדים ביום-אני לא

בגלל שהיא גברה על יהוה היא הפכה ל

אלה, מהר התחילו להסיט נגדה והמדרש ממהר לציין שהיא שתתה את הדם של

הנוצרים אימצו את הסיפור וקראו לה

הזונה מהגהינום או סוקובה והאמינו שהיא צוחקת על כל חלום רטוב של

ליטל ו

New member
מרתק!

איזה מצויין. היא יושבת שם עם פופקורן, עושה פאסט-פוורד בחלומות הרטובים ומתפקעת מצחוק - "הוא באמת חושב שככה זה עובד?", וכו'
נשמעת עבודה משעשעת. ממש אהבתי את הסיפורים, הם נורא יפים ולא היכרתי אותם קודם. תודה רבה, מעיין! :) <חיבוק>

הא לא רחוק מרחק של חצי שעה בקו 618.

של אגד. אני מנתניה. ובת 16!. איזה מגניבונת את...

פשש איזה מחמאות.. תודה ממי...

יש לי ציפורניים 1.7 סנטימטר מהבסיס. על איזה לק ממליצים?!.

ליטל ו

New member
מגניב :)

תלוי איזה סגנון וצבעים את אוהבת ומתאימים לך, ועם איזה בגדים, הייתי אומרת :) אני אוהבת... טוב, בתקופות שונות נראה לי שיצא לי לאהוב את כל הצבעים והלקים, אבל כרגע (בשניה הזאת) אני אוהבת אדום או סגול ממש ממש כהים, כמעט שחורים. או האדום הכי tacky, ולתת לו להתקלף, ללכת איתו ועם סוודר מרוט שכביכול לא מתאים לו :) או שכבה של לבן, ועליה שכבה של משהו שקוף - ירוק, כתום, תכלת - הלבן עושה את זה זוהר להחריד :)

תודה לך חברה טובה!. אני חושבת ש...

אנסה את השכבה הלבנה והירוק השקוף, ולבסוף אנסה הכל!. ו...

למעלה