לי יש../images/Emo70.gif לי יש../images/Emo70.gif לי יש../images/Emo70.gif
מקווה שתאהבי Pussycat Dolls - Beep Ne-Yo - So Sick Darin - Step Up Dj Shoma Remix You Thought Wrong--Kelly Clarkson Pink - Stupid Girls Beyonce Ft Slim Thug - Check On It madonna - Sorry Ashley Simpson - L.O.V.E
Live- Run to the Water Goo Goo Dolls- Iris Pearl Jam- Jeremy Pearl Jam- Do the Evolution Robbie William- Come Undone Dido- White Flag Avril Lavigne- Nobody's Home Evanesence- My Tourniquet Seether- Fine Again כמה שירים (חלקיק קטן ממה שאני יכולה להמליץ עליו). רובם יותר בסגנון הרוק קל שכזה. יהיה הרבה יותר קל אם תגידי איזה סגנון את מעדיפה...
אני אחסוך לך זמן ואכתוב להקות שאני שרופה עליהם (פאנאטית לגמרי!). אז הנה הלהקות: N.E.R.D LINKIN PARK GOOD CHARLOTE LIMP BIZKIT GREEN DAY אוונסנס- בייחוד haunted. אין לי מושג איך מאייתים אוונסנס באנגלית...
אז ככה יש פה 4 תרגילים במתמתיקה שהתוצאה של כולם היא 28 וצריך למצוא את הפעולות שבין המספרים אשר כפל סוגריים חילוק הכל 1 2 3 4=28 2 3 4 5=28 3 4 5 6=28 4 5 6 7=28 יצא קצת הפןך אבל הבנתם את העניין בבקשה תעזרו לי
אפשר לחבר שתי ספרות יחד כדי לצור מספר דו ספרתי? בכל מקרה, התשובות לשניים האחרונים: (6+5-3)4=28 (7+6-5)4=28 אם כן אפשר לחבר שתי ספרות כדי ליצור מס' דו ספרתי אז הנה התשובה לראשון: 4+3+21=28
אני לא יודעת אם זה ממש מותר, אבל: לתרגיל הראשון: 1+2+3+4=2+8 לתרגיל השני: (אני לא יודעת איך להקליד את זה חמש ועוד שלוש ועוד השורש מארבע כפול שניים. תכתבי את זה ותזכרי שקודם עושים שורש, אח"כ מכפילים ואז מחברים.
אני היצור הכי נטול כשרון בעולם! אני כרגע בעיצומו של הפאנפיק הראשון שלי, והוא כל כך עלוב שזה מצחיק. אני קוראת פאנפיקים של אנשים מוכשרים, מתייאשת, מנסה להוסיף איזה דימוי פתטי, וכל הסיפור מסתיים בשנאה עצמית קשה. אוף.
גמרתי עבודה באנגלית!!!!!!!! ישששששששששששששש איזה כייף!!!! סוף סוף קצת שקט... עכשיו צריך להתחיל לנקות לפסח אבל לא נורא העיקר אין יותר עבודה באנגלית!!! ואגב גיליתי גם שלכמה בנות מהכיתה שלי יש @... (זה מפליא כי אני בבי"ס חרדי..)