יש להן שטרודל? :S
י ילדונת טובה היחידה New member 2/3/06 #77 לא 'דעתת זה מין קיצור לעצלנים.. זה בכל אופן מה שראיתי איפה שהוא והחלטתי ליישם את זה..
C cutieliji New member 3/3/06 #83 אעעאא היי לכם! אמ, הייתי פה בפורום לפני איזה שנה. ולא חזרתי לבקר פה המון זמן כי קראתי את הספר השישי מאוחר יחסית.. אז, המ, מה קורה? P=
אעעאא היי לכם! אמ, הייתי פה בפורום לפני איזה שנה. ולא חזרתי לבקר פה המון זמן כי קראתי את הספר השישי מאוחר יחסית.. אז, המ, מה קורה? P=
L Looking4CoolName New member 3/3/06 #85 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חתימה יפה... ברוכה השווה... אבי, 15. M$N ~~~~> [email protected]. שבת שלום.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חתימה יפה... ברוכה השווה... אבי, 15. M$N ~~~~> [email protected]. שבת שלום.
L Looking4CoolName New member 3/3/06 #84 נה נה, אתם לומדים ואני לא. סתם, אני מתחיל היום ב10. לא מתחיל ב10, הלימודים מתחילים ב8, אבל השגתי אישור מהמנהלת שלנו שאני אוכל להגיע ביום שישי ב10, כי בימי חמישי אני כל הזמן עם חברים במסיבה ואז כשאני מגיע הביתה - השעה שתיים או שלוש בלילה. אז ככה ש... אני לא מתעורר בבוקר. היום מתחילים ב10. מתמטיקה רולז! הסתברות שולת.
נה נה, אתם לומדים ואני לא. סתם, אני מתחיל היום ב10. לא מתחיל ב10, הלימודים מתחילים ב8, אבל השגתי אישור מהמנהלת שלנו שאני אוכל להגיע ביום שישי ב10, כי בימי חמישי אני כל הזמן עם חברים במסיבה ואז כשאני מגיע הביתה - השעה שתיים או שלוש בלילה. אז ככה ש... אני לא מתעורר בבוקר. היום מתחילים ב10. מתמטיקה רולז! הסתברות שולת.
I IllUS CratioN New member 3/3/06 #97 שבת מעולה <ומעולם היא לא הולכת להיות מעולה יותר מהשבת הזו...יש הארי פוטר שוב!>
D DEANC New member 3/3/06 #91 חתימה שהכנתי, איך יצא../images/Emo35.gif עבדתי על החתימה לא מעט זמן, תנו תגובות ועצות איך לשפר.
L Looking4CoolName New member 3/3/06 #92 ../images/Emo45.gif סחטיין... ../images/Emo8.gif אההההההההההההה, שירןןןן חזרהההה מהצבאאא שירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאיי לאבבבבבבבבבבבבבבבב אאאהההההההההההההההההההההה חברתי.
../images/Emo45.gif סחטיין... ../images/Emo8.gif אההההההההההההה, שירןןןן חזרהההה מהצבאאא שירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאיי לאבבבבבבבבבבבבבבבב אאאהההההההההההההההההההההה חברתי.