אממ וולסקרול =] מכאן החדר שלי כבר לא משהו @_@ אבל אני עדיין אוהב אותו D=
J JeeChan New member 14/2/06 #26 אממ וולסקרול =] מכאן החדר שלי כבר לא משהו @_@ אבל אני עדיין אוהב אותו D=
J JeeChan New member 14/2/06 #29 השולחן כתיבה שלי D: על המסך ^_^ יאסונה צ'אן D: מKashimashi *____________________*
S Sakai Shana New member 14/2/06 #36 OMGGGG~~~~~*.*~~~ איזה חדררררררר, אמ"ג *O* [ואפילו מסודרררר*.*~ רגע לא סדרת אותו לפני הצילומים, האי? XD] אני עוברת לגור אצלך במגירות החל מהשבוע הבא.[: *מקפצצת לחדרי כדי להתחיל לארוז*
OMGGGG~~~~~*.*~~~ איזה חדררררררר, אמ"ג *O* [ואפילו מסודרררר*.*~ רגע לא סדרת אותו לפני הצילומים, האי? XD] אני עוברת לגור אצלך במגירות החל מהשבוע הבא.[: *מקפצצת לחדרי כדי להתחיל לארוז*
C CibiHeart92 New member 19/2/06 #53 את צוחקת? הילד הזה כל כך מסודר... המרצ'נדייז בורחים כשאנשים נכנסים לחדר
K ketty the sheep New member 16/2/06 #49 אוף, אני צריכה לחכות עם זה לסופ"ש. דידסי, יש מצב שאת מצלמת את הדירה שלי בפעם הבאה שאת באה? D: (מה, הדירה שלי הכי שווה. יש לי פוסטר של וואן פיס בסלון XDDDD).
אוף, אני צריכה לחכות עם זה לסופ"ש. דידסי, יש מצב שאת מצלמת את הדירה שלי בפעם הבאה שאת באה? D: (מה, הדירה שלי הכי שווה. יש לי פוסטר של וואן פיס בסלון XDDDD).