שרשור חדשות.

milkshakit

New member
... ../images/Emo58.gif

איך אפשר לא להיות מאוכזב.. מפגש 25, הולי שיט. זה חייב להסתיים במהירות, אחרת.. לא יודעת מה. ו-חחחחחחחחחחחחחחחח, רזה יותר ואתלטי יותר?! להפך, זה משמין אותו עוד יותר, שחור מרזה, דה... בחירה לא טובה בכלל בכלל. ובכלל, כל הבחירה של ביג שואו כשותף של ג'ריקו זה בחירה על הפרצוף.

BeN ShaDe

New member
CM פאנק אומר ש-TNA היא לא תחרות ל-WWE.

http://www.pwinsider.com/ViewArticle.php?id=40336&p=1 פאנק אומר שאף פעם לא יעבור מה-WWE לחברה אחרת כי אם אתה רוצה להיות המתאבק המקצועי הכי טוב בארה"ב אתה צריך להיות ב-WWE. פאנק גם אמר שג'ו עדיין החבר הכי טוב שלו. הוא היה אצלו לכמה ימים בפלורידה והם פשוט נהנו ונרגעו ולא דיברו אפילו מילה אחת על רסלינג.

BeN ShaDe

New member
ה-WWE לא החתימו מחדש את סקוטי 2 הוטי.

אלו היו רק שמועות.
- Contrary to rumors going around, WWE has not re-signed Scotty 2 Hotty. [Credit: Pwinsider.com]​

-ה-בראיין קנדריק בחוץ ../images/Emo185.gif

שחרור שראו מקילומטרים אבל כל כך מטופש. כמה פוטנציאל היה לבנאדם. הבא בתור: צ'אבו גררו. יאללה לTNA.

last caress

New member
העיקר שהוא עשה ג'וב למתאבק צעיר ומבטיח בדרך

החוצה - ג'רי לולר.
כישרון עצום, ודווקא אשמח לראות אותו בטי אן איי, הוא יוכל להפיח חיים במחלקת האקס.

Sid

New member
../images/Emo4.gifהעיקר שמאסטרס בפנים...

לפעמים אני לפחות מתנחם שלמתאבקים כמוהו יש עוד מקום כמו TNA, כי זה עדיף על כלום.

מעניין כמה זמן יעבור עד שהוא יחתום בשלישית

פיטורי היו-יו האלה כבר נשחקו.

BeN ShaDe

New member
אני לא אחד מהאוהדים הגדולים של קנדריק

אבל אני חושב שהוא יכול לתרום הרבה לדיוויזת ה-X ב-TNA.

nWkobi

New member
תגובה לגבי קנדריק

אני היחיד שהוא לא יחסר לו? אולי הואמ וכשר אבל הוא גם מעצבן לעין ברמות.

rainman84

New member
לדעתי כן,אתה בין היחידים

ולמה?כי קנדריק מתאבק מצויין,כיף לראות אותו והוא גם עשה את התפקיד של דה ברייאן קנדריק בצורה מושלמת. זה שוינס מקמהן מטומטם רצח במקרים האלה זה ממש חבל.

nWkobi

New member
יכול להיות שאני מהיחידים, אבל..

הוא פשוט מעצבן לי ת'עין..לא יודע למה..אולי זה הגימיק,אולי התלבושת ואולי משהו אחר..אבל משהו אצלו נותן לי הרגשת עצבון בכל פעם שאני רואה אותו.

rainman84

New member
../images/Emo13.gif

תראה כל הרעיון של הגימיק הוא של בנאדם מתנשא ומעצבן,אם הוא מעצבן אותך כנראה שהוא עושה את הגימיק טוב. אלא אם הוא עיצבן אותך גם כשהוא היה עם פול לונדון. בכל מקרה בשחרור שלו הWWE שיחררו את סופית את אחד הצמדים שיותר אהבתי בהאבקות קנדריק%לונדון.

nWkobi

New member
../images/Emo13.gif

דווקא עם לונדון הוא לא עיצבן אותי...אז כנראה שאתה צודק

dannygoosh

New member
האמת שאני איתך

קנדריק מעולם לא עניין אותי, גימיק חדש או לא, הוא לא הצליח אפילו להוציא ממני "המממ..יש בו משהו" בשום קרב שראיתי ממנו עד היום. גם כשהוא היה עם פול לונדון - דווקא לונדון הוא זה שהרשים אותי מבין שניהם.

למעלה