שרשור חדשות.

dannygoosh

New member
שאלה לגבי המשפט השני

"נקנס על שימוש במריחואנה" - האם מריחואנה היא לא חלק מהוולנס פוליסי?

Dream Tim

New member
מתוך הידיעה:

"under the Wellness Policy, there is no punishment, beyond the fine, for using the drug." רק קונסים.

dannygoosh

New member
../images/Emo12.gif

אז מתאבק שנתפס דופק שאכטה לפני קרב בסה"כ נקנס על זה?? טוב לדעת...
תודה על המידע (למרות שנראה לי שהייתי חי יותר בשקט אם לא הייתי יודע את זה).

yadbz

New member
שידורי הWWE עברו לספורט1 בימי שישי ב14:00

ז"א-איחור של שלושה ימים מהשידור בארה"ב.

סחטיין על המהירות ../images/Emo185.gif

בדיוק באתי לפרסם אחרי שראיתי את הפרומו. זאת שעה יותר הגיונית מבחינת כדורגל וכו' שלבטח לא צפוי להפריע בימי שישי בצהריים. כרגע בלוח השידורים עוד לא עודכן, לי יש הרגשה שזאת תהיה תכנית של שעה וחצי. מקווה שלא אתבדה

yadbz

New member
עוד עדכון מספורט1 (נציג שהתקשר)

אמרו שבקרוב המתכונת תשתנה, ויביאו גם את סמאקדאון ואולי ECW. לגבי RAW - אמרו שמבחינה כספית וטכנית הדבר אפשרי, וייתכן שזה יגיע כשתתחיל המתכונת החדשה.

נציג שהתקשר? אלייך? ../images/Emo185.gif

למה? לדעתי אין צורך בראו בשידור חי. לא הרבה יישארו בתקופת לימודים. לPPV עוד יש סיכוי כי זה פעם בחודש, אבל לפנות בוקר/צהריים שלישי על בסיס קבוע כדי להשלים שעות שינה זו משימה לא קלה לתלמידים/סטודנטים/עובדים. אני קונה ראו מלא ביום שלישי ב17:00. במתכונת כזו במידה ויהיה לי זמן בימים האלה אני לא אוריד, כנ"ל לשידורי הPPV שאם ימשיכו להיות בימי שני ב18:00 למחרת השידור החי אני לא אוריד במידה והזמן יהיה פנוי

yadbz

New member
כי שאלתי והבטיחו לחזור אלי

ולגבי הRAW- מן הסתם שאם יהיה בשידור חי (לאלה שיכולים להשאר, מה רע?), יהיה גם שידור חוזר -בדיוק כמו הPPV שמשודר בשידור חוזר יום למחרת.

דווקא ספורט אחד ../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

חבל מאוד. אין לי כסף לקנות את הערוץ הזה. האם זה ישודר בספורט חמש פלוס
או אולי בספורט חמש LIVE
אם תוכל לברר בשבילי אני אשמח.
ארד.

חבל מאוד

מישהו יוכל לשלוח לי תוצאות של כל הקרבות במסרים רק כדי לעדכן אותי? הפעם האחרונה שראיתי בטלוויזיה הייתה לפני "ללא מוצא". אני מעוניין רק בתוצאות, מכל שלושת התוכניות- RAW, ECW, וסמקדאון. ולמרות שאני רואה יורוספורט(ערוץ 51 בהוט), אני מרגיש שזה לא מספיק.

אורון V1

New member
אגב הם גם התחילו להריץ פרומואים לגבי השידורים

של רו, היו שניים כאלה במהלך המחצית של באיירן-מנצ'סטר יונייטד

למעלה