שרשור חדשים +שאלונים

שרשור חדשים +שאלונים

אם אתם חדשים, וגם אם לא - תענו על השאלון כי אמרתי!!!!
שם: אורי תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 12.10 איזור בארץ: חיפה עיסוק: סטודנט איך הכרת את רדיוהד: אחותי קנתה לי את דה בנדס ליום הולדת 14 אלבום רדיוהד מועדף: kid a שיר רדיוהד מועדף: how to disappear completely משפט מתוך שיר של רדיוהד: why so green and lonely? מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: מוותר על אוסף המוסיקה שלי/כלי המוסיקה שלי חבר להקה מועדף: ט'ום +ג'וני איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): ביטלס, פינק פלויד, ביורק, ג'ף באקלי, ניק דרייק, פורקיויין טרי ועוד.... מוטו לחיים: "תאכל עכשיו לפני שיתקרר"....(כן אני פולני)

V e g

New member
היי כולם...

היה לי סופ"ש די פסיכי...אבל הנה אני סוף סוף כאן...ונעבור לעיקר החדשות: שם: יִיטַב ת.לידה: 28-4-80 איזור: ת"א עיסוק: סטודנט איך הכרתי את רדיוהד: כמובן creep, אבל כששמעתי את stop whispering ברדיו נדלקתי. אלבום: kid a שיר: let down משפט: נלך על Immerse your soul in love מ- street spirit מה לא הייתי עושה כדי לפגוש אותם: מסתבר שאני גם באמת לא עושה - לא טס במיוחד רק כדי לראות אותם, אבל אם יתאפשר לי חו"ל והם מופיעים - שום דבר לא יפריד בינינו... מועדף: תום יורק מוסיקה נוספת: המממ באמת, הכל מהכל...אבל במיוחד אהובה עוזרי מוטו לחיים: מה עוזר מוטו כשאין לי אוטו? לילה טוב

mikaCreep

New member
../images/Emo2.gif

חשבתי שאני המקורית לגבי המוטו. [רק שאני תמיד אומרת 'אין מוטו בלי אוטו'.] :)

RuNoOsH

New member
...

שם: רוני תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 11.02.91
איזור בארץ: רעננה עיסוק: תלמידה
איך הכרת את רדיוהד: אח שלי נתן לי את דה בנדס ואז קניתי את אוקי קומפיוטר.. ובלהבלהבלה.. אלבום רדיוהד מועדף:Ok Computer/Hail To The Thief שיר רדיוהד מועדף: Knives Out משפט מתוך שיר של רדיוהד: נתקע לי כל כך הרבה פעמים בראש, I wish it was the sixties, I wish I could be happy I wish, I wish, I wish that something would happen מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: הרבה דברים.. לא כל כך חשוב לי לפגוש אותם
חבר להקה מועדף: מה זה משנה.. כולם. איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): לד זפלין,הרבה גראנג' (אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם, סאונדגארדן, סמשינג פאמפקינס, נירוונה וכו'..), פינק פלויד, מטאליקה, בק, ג'ימי הנדריקס, מיוז, דיפ פרפל, ועוד כל מיני.. מוטו לחיים:

Blue Elephant

New member
אני לא מאמין!

חח איזה מצחיק. אני קורא פה בפורום מידי פעם.. אוקיי, אני נולדתי ב12.02.91 ואני גם גר ברעננה.
באיזה תיכון את?

Roy1232

New member
שקט יא עוגיה

תחשוב על סולו לריף שלי
טל הדביק אותי בצינון שלו

Blue Elephant

New member
מטרו. :] מגניב אולי..

אני אפגוש אותך יום אחד ברחוב. ואני אפילו לא אדע. :p

RuNoOsH

New member
חחחח

אני מכירה מלא ממטרו... כי רוב רש"י הלך לשם... אני מפחדת לשאול, איזה כתה?

Blue Elephant

New member
י'9. :p

כיתת מוזיקה. זה אמור להיות על שם הסימפוניה התשיעית של בטהובן. D:

im lost

New member
...

המשפט הזה כתוב אצלי על הקיר ומי הטיפשונת פחדה שזה קללות או משו.. גמאני חשבתי על כמה שהוא נכון הרבה פעמים..

פוֹלי

New member
בלי איומים

שם: פולי תאריך לידה : 29/06/78 איזור בארץ: גבעתיים עיסוק: מנהלת רשת איך הכרת את רדיוהד: נתנו לי את הקלטת של נירוונה ובצד השני היה הבוטלג ל pablo honey והקלטות של On A Friday. אלבום רדיוהד מועדף: ok computer / the bends שיר רדיוהד מועדף: street spirit משפט מתוך שיר של רדיוהד: Immerse your soul in love מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: כלום, כבר פגשתי אותם. חבר להקה מועדף: אין איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): Calexico, שלום גד, Vincent Gallo, Mike Patton, My Morning Jacket. מוטו לחיים: מי שאוכל לבד אוכל יותר

BogN

New member
../images/Emo26.gif

שם: ניר תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 03.10.85 איזור בארץ: השרון עיסוק: חייל (לעוד 54 יום!!!) איך הכרת את רדיוהד: ביקשתי המלצה על דיסק "שמשנה חיים" והמליצו לי על OK COMPUTER, והשאר כבר ברור... אלבום רדיוהד מועדף: אי אפשר לבחור... שיר רדיוהד מועדף: כנ"ל משפט מתוך שיר של רדיוהד: אני עדיין חדש... מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: לפגוש לא ייתן לי כלום, כי אני אוהב את המוסיקה שלהם, אני לא מכיר אותם כבני אדם... אז לא הייתי נותן כלום בשביל לפגוש אותם... חבר להקה מועדף: אני אוהב את הלהקה כלהקה.. איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): Pink Floyd, Nirvana, Charlie Parker, Michael Brecker, Sonny Rollins, הדג נחש מוטו לחיים: "לעולם לא תדע לאן הגעת, עד שתגיע לשם"

הנה זה בא ../images/Emo13.gif

שם: אלעד תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 2.11.90 איזור בארץ: בת-ים עיסוק: ביד איך הכרת את רדיוהד: אינטרנט אלבום רדיוהד מועדף: מכיר רק את ok computer שיר רדיוהד מועדף: The Tourist משפט מתוך שיר של רדיוהד: אין לי תשובה לזה מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: גם לזה חבר להקה מועדף: ת'ום יורק איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): ביטלס, פינק פלויד, ביץ' בויז, Dire Straits מוטו לחיים: "לעולם אל תחיה לפי מוטו"

אוקי:)

שם: תומר תאריך לידה: 5.1.89 איזור בארץ: באר שבע בעע:\ אבל אני מניח שיש מקומות יותר גרועים. עיסוק: תלמיד באיזה מקיף שכונה. איך הכרתי: חבר של אחי שלח לו את האלבום ok computer באי סי קיו או משהו כזה, בקיצור סתם ראיתי תיקיה התחלתי לשים את השירים בווינאמפ. השאר, הסטוריה. אלבום מועדף: Ok Computer ,ובכנות אמיתית, אני לא חושב שקיים משהו יותר מושלם ויפה מהאלבום הזה, גם כל שיר כאינדוידואלי, אבל בכלל כל החיבור של השירים יחד. פשוט להגיד תודה יום יום על אלבום כזה. שיר מועדף: Let Down משפט: You know you know where you are with מה לא הייתי עושה כדי לפגוש אותם: הממ הרבה דברים, אבל אני חושב שהיה יכול להיות מעניין להפגש איתם ולשאול יותר על השירים הטקסטים והכל. חבר להקה מועדף: אין מוזיקה נוספת: פורקיופיין טרי, כנסיית השכל( פשוט הכי טובים בארץ באמת, מוזיקה מיוחדת), וזהו לא יותר מדיי אני מכיר פה אלבום שם אלבום של להקה. מוטו לחיים: אל תתווכח עם אידיוטים, הם יורידו אותך לרמה שלהם, וינצחו אותך עם הניסיון שלהם.

Paranoidd

New member
....

בהחלט כנסיית השכל הלהקה הכי טובה בארץ! ולט דאון השיר הכי טוב של רדיוהד...ובהחלט צריך להגיד תודה כל יום על אוקיי קומפיוטר...וגם אני נולדתי ב89 ... והמשפט שבחרת פשוט מעביר בי צמרמורת כל פעם שאני שומע אותו אז אם הייתי ממלא את השאלון הוא בטח היה נראה ככה... יפה !

The Girl Who

New member
הממ...../images/Emo194.gif

שם: טל תאריך לידה: 10.2.88 איזור בארץ: ירושלים עיסוק: בחופש.
איך הכרת את רדיוהד: בעיקרון מ Creep, אמנם רק יותר מאוחר התחלתי באמת להעריך אותם. אלבום רדיוהד מועדף: קשה לומר, אבל כרגע Amnesiac שיר רדיוהד מועדף: גם קשה לומר, אבל Pyramid Song משפט מתוך שיר של רדיוהד: Sing us a song, a song to keep us warm, there's such a chill, such a chill מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: המממ...לא יודעת. לאו דווקא לפגוש אותם. אני רוצה הופעה.
חבר להקה מועדף: ת'ום מוטו לחיים: ?

dresner

New member
אני ../images/Emo41.gif

שם: איתמר תאריך לידה: 18.8 איזור בארץ: מרכז עיסוק: חייל
איך הכרת את רדיוהד: בתיכון לקחתי איתי שני דיסקים לפולין (Bends ו- Ok Computer) אהבה משמיעה ראשונה. אלבום מועדף: Amnesiac שיר אהוב: Sail to the Moon משפט: "hypocrite, opportunist: don't infect me with your poison" חבר להקה מועדף: אד מוסיקה נוספת: ג'ז, קלאסית ורוק קלאסי מוטו לחיים: "המודע לסבלו של האחר: בן אדם"

למעלה