שרשור חדשים +שאלונים

Latisia

New member
חלק ב'

אמנים אהובים: ,muse, the beatles, led zeppelin, little bit pink floyd, the pixies, jeff buckley and tori amos מוטו לחיים: אממ אז מה כך?! לא יודעת אין לי מוטו אבל את "מה כך?" אני אומרת כול הזמן (= בלע אוקי אני זזה ללממוד פיזיקה. שיהיה לכולם שבוע טוב (=

mikaCreep

New member
../images/Emo204.gif

שם: מיכל. תאריך לידה 13.5.91 איזור בארץ: תל אביב. עיסוק: תלמידה. [ממש.] איך הכרת את רדיוהד: חיפשתי איזה שיר שלא הייתי בטוחה איך קוראים לו, ובטעות יצא שהורדתי את קארמה פוליס. והשאר היסטוריה. [את השיר ההוא אגב,כבר שכחתי לגמרי.] אלבום רדיוהד מועדף: Ok Computer שיר רדיוהד מועדף: karma police
נו..אני נאמנה לאהבה הראשונה שלי. משפט מתוך שיר של רדיוהד: yesterday I woke up sucking a lemon. מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: מה לא הייתי עושה?..האמת שכלום.[או שאולי מצליחה לממן כרטיס טיסה.] חבר להקה מועדף: תום.["תום יורק מודע לכך שיש לו עין אחת יותר קטנה מהשנייה?"] איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): אייר,פיקסיז,נירוונה,ארקטיק מונקיז עוד.. מוטו לחיים: לא דרוש.

lazy

New member
טוב, תורי

למרות שאני לא כותב כאן הרבה, אבל עדיין, שיהיה... שם: ירון תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 11.01 איזור בארץ: ירושלים עיסוק: סטודנט איך הכרת את רדיוהד: Creep, אבל התחלתי להתעמק בהם רק אחרי שיצא The Bends אלבום רדיוהד מועדף:Ok Computer שיר רדיוהד מועדף: Lucky משפט מתוך שיר של רדיוהד: I Feel my luck could change מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: כלום, לא מעניין אותי. היו לי את ההזדמנויות שלי ולא עשיתי מאמצים לפגוש אותם. אני מתעניין במוזיקה שלהם, לא ברדיוהד באופן פרסונלי. חבר להקה מועדף: אין איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): אין סוף, בעיקר להקות אינדי בריטיות, אבל גם אחרות. מוטו לחיים: "Life is a compromise anyway", מתוך השיר Six של Mansun.

Anuerysm

New member
גם אני

שם: גידי תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 29.04 איזור בארץ:
עיסוק: תלמיד איך הכרת את רדיוהד: הכרתי אותם מאז שאני קטן, התחלתי לשמוע אותם אבל בגלל שחבר שלי אמר לי שהם טובים אלבום רדיוהד מועדף: kid a שיר רדיוהד מועדף: Punchup at a wedding משפט מתוך שיר של רדיוהד: go and tell the king when the sky are falling in when theyr not מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: לא יודע.. אין לי כל כך בשביל מה לפגוש את הלהקה, אבל אם אתה מדבר על להיות בהופעה אז אני חושב שאת המחיר שתעלה הטיסה והכרטיס
חבר להקה מועדף: לא יודע, אנלא אוהב את ג'וני איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): פינק פלויד, דה הו, לד זפלין, ניל יאנג, ברי סחרוף, הדלתות, לו ריד.. מוטו לחיים: אני שונא ת'חלק הזה של השאלונים

Latisia

New member
חח אחלה משפט משיר...

התלבטי בינו לבין i stay forever where two and two always makes up five. אין זה שיר כול כך טוב, כול המילים המוזיקה! פשוט מדהים P: היום שמעתי את השיר עוד פעמים אז מס' הפעמים ששמעתי אותו מאז ששמתי אותו ברשימת שירים (חצי שנה) הפך ל100 חחחח.... אחריו זה בטח street spirit או i will P:

tesseract1

New member
אני

שם: איליי תאריך לידה:17.9 (היום!) איזור בארץ: רעננה עיסוק: תלמיד איך הכרתי את רדיוהד: המליצו לי על אוקיי קומפיוטר, קניתי, ואחרי השמיעה השנייה הבנתי שזה אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי. אלבום מועדף: אוקיי קומפיוטר שיר מועדף: paranoid android משפט מתוך שיר:! god loves his children, god loves his children yeah מה לא היית עושה השביל לפגוש את הלהקה: אין לי תשובה חבר להקה מועדף: בין ג"וני לטום מוסיקה נוספת: פינק פלויד, הביטלס, דייויד בואי, לד זפלין, ג"ימי הנדריקס... מוטו לחיים: אין לי כח לחשוב על משהו...

Latisia

New member
חח מזל טוב!!!!

חחחחחחחחח גם לחברה הכי טובה שלי יש היום יומולדת! (= זה יום מבורך P: שיהיה בלך יום נפלא... בעצם אצלך בערך חצי יום עבר אבל לא נורא P:

scooby4

New member
למרות שאני לא קורא את הדברים האלה

שם: אלון תאריך לידה: החמישי לאפריל, אלף תשע-מאות שמונים ותשע איזור בארץ: ת"א והמרכז עיסוק: תלמיד י"ב, ופסנתרן איך הכרת את הרדיוהדים: אח שלי הגדול הקשיב להם, אז חיקיתי אותו אלבום רדיוהדי מועדף: אמניזיאק שיר רדיוהדי מועדף: TalkShowHost משפט מתוך שיר של רדיוהד: לא מקשיב לליריקה! מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הרדיוהדיידה? לא הייתי עושה כלום. חבר להקה מועדף: אני לא מכיר אותם, אבל פיל נראה נחמד מוזיקה נונ-רדיוהדית: אמנים שאני אוהב? לא יודע, מה קלאסי? רוק? ג'אז? אני סתם יכול לזרוק שמות. פורה. דרייק. שורטר. מוטו לחיים: "נההההה......כגדחםידר פדוופר".

Knives Out

New member
אוקי, הנה שלי:

שם: אבשלום שיר רדיוהד אהוב: Let Down, Idioteque שם: אבשלום איך הכרתי: הלכתי עם אח גדול להופעה באיטליה לפני שלוש שנים. שם: אבשלום (אמרתי כבר?)

whatever4

New member
אנוכי

שם: רעות תאריך לידה: 05.08.87 איך הכרת את רדיוהד: בעיקר מהשירים המוכרים (קריפ וקארמה פוליס) אבל התחלתי להתעמק במוזיקה שלהם באופן רציני, אחרי שראיתי את הקליפ לג'אסט. אלבום רדיוהד מועדף: אמניזייק. משפט מתוך שיר של רדיוהד: If you try the best you can, the best you can is good enough מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: אוכלת כבד. שונאת.. מוסיקה נוספת: כל מיני.. רק לא מוזיקה ישראלית. שונאת... מוטו לחיים: זו רמאות רק אם תופסים אותך.

Latisia

New member
אנחנו לא...לפחות אני לא.

דווקא אני בעבר הייתי פאנטית של מופע הארנבות של ד"ר קספר, אפשר למצוא אותי בפורום שלהם באתר הרישמי כמישמיש. ואני נורא אוהבת את יוני בלוך, איפה הילד, חובבת נושאי המגבעת, אלג'יר, אביב גפן, רם אוריון ומוניקה סקס קצת... וזו לא הרשימה המלאה! P: חחח

whatever4

New member
לא כולם

רק אני. לא יודעת למה, אני פשוט לא מתחברת לשירים ישראליים. לא עושה לי את זה... ואל באנדי בהחלט גבר:)

Wet n Wild

New member
..

אם אתם חדשים, וגם אם לא - תענו על השאלון כי אמרתי!!!! שם: אביב תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 28.6 איזור בארץ: ב"ש עיסוק: תלמיד יב' איך הכרת את רדיוהד: חבר הכיר לי את הלהקה (לתומי יש אקדח ביד) אלבום רדיוהד מועדף: Ok Computer שיר רדיוהד מועדף: האהבה שלי מתחלקת בין gagging order ל- exit music עם עדיפות לשני. משפט מתוך שיר של רדיוהד: Dont get sentimental, It always ends up drivel. מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: הרבה חבר להקה מועדף: ט'ום.. גאון.. איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): רוק בריטי והרבה, ביטלס, אואזיס, קולדפליי וכו', RCHP, כנסיית השכל, עמיר בניון ועוד ועוד.. מוטו לחיים: אין, למה צריך מוטו?

למעלה