שרשור חדשים +שאלונים

jony543

New member
אני.... למרות שאני בקושי מגיב

שם: יונתן תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 14.2.91 איזור בארץ: אשדוד עיסוק: בצפר איך הכרת את רדיוהד: רועי121235253 אלבום רדיוהד מועדף: אוקיי קומפיוטר שיר רדיוהד מועדף: פרנואיד אנדרואיד משפט מתוך שיר של רדיוהד: youve got to feel it in your bones מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: חבר להקה מועדף: ג'וני איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): בריטית מוטו לחיים: "הגוגל הוא ידידו הטוב ביותר של האדם"

FunkyMonk

New member
אני =)

שם: פאנקי מאנק תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): - איזור בארץ: ראש העין עיסוק: תלמיד =/ איך הכרת את רדיוהד: גנבתי לאחותי ולאבא שלי כל מיני דיסקים, אחד מהדיסקים של אחותי היה OK מחשב. אלבום רדיוהד מועדף: tough call. אני חושב שבסדר מחשב. שיר רדיוהד מועדף: ממש קשה להחליט... Lucky או אולי The Tourist. אוחח אולי משו אחר.. קשה.. משפט מתוך שיר של רדיוהד: I showed them the stars, and the meaning of life.. They shut me away.. But i'll be alright מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: פנים מול פנים? הכל, כמעט. בהופעה? כל סכום שהוא בגבולות ההיגיון. חבר להקה מועדף: עד כאן! איזה מוסיקה נוספת: פינק פלויד, קינג קרימסון, ג'נסיס, יס, לד זפלין, רד הוט צ'ילי פפרס ועוד.. מוטו לחיים: אקונה מטטה?

גם אני התלבטתי קשות בין lucky

לבין The Tourist

Anuerysm

New member
רק שאלה

אני מבין שאפשר להתבייש בשם או איזור בארץ או עיסוק או איך הכרת את רדיוהד אבל מה אתה מתבייש בתאריך לידה?

FunkyMonk

New member
............

לא מתבייש בתאריך לידה.. אני יכול להגיד לך אותו, אם אתה ממש רוצה. אבל זה יעזור? ולכן, אם זה בטוח לא יעזור, למה לי לטרוח? 25.7 אם זה ממש משנה לך. אבל זה עזר במשהו?

Anuerysm

New member
אז למה אתה טורח לענות על שאר השאלון

כשאתה יכול פשוט להשתמש בתירוץ של "מה זה יעזור לכם שאני יענה?"

V e g

New member
ההודעה נמחקה

אני שונא לעשות את זה - אבל לפעמים אין ברירה. מעולם לא היתה פה אלימות מילולית כזאת, ואין סיבה שתתחיל להיות פה פתאום עכשיו. ועוד משהו, אם כבר: נסו בבקשה להימנע מכל מיני תגובות של ^_^ וכדומה שהם תגובות רק לשם התגובה ואין להן שום מסר. אני מבין שחלקכם צעירים וזה טבעי - אבל זה לא פורום "האלופה" או משהו כזה (וטוב שלא). אני כמובן לא מכוון אקדח לראש של אף אחד וקובע לכם מתי להגיב או מתי לא - אבל לעיתים כמות ההודעות בסגנון הזה גורמת לי לתהות אם אני בפורום הנכון. אם למישהו ישנה בעיה, הוא מוזמן לפנות אלי במסר. בבקשה לא להגיב ע"ג הפורום להודעה הזאת שלי. זהו

im lost

New member
סוף סוף

אהה סוף סוף יש מקום שבו אני מקווה שאני אוכל לחלוק עם אנשים את האהבה הכי גדולה שלי במוזיקה מבלי לשמוע משפטים נוסח "כמה אפשר לשמוע רדיוהד?" ו "תפסיקי לשמוע רדיוהד אולי לא תהיי כזאת דיכאונית" אז.. אני הכרתי את רדיוהד לפני שנה וחצי בערך ואני לא הכי בקיאה באוטוביוגרפיה של חברי הלהקה ושיט כזה אבל מה שאני יודעת שלכל שיר יש משמעות מיוחדת בשבילי ואפילו אם לא לזה התכוון המשורר, הרי כל אחד מבין מילים לפי החיים שלו.. הכרתי אותם דרך ידיד מאוד מיוחד שלי ופעם גם אהבה גדולה וכנראה גם ישאר כמישהו שאני רואה את עצמי חיה איתו... בכל אופן, מאז שהכרתי אותם, הם נהיו אפילו יותר מסתם להקה הכי אהובה, הם מציינים הרבה תקופות בחיים שלי.. פרטים בקצרה: שם: ריטה מגורים: חיפה תאריך לידה: 26/6/1989 שירים אהובים: fake plastic trees the bends motion picture soundtrack <שאגב אני מתה לשיר אותו עם איזה נגן גיטרה ברגע שאני אתגבר על פחד במה מזעזע...> scatterbrain i will a wolf at the door no surprises killer cars אממ ברור שיש עוד, אבל רק אלה קפצו לי לראש.. מקווה שתקבלו אותי ובתקווה שאני אמשיך לכתוב פה מדי פעם :)

Anuerysm

New member
אם היית אומר את זה לפני שבועיים

היה אפשר להריץ כמה בדיחות חביבות

Roy1232

New member
זוכר לגבי הוותק?../images/Emo3.gif

שם: רועי תאריך: 16.2 עיר: אשדוד עיסוק: תלמיד מיואש איך הכרתי את רדיו': דיברו עליהם כהשראה של קולדפליי אלבום מועדף: OK C/THE BENDS שיר: Planet telex/Street Spirit/Wolf at the door (הרשימה תמיד משתנה) משפט: dance you fucker dance you fucker
לא הייתי עושה כלום בשביל לפגוש אותם, כי מן הסתם הם ינגנו שירי אמניזיאק דוחים. חבר להקה: ג'וני, כי הוא גיטריסט גדול והבנאדם השפוי שמושך אותם לרוק. מוזיקה נוספת: U2, דפש מוד, לד זפ, קולדפליי, אואזיס, פינק פלויד, רהצ"פ, טראביס... מוטו: אוטו
נו אין

Queen for a day

New member
נמ,

שם: איב תאריך לידה (לא חובה לתת שנת לידה!): 26.1 איזור בארץ: פ"ת עיסוק: תלמידה איך הכרת את רדיוהד: ראיתי קליפ שלהם. אלבום רדיוהד מועדף: ממ אוקיי קומפיוטר. שיר רדיוהד מועדף: אין. משפט מתוך שיר של רדיוהד: / מה לא היית עושה בשביל לפגוש את הלהקה?: לא עולה לי בראש
חבר להקה מועדף: / איזה מוסיקה נוספת(רשימה חלקית בבקשה): יש מלא. המון. טונה. יותר מדי. *___* מוטו לחיים: קח שקל ותקנה לי מסטיק.

Longbow 3

New member
אוקיי חבר'ס....../images/Emo13.gif

שם:עדן (פעם הייתי פה כ-JAS-39,למי שזוכר....חח). תאריך לידה:22.9.88(כן...כן...זה אוטוטו
). איזור בארץ:חוף השרון,ק.שפיים. עיסוק:תלמיד+אל תתעצלו להסתכל על החתימה למטה....פחחח
איך הכרתי את רדיוהד:זה התחיל בסביבות כיתה ח',שידרו אז ב-MTV את הקליפ TERE THERE בתדירות מאוד גבוהה..... אט אט נחשפתי גם לקליפ סטריט ספיריט,ונוכחתי לגלות שהחבר'ה האלה יוצרים אחלה של מוסיקה
אז המשכתי להתעניין בעוד שירים,וגיליתי שזה הרבה יותר מאחלה של מוסיקה=-)) כיום אני לא יכול לעבור יום בלי לשמוע אותם,לפחות שיר אחד. אלבום רדיוהד מועדף:התחברתי לצד האלקטרוני,שכולל את KID A, AMNESIAC ו-OK COMPUTER....הכי התחבר אליי-KID A
זה אלבום פשוט גאוני!!!! שיר רדיוהד מועדף:YOU AND WHO'S ARMY ו-THE NATIONAL ANTHEM
מש' מתוך שיר שלהם: There's always a siren singing you to shipwreck Stay away from these rocks we'd be a walking disaster וכמובן,כשהם מלווים ב-DONT REACH OUT,DONT REACH OUT.... מה לא הייתי עושה?לא הייתי פורש מהגדנ"ע אוויר/משנה ייעוד צבאי... (כמה שט'ום פציפיסטי,אבל עד כאן! עליי לא עובדים השטיקים האלה....חח). חבר להקה מועדף:הייתי הולך על ט'ום,כי הקול הזה שלו.....זה משהו מדהים
,ובכלל,איך שהוא מתנהג לפעמים בהופעות,אני פשוט נופל על הריצפה מזה....
כפרה עליו....חח מוסיקה נוספת:רוק קלאסי,בעיקר בריטי(אואזיס,טראביס...וכו'). מישהו פה מכיר את סיגר רו'ס? ו...בכלל רוק....רד הוט,גאנז....כל עוד זה מתון ומספיק מלודי-זה שווה!! מוטו לחיים:(משפט חשוב...כדאי שתזכרו...). "מי שמרכל איתך-ירכל גם עלייך!" *חשבתי גם להוסיף תמונה,אבל...לא יודע....אף אחד לא הציע,אז.... אני קצת מתבייש....חח

באמת תוסיף..

וחוץ מזה אני חושב שהשאלה הנכונ היא אם מישהו פה לא מכיר את סיגור רוס...

Roy1232

New member
סופסוף אוהב בריט רוק../images/Emo3.gif

כנס לקומונה של בריט רוק למרות שהיא די צולעת בזמן האחרון...

Latisia

New member
אני.. חלק א'

שם: שרי sherry איזור בקנדה: נורט יורק, טורונטו, אונטריו עיסוק: היי סקול מסיים השנה יב. כרגע ביחוד פיזיקה (מבחן ביום שלישי) הכרתי את רדיוהד בעקבות ביצוע גרוע של קריפ באיז מסיבת סיום ובהשפעת המורה שלי לגיטרה אלבום: אוקי קומפיוטר/הייל טו דה טייף משפט: i stay forever where two and two makes up five השיר הזה נוגן98 פעם אצלי. מה הייתי עושה בשביל לפגוש אותם: אמ הם היו בקנדה חצי שעה ממני אבל לא הלכתי כי לא נשארו כרטיסים. חבר מועדף: ת'ום/ג'וני/אד

למעלה