כע
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #54 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכע../images/Emo6.gif
D Dorushh 3 New member 6/6/05 #49 ****../images/Emo125.gif **מפורום... ------------------------------------------------------------------------------------- shirimaimon3.tipo.co.il
****../images/Emo125.gif **מפורום... ------------------------------------------------------------------------------------- shirimaimon3.tipo.co.il
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #51 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוך הבא../images/Emo24.gif
D Dorushh 3 New member 6/6/05 #68 תודהההההה../images/Emo125.gif אוףףף לא הבנתי כלום מהסדרה הזו........ ראיתי פרק אחד ולא הבנתי כלום מישהו יכול להסביר לי ...
תודהההההה../images/Emo125.gif אוףףף לא הבנתי כלום מהסדרה הזו........ ראיתי פרק אחד ולא הבנתי כלום מישהו יכול להסביר לי ...
D Double U New member 6/6/05 #75 הסבר../images/Emo13.gif מסופר על שמונה ילדים בני 15 שנבחרים להשתתף בפרויקט סודי וללמוד בכיתה מיוחדת. לכל ילד יש כישרון במשהו אחר: ציור, מתמטיקה, זיכרון טוב, נגינה, ספורט, שפות, מחשבים וכו'.
הסבר../images/Emo13.gif מסופר על שמונה ילדים בני 15 שנבחרים להשתתף בפרויקט סודי וללמוד בכיתה מיוחדת. לכל ילד יש כישרון במשהו אחר: ציור, מתמטיקה, זיכרון טוב, נגינה, ספורט, שפות, מחשבים וכו'.
D Dorushh 3 New member 6/6/05 #80 הקפצה../images/Emo125.gif מישהו יכול להגיד לי על מה הסרה הזו?? כי בינתיים ראיתי רק פרק אחד ולא הבנתי נדההההההה!!!...........
הקפצה../images/Emo125.gif מישהו יכול להגיד לי על מה הסרה הזו?? כי בינתיים ראיתי רק פרק אחד ולא הבנתי נדההההההה!!!...........