שרשור חדשים

MAYA 4827

New member
שגב..!

כמו שאמרו כבר השטלטנו על הפורום... חח ברוך הבא
(אם לא הבנת זאת מיה חלמיש)

shirli0811

New member
ברווך הבא..(:)

שירלי וייס, רוכבת בחוות צח, השתלבות מהירהה ;)

ש נ י ס

New member
שלום לכל החדשים../images/Emo24.gif

אני שני, רוכבת בחוות צח 4 שנים. אני רוכבת אינגליש-קפיצות. ויש לי בריזה

segev 007

New member
עוד נישתלט בסוף!!!!!

יואוווו אנחנו עוד באמת נישתלט על הפורם חחחח איזה מגניב אנחנו מלא!!! המחב הפתוח
א-י-מ-פ-ר-י-ה

ווינגז

New member
היי שגב

בבקשה לקרוא את ההודעה הזו, שמדברת על איך ואיפה אנחנו מגיבים נכון
שרשרתי אותך לשרשור הנכון, בינתיים.

segev 007

New member
../images/Emo4.gifאתה מיתכוון אלי???

אתה מיתכוון אלי וגם ען כן מה אכפת לך ולמה ככה לריב חבל סתם התחלה לא יפה חוץ מי זה מה זה מנה לך!!!!!

שגב, כנס לכאן מהר!!!

תראה, תקשיב, תשמע שלחתי לך מסר עם הסבר איך להגיב נכון להודעות אבל כניראה שאתה עדיין לא יודע איך להשתמש במסרים אז אני אסביר לך שוב איך משרשרים - למרות שבהודעה מעליי שמו לך תמונה עם הסבר איך לעשות את זה[אם תלחץ עליה היא תגדל ותוכל לקרוא!!]. כשאתה רוצה להגיב להודעה מסוימת תלחץ על "הוסף תגובה" שנמצא שמתחת להודעה שקראת ואתה רוצה להגיב לה, אל תלחץ על "הוספת תגובה חדשה" שיש בצד ימין של המסך! כי ככה אתה פותח הודעות חדשות ולא מגיב להודעות שאתה רוצה. תלמד לשרשר[משמע - להגיב נכון], תבקש עזרה ממישהו. כי בינתיים אתה מציף את הפורום. ובאמת שאני לא רוצה לחסום אותך, אבל תלמד לשרשר.

segev 007

New member
אוו קיי סליחה!!!!

Made in C h i n a תישמעי אני לא יודע מה זה לשרשר אבל עם זה זה אז עבנתי פחות או יותר לא להוסיף תגובה מי למעלה וסליחה לא ידעתי עכשיו אני יודע ואני יגיב פחות!!!!!

segev 007

New member
חחחח....זה בסדר

חחחחח זה בסדר הם רק ניסו ללמד אותי משהו כי אני חדש ואני לא ידעתי מה זה לשרש אבל עכשיו אני יודע ( בערך ) תודה בכל מקרה מי את ספרי על עצמך???

pepper3

New member
חדשה:) ../images/Emo15.gif

שלום קוראים לי אלינור,בת 13. אני גרה בת"א,יש לי כלבה,שתיי חתולות,אוגרים,וסוסון. אני רוכבת שנתיים וחצי למדתי חצי שנה ועכשיו אני רוכבת בעיקר בשביל הכיף(= ...

horse 1212

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif.

אני גלי,רוכבת אינגליש. השתלבות נעימה

למעלה