שרשור חדשים

stary1

New member
ברוכה הבאה מיס

אני שמחה לראותך כאן ומקווה שתהיה לך פה התשלבות חמימה ומהירה(ובעיקר שתכתבי כאן כדי שהיא גם תקרה
) הנה תמונה שלך ושל הננס

שלווום

אני שחר
רוכבת ב
חוות צח
רוכבת שנתיים עוד מעט שלוש בת 12 וחצי יש לי סוס פרטי בשם ג'ינג'י וחצי פנסיון על סוסה בשם וונדי מתחרה א' בדרס'אז השתלבות נעימה

shirli0811

New member
בבון המכוערת כל יום היא משקרת :pP

בבון, **בבונה.. חח =P ברני מגיע יום שישי לחוווה =D
ואיילה תרצה דיסק של תמונות, אהמ אהמ אהמ אהמ.... אני ועודד רק מסתלבטים עליה.. ואני בלחחץ אני חייבת כמה שיותר מהרר שתביאי תמונות, אם כל הכבוד למצללמה שלך הבריאות שלי יותר חשובה..
תצלמי את כוול מי שעושה מחויבות [אהמ המצלמה לא תשררף אם תצלמי את אפצ'י].. ותני לי להשתחרר מהאישה הזאאת.....רררר
תודה את ה-
שליי
אהה.. נ.ב. חחח נעים מאוד אלינור, שירלי וייס רוכבת בצח.. מתחרה [בערך] 80 עם בנצי השמנמןן

שימפנזה......../images/Emo191.gif

יש לי תמונות של עידו[בערך] שלך ושל טל!!.. את יודעת למה אני לא מצלמת את איתי עובד???? כי הוא לא עובד!!... שהוא יעבוד תודיעי לי... ו....וואי רציתי לכתוב עוד משהוא ושחכתי.... טוב לא משנה... קיצר הבנת?? יש לי כבר תיקיה עם תמונות שלכם.. רק איתי הוא לא עובד בזמן הנכון!!....

shirli0811

New member
חחחחחחחחחחחחח =D ב=ב=ו=ן=!

הואא עשה לפני שבועיים בערך 4 אוכפים ו-3 או 4 ראשייות.. הוא מתקדם לאטל אט אני מביאה לו עוד ועוד ועוד עבודה שיעשה מחוייבות אישית כמו שצריך.. ויום שישי את חייבת לבוא לצלם ככה שאיילה תראה שאני משתדלת, אתמול היא באה אליי כולם כבר הביאו לי תמונות רק לכם אין.. אמרתי לה לאא לאא אני מסדרת את זה זה בשלבים.... מסקנה, אהמ אההמ תנסי קקצת למהר.. תביאי גם יום חמישי את המצלמה.. בבבונה דברי איתי יותר מאוחר.. ביי |קייס|

segev 007

New member
Made in C h i n a????

עכשיו למדתי איך ומה זה לשרשר וגם למדתי את חוקי הפורום פחות או יותר תודה על ההסבר!!!!

segev 007

New member
JnJ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגיד יונתן ( jnj ) איזה סיגנון אתה רוכב? ואיפו אתה רוכב??

שגב, תשמע../images/Emo107.gif

אתה צריך להבין שלא פותחים הודעה על כל שאלה קטנה ועל כל פיפס קטן. אם אפשר, צריך לשרשר או לנצל"ש. שאלות אישיות רצוי לשלוח במסרים (ואם אתה לא יודע איך, תשאל). הבעיה עם זה ש: א. בפורום יש מקום למספר מוגבל של הודעות חדשות (15 נדמה לי) ופתיחת הודעה חדשה גורמת להודעות יותר חשובות לרדת למטה ולעבור לעמודים הבאים. ב. זה לא מעניין את כל הפורום. ג. למנהלות באמת קשה לשמור פה על הסדר, וזה מאוד מפריע. אני לא אומרת בשביל לפגוע, אני אומרת לך בשביל לשמור על הסדר בפורום ובשביל ללמד אותך את הכללים כאן. ומותר לפתוח הודעה חדשה, אבל רק אם זה על נושא חדש שגם יעניין את כולם. אם משהו לא ברור, תשאל.

segev 007

New member
בסדר!!!!

אוו קיי עבנתי סליחה אני חדש פה אז לא יודעתי מעכשיו אני יוסיף תגובה רק מתי שצריך מה בערך תגובה אחת ליום???

gili600

New member
אתה יכול להוסיף כמה תגובות שבא לך

רק במקום המתאים
אין לאף אחד משהו אישי נגדך פשוט יש הודעות חשובות שרוצים לראות ולא רוצים שיעברו לעמוד השני

segev 007

New member
אוו קיי!!!

אווקיי עכשיו עבנתי פשוט אני חדש אז לא ממש ידעתי עכשיו אני יודע!!!!

למעלה