שרשור חדשים

THE WALL1

New member
פורום פינק פלויד

שלום לכולם פה, אני חדשה, המליצה לי על הפורום (בחום) חברה שלי שגם קוראים לה חן והיא נקראת בפורום TOOTI היחידה נדמה לי. היא אמרה לי שזה הפורום הכי טוב שיכול להיו, ומכיוון שגם אני מעריצה ענקית של הפינק פלויד, החלטתי לקבל את ההצעה שלה להצתרף, אני מקווה שאני אלמד מכם דברים חדשים שאני עדיין לא יודעת על הפינק פלויד ובכלל לגלוש פה ולהכיר אנשים שמעריצים את הלהקה האגדית- כמוני! אז, מקווה שיהיה נחמד!!!

אהלן חבר'ה!

אני חדש פה, סטודנט בן 24, וכרגע אני בתהליכי התמכרות לפינק פלויד... התחלתי עם העניין לפני כ-3 שנים אבל רק לאחרונה העסק תפס תאוצה... יש לי בינתיים את DSOTM, AHM, ואת WALL. עוד בדרך: WYWH, The Division Bell . מה הלאה?? נראה...

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

וגם לנו נחמד להכיר עוד אנשים שמעריצים את הלהקה האגדית הזאת אז תהני כאן!

אהלן וברוך הבא ../images/Emo140.gif

אל תמהר, יש לך עוד זמן להכיר את הפלויד, ועוד הרבה אלבומים לפניך. בינתיים, תהנה מהפורום.

בינתיים...

עד עכשיו יש כמה שיאים בלהקה מבחינתי(סדר לא מחייב): 1. הסולו ב- Comfortably Numb 2. הכניסה של הגיטרה ב- High Hopes + הסולו 3. ההקדמה של Shine On Your Crazy Diamond 4. הסיום של היצירה ATHM שמעתי גם שהקטעים Dogs ו- Echos הם מטריפים... לילה טוב!!!

שלום חן

New member
רק שמעתה?

מתי תאזין ליצירות המופת האלו? echos זו היצירת מופת שלהם ואפרופו Dogs גם סולו הגיטרה של גילמור היה מצריך ממך לרשום אותו בסולויים שהזכרתה למעלה. אז חבל על הזמן תאזין להם דחוף! לילה טוב

holo

New member
תלמד לשרשר

לעזאזל..אני לא מבין מה כל כך קשה לשלוח הודעה כמו שצריך..

שרשרת את התגובה שלך

"ברוך הבא" - למקום הלא נכון. במקום לשרשר אותה להודעה המקורית, שרשרת אותה לאחת התגובות. שים לב, בפעם הבאה, שאתה מגיב באמת להודעה שאתה רוצה להגיב, ולא להודעה אחרת.

THE WALL1

New member
ברוך הבא!!!

גם אני חדשה פה!!! ובנתיים החברה ממש נחמדים פה! אני בטוחה שתהנה! =]

וינסנטי

New member
אהלן.

שמעת בערך אותה כמות כמוני.. ככה שאני לא כ"כ יכול להמליץ לך הרבה. אבל עדיין, ברוך הבא!

אז זהו ש...

היום יצא לי לקנות את WYWH + Animals מוקדם מהצפוי... הייתי במקרה בדיזינגוף סנטר וראיתי מבצע על הדיסקים של פינק פלויד- 2 ב-100 בדיסק סנטר. אתם מתארים לעצמכם שלא חשבתי יותר מדי... רק חבל שלא היה את ה- Devision Bell במחיר טוב... לא נורא, נחכה קצת! כרגע אני מאזין לצלילים המדהימים של Shine On Your Crazy Diamond אוףףף, כמה זמן רציתי ת'דיסק הזה... אז עכשיו יש לי את DSOTM, AHM, WALL+ החדשים. הבא בתור, בע"ה, זה ה- Devision Bell... תעשו חיים!

vegetable man

New member
לאט לאט

לא טוב לדעתי לשמוע כמה מהם במקביל בפעם הראשונה. לא כדאי להכיר לפחות במעט אחד, ואז לשמוע אחר? נראה לי הורס מחווית הגילוי הראשוני. ואולי תשמע את The Piper At The Gates Of Down, הראשון שלהם? משם התחיל הכל - למרות שהוא שונה לגמרי מאלה ששמעת עד כה. אה, וברוך הבא

צודק

זה הרבה מדי חומר, בזמן קצר מדי, overload מוחלט, כאשר מדובר בפלויד. עדיף לקחת פסק זמן בין אלבום אחד לשני... כמה חודשים לפחות.

למעלה