שרשור חדשים

אל תדאגו!!

חרשתי כבר על DSOTM ועל Wall2, ואני מכיר טוב גם את AHM ו- WYWH(החרמתי אותו מחבר שלי לתקופה מסויימת...). אני פחות מכיר את Devision Bell, Wall1, ו- Animals. הכל תחת שליטה, חבר'ה...פשוט הייתי חייב לחטוף היום את 2 הדיסקים!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif היי, ברוך הבא. ../images/Emo140.gif

אני יערה.
הייתי ממליצה לך על Meddle. [מכורה. P:] וראיתי שכבר המליצו לך על אקוס, אז הוא נמצא בדיסק הזה. :)

One Echoe

New member
אני חושב שצריך לפתוח שרשור,

ובוא נלמד את כולם לשרשר!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת לגבי "מעריצים" - עוד לא ממש פגשתי כאלו - אבל אנחנו אוהבים את המוסיקה של פינק פלויד, ומדברים עליה כאן (וגם על אמנים אחרים).

holo

New member
חחח אולי די כבר עם הקטע של המעריצים

בשבילנו מעריצים של פינק זה אנשים שאוהבים אותם. עזבי אותך מונחים והקשרים היסטוריים עכשיו. הילדה התכוונה שהיא אוהבת אותם כמו כולנו פה..

One Echoe

New member
לדעתי,

באמת כדאי להיות פדנטים בנושא, כי להעריץ בדר"כ זה להעריץ בעיניים סגורות.

אני יודעת למה היא התכוונה

וההערה שלי היתה כללית, לא מכוונת אליה. זה קשור להצגת תרבות הדיון שקיימת בפורום, ש"הערצה" איננה חלק ממנה.

NIR Y

New member
שלום ../images/Emo24.gif

אז איזה אלבומים את כבר מכירה, מה האהובים ?

One Echoe

New member
חח

שאמרת לו שלום והוא בכלל לא התכוון אליך, הוא סתם טעה בשרשור.

THE WALL1

New member
ואוו שאלה טובה!

האמת היא שכל שיר של פינק פלויד הוא יפה בעיניי... יש לי את האלבום הכפול של החומה שאותו אני הכי אוהבת ובעיניי כל שיר שם הוא יצירה לא נומאלית האהובים עליי משם empty spaces, goodbye blue sky, in the flash/?,hey you,the happiest days of our lives בקיצור רוב השירים שם... האהוב עליי ביותר הוא קמפטרבלי נמב, יש לי פשוט חולשה לשיר הזה. יש לי גם את הדארק סייד שממנו אני אוהבת את MONEY, לשאר השירים אני לא כ"כ מתחברת. יש לי את הדיוויז'ן בל שפעם ממש אהבתי אבל מאז שנודע לי שרוג'ר ווטרס לא לקח חלק באלבום [כי הוא עזב את הלהקה] אני כבר לא כ"כ שומעת אותו. דרך אגב, רוג'ר ווטרס הוא הפלויד האהוב עליי ואני מאוד אוהבת אותו גם בתור זמר יחיד יש לי 2 דיסקים שלו. אמממ.... יש לי את wish you were here ואני אפילו יודעת לנגן אותו ואת have a cigar בגיטרה =] וזהו נראה לי... אין לי ממש את כ-ל הדיסקים שלהם ואין לי הופעות שלהם אבל אני מאוד אוהבת אותם כי הם להקה איכותית! זהו... כתבתי דיי הרבה... =] מה האהובים עלייך? איזה דיסקים יש לך? חחח מצטערת אם שיעממתי אותך קצת, אבל כייף לכתוב הרבה בלי שיעצרו אותך ויגידו לך "שוב את והפינק פלויד?!" כי אצלי בכיתה לא הרבה מכירים אותם... ועם זאת אני וחברה שלי חן, מדברות עליהם נון סטופ... אבל לנו לא נמאס!!! =]

NIR Y

New member
סבבה

קצת מוזר שיש לך דיסקים של ווטרס ואת עדיין לא מכירה הרבה אלבומים של פינק פלויד, אבל מה שבראש לך. אני הייתי ממליץ לך על לשמוע את אנימלס עם את אוהבת את החומה ובמיוחד את ווטרס.

THE WALL1

New member
גם את אנימלס יש לי

והאמת שמאוד התלהבתי ממנו..... אבל אני לא שומעת אותו הרבה.. אני שומעת בעיקר החומה... אבל גם אנימלס זה אחד האהובים עליי..

new revolution1

New member
ברור שיהיה נחמד!!!

למה שלא
? ספרי לנו קצת על עצמך- מי את, בת כמה את, מאיפה, איזה עוד אמנים אוהבת, דיסקים ששמעת של פינק פלויד וכל דבר שתמצאי לנכון להוסיף
אההה... וברוכה הבאה!

למעלה