שרשור חדשים

THE WALL1

New member
=]

טוב אז ככה, בקשר לשירים שאני אוהבת, כתבתי הודעה לא קצרה בקשר לזה כתגובה לNIR Y =]בקשר אליי, אני חן, עוד 17 ימים בת 14 ב-26/10 תיהיה לי יומולדת =], אני גרה בשדה בוקר (לא בקבוץ, אלא בישוב) אני אוהבת את הפינק פלויד כ-מ-ו-ב-ן, לד זפלין- שמעתי כמה שירים שלהם והם מצאו חן בעיניי, עוד להקה שאני ממש אוהב היא "מופע הארנבות של ד"ר קספר" השירים האהובים עליי מהלהקה הם "אחלום לנצח" "בשמלה אדומה" "תראו אותי" ועוד... דרך אגב, המורה שלי לגיטרה איגרן לנו איזה "להקה" קטנה כזאת ואנחנו מנגנים את "אחלום לנצח" וזה יוצא ממש יפה אממ.. מה עוד? יש לי כלב שקוראים לו סימבה חמוד כזה ו... אחד המקומות היפים בעיניי זה החדר שלי, ביומיים האחרונים ישבתי והדפסתי, וגזרתי והדבקתי ועכשיו החדר שלי פשוט מפוצץ בתמונות של הפינק פלויד שכולל 2 פוסטרים גדולים של הצעקה מהחומה ושל הדיסקים שלהם שמצויירים על הבנות. וזהו =] טו מאצ' אינפורמיישן.... אבל לא נורא =]

Coon Jew

New member
וואי חזק..אני גם מהמדרשה וגם הייתי

אתמול בהופעה של מופע הארנבות

THE WALL1

New member
ברצינות???!

כי לפי מה שהבנתי הם להקה לא חדשה בוא נגיד אז חשבתי שהם כבר לא מופיעים אבל אם אתה אומר שהיית בהופעה אז מגניב!! ומתי גרת במדרשה? אתה מתכוון שלמדת בפנימייה???

vegetable man

New member
הם התקמבקו

בשביל הכיף. כמה נחמד - אבל לא נראה לי שיהיה לזה המשך.

Coon Jew

New member
הם עכשיו בסיבוב איחוד..

אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל אני ממליץ ללכת להופעה שלהם.. ודרך אגב, למדתי בפנימייה

THE WALL1

New member
מגניב =]

אני אשמח לקבל ממך פרטים בקשר להופעות שלהם אם יש לך כמובן... =]

vegetable man

New member
לא ממש...

כי אם הם היו עושים כסף, מההתחלה הם לא היו מתפרקים כ"כ מהר. שי להב התחיל לחלטר בכתיבה לשרון חזיז, היי פייב ואמיר פיי גוטמן. הוא היה בכיר ב-NMC, כך שכסף - לא היה המניע לאיחוד בו מתחלקים 4 חברי להקה ועוד כמה אנשים... לפני שנה הוא הוציא אלבום משלו, ועושה רושם שהוא התגעגע להופיע, כמו שאר חבריו

One Echoe

New member
עשה טובה...

להקה שרוצה לחזור לנגן בשביל הכיף לא מוציאה אלבום איחוד, בדיוק כמו משינה. יתרה מזאת, היא לא הייתה ממחזרת את החומר של העבר שלה, והייתה עובדת על חומר חדש.

vegetable man

New member
תקשיב

הכסף הוא לא טריגר ללהקות במעמד בינוני כמו הארנבות. והם יוציאו גם DVD, אז מה? העניין הוא חזרה וגעגועים למקורות, את המיליונים הם כנראה יעשו במקום אחר, לא בביצה שלנו. ובבקשה אל תשווה לי אותם למשינה

One Echoe

New member
חח עזוב אותך,

הם ראו שיש ביקוש למוזיקה שלהם, הם חזרו לאיזה כמה הופעות, הדגישו שזה ההרכב המקורי של פעם, והוציאו דיסק איחוד עם קליפ מרעיש של השיר הכי מפורסם שלהם. איזה געגועים למקורות, איזה... איפה הם יעשו את המיליונים, חבר?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

[בשביל אבקי:] אני יערה.

avki

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חע! אני אבקי!

עילי6

New member
מגניב

אם את משדה בוקר אז אני בטח מכיר אותך... באיזה כיתה את? תהני בכל מקרה פה וזהו

THE WALL1

New member
תודה =]

מאיפה אתה מכיר את שדה בוקר? ואני בכיתה ח'... יש מצב שאתה לומד בפנימייה? או שלמדת?? טוב אני חייבת לטוססס לבצפר אני באיחור לא נורמאלי...

עילי6

New member
גרתי שם פעם ואני מבקר הרבה

אני בכיתה י' אני בא הרבה לפנימיה לבקר חבר'ה

למעלה