שרשור חדשים

oribarak

New member
מבחינת עיבוד?מאוד פשוט

אתה רואה איזו מורכבות צלילית כמו שאתה רואה בyes? האורגן לרוב נשמע אותו הדבר, עם אותו סוג פריטה שים לב, echos, מאני, ברית', טיים הכול...די פשטות היתי קורא לזה ויש עוד המון דוגמאות

מורכבות אינה רלבנטית ברוק

ויש שיאמרו: הפשטות היא מהאיכויות של רוק טוב. אני בדעה שזה פשוט לא משנה. קטע עם יותר כלי נגינה, יותר מקצבים או עיבוד עשיר יותר איננו בהכרח טוב מקטע מינימליסטי. מה שחשוב זה האיכות, לא הכמות; התוכן, לא הסגנון.

One Echoe

New member
אני מסכים עם ציף.

אורי, שתדע: אחת ממשמעויות הרוקנרול זה פשוט לנגן עם גיטרה בס ותופים, בלי שום מורכבות. ובקשר לעיבודים של הפלויד: תקשיב לשיין און יו קרייזי דיימונד, לוולקאם טו דמאשין,לסאסרפול אוף סיקריטס, לדוגס, לשיפס, לאטום הארט מאדר, ותיווכח שכל אלה קטעים לא פשוטים בעליל, במיוחד ביחס ללהקות רוקנרול אחרות.(לא פרוגריות) בפרוג יש וירטואוזיה, משהו שאין לפלויד. אבל האקורדינציה של הפלויד די מורכבת.

One Echoe

New member
במיוחד בשילובים של כלים.

אפילו בדויז'אן באל יש קטעים לא פשוטים.

אתה יכול לנגן עם גיטרה קלאסית אחת

וליצור מנגינה מורכבת מבחינת התווים ולא סתם לקחת אקורד ולשלב אותו עם סולו... פשטות ברוקנרול זה לא דבר רע פשוט הפינק פלויד היו טיפה יותר מורכבים

The Walrus

New member
לטעמי

היופי של פינק פלויד הוא לא בשירים בודדים אלא באלבומים שלמים. לדוגמה - באלבומים החומה והצד האפל של הירח יש מעט מאוד שירים שהיו מגיעים לכזאת רמת אהדה בפני עצמם. אבל כל החלקים יוצרים את השלם. "On The Run" ו"Any Colour You Like", שניהם מהדארק סייד, הם שירים מאוד טובים, אבל אם היו מוציאים אותם לבד זה פשוט לא היה הולך. הם כל כך במקום שם. כנ"ל לגבי המון שירים מהחומה. לכן אני מציע לך לשמוע אלבומים שלמים. ואם הזכרת את Eclipse - הוא מאוד נחמד אבל עם כל הכבוד, אני לא חושב שהבנת רבע מהגאונות שבו אם אתה לא מכיר את שאר הדארק סייד, שבו הוא נמצא. השיר הזה הוא סוף לסיפור שמסופר בכל האלבום, ולשמוע אותו לבד זה פשוט לא הולך, מבין? זה כמו לקרוא סיפור מהפרק האחרון. כל כך הרבה דברים מופיעים בשיר מאזכרים דברים משירים קודמים - השמש, הירח וכל השאר.

RakTsarot001

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

יש פורום פינק פלויד ולא אמרו לי?
טוב אז אני פה.

RakTsarot001

New member
ואחרי שיצאתי מההלם הגדול...

|מגלגלת עיניים| אני ענבר מחיפה, ואני חדשה פה. אני לא שומעת פינק פלויד הרבה מדי זמן... אבל אני חושבת שהמוזיקה שלהם מדהימה והייתי מעוניינת להכיר עוד שירים. מנגנת 8 שנים על אורגנית וחודש וחצי על גיטרה. ביי ביי.

NIR Y

New member
שלום ../images/Emo24.gif

איזה אלבומים את אוהבת או מכירה ?

vegetable man

New member
שלום ../images/Emo140.gif

המוסיקה אכן מדהימה :) אני מתאר לעצמי שאת מכירה את the wall, דויז'ן בל ודארק סייד - או חלקם. נסי לשמוע תקופה מוקדמת יותר שלהם - למשל - האלבום MORE. מקווה שתהני פה ותשתלבי והכל :) ואגב, אחרי 8 שנים על אורגנית אולי תנסי פסנתר?

oribarak

New member
8 שנים, יא אולוהים

המושיעה שלי באה! פליז תגידי לי שאת פרוגיסטית ד"א, נעים מאוד אורי, והרגע חזרתי ממפגש והיה פצץ

oribarak

New member
את תקבלי אותו, אחרי שכולם ירגעו

לי כואבות הרגליים, לא יודע מה עם אחרים, עשינו מעזראיאלי לדיזינגוף וזה, קצת קשה אני עייף רצח, אני בטוח שמישהו יכנס ויודיע אני רק אתן רשימה של אנשים, ומצטער אם אני אשכח חלק, זה בגלל העייפות עינבל deepink נעמן-ים רגשות משוגע מגל- druumer in the יערה-luluit תמר-newrevolution1 שהגיעה ישירות מהצפון נועם perfect sense שמיק-שמיק אוהד- skinner גל-holo אליאב-avki צנעני כמובן מור- darksideofthemoon16 ואם שכחתי מישהו, סלחו לי ניסיתי לזכור את כל מי שהיה, ואם שכחתי זה לא בגלל שיש לי משהו נגדו או בעדו או נייטרלי, זה בגלל שאני חייב לשירותים תודה רות סוף

oribarak

New member
באנה נאור, אתה לא יודע על מה ניגנתי

במפגש, הינו בכלי זמר, וירדתי למחלקת האורגניות, שאלתי מה הכי קרוב להאמונד ולמוג, הראו לי אורגן ב19 אלף שקל, ופשוט הוצאתי את כל האומנותיות שבי עליו, זה היה פשוט מרגש בשבילי...איזה קול היה לו!

וואלה, חבל שלא שמעתי

התחרעות של חברי הפורום בחנות מוסיקה - זה דבר שצריך להקליט!

thezanani

New member
לכולם הייתה הכשרה קלאסית

אני היחיד שייצג בכבוד את הרוק אנד רול השורשי שנגניו לא יודעים לנגן.

למעלה