שרשור חדשים ^-^

Commander X

New member
ברוך הגעיך לקהילתנו *סקילה*

תהנה לך מהאיכות והרמה של החברה העליונה *אם לא יפריע לכם שאני אומר זאת כך* ובלה בלה בלה בלה בלה XDDDDD

Shishi Sama

New member
<<

לא כדאי שאני יבוא למפגש, אני נושך .<< ממ.. תודה, ומזל טוב לזאת שהייתה בת 16 אתמול ושכחתי לכתוב בהודעה הקודמת מזל טוב על שהיית בת 16 אתמול.P= קיפי! קיפי?<< , אני מכיר קיפי, אבל זה בטח קיפי אחר, חייבים ליהות עוד קיפים XD?WTF

יש 2 הסברים למה את מגיבה לשירשור

הזה בצורה אובססית- 1.טל פשוט נימעס עלייך ואת מחפשת מישהו אחר להכריז עליו אחריות. 2.את ממש מחפשת מישו לעשות בו מעשים מגונים. אבל עזבי שטויות ^.^ אני בטוחה שיש לך כבר מישו/מישי אחרת >.> בקיצור, ההודעה הזאת סתם כי משעמם לי ולימון ישנה כרגע באמצע יום באר"הב אז אין לי עם מי לדבר ._." *הולכת לצפות ב57 בפעם ה16"

NoyChan

New member
ברוך הבא!

אכן יש פה קהילה נחמדה של אנשים! אבל בליץ' זה שולט! IVOL!! ואני לא יכולה לבוא למפגש! אני לא בארץ אפילו! אני ארכב על פרעושים מוכי גמלים במרוקו בעוד אתם נהנים במפגש! T_T

Shishi Sama

New member
>>

לפי הסדר: 1.לשרשר WTF?=P 2. מצטער קיפית* 3. 14.6 4. רציתי להגיד כמה דברים על בליץ', אבל בגלל שזה פורום בליץ' אני פוחד שירצחו אותי.X: 5.תודה שוב?XD

rukia chan

New member
אני זאת שאמרתי את זה

שאת תרכבי על פרעושים מוכי גמלים!!! טוב לא נורא... תפיצי ^_^

הי *~*

חדש הא? (מוהאהאהאהאהא) ני בננה @___________________________________@ אתה יודעת למה?! כי בננות זה טוב *_____________* בננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננותבננות מוהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שנינג'ות לסביות שלאחת מהן במקרה קוראים סוי פונג ולשניה יורואיצ'י זה טוב?!!!!!!!!! נכון שחתולים זה טוב???????????!!!!!!!! חתולים ממולאים זה טוב *~* תנסה *________________*

למעלה