XDDDDDDDD איכ בננה רוצחת >:
M Mrs Puff New member 13/4/06 #79 ברוך הבא~ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אני להיות רותמ ^___^ התפגרות נעימה~
C cRitiCaL KitTy New member 13/4/06 #115 שלום../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif אממ כן... ברוך הבא וזה... אני רוני, 15 באוגוסט(רק חודשים אחריך...) אני מקבלת מצלמה ביוניD: התחלתי לאהוב את החודש הזה^_^(מצלמהמצלמהמצלמה)
שלום../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif אממ כן... ברוך הבא וזה... אני רוני, 15 באוגוסט(רק חודשים אחריך...) אני מקבלת מצלמה ביוניD: התחלתי לאהוב את החודש הזה^_^(מצלמהמצלמהמצלמה)
M Mrs Puff New member 8/4/06 #14 XDDD ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif גם אנחנו אוהבות אותך *____*
M Mrs Puff New member 8/4/06 #3 ברוכית ^___^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אני להיות רותמ ^^ בליץ' זו אכן סדרה גאונית ^^ ספרי קצת על עצמך: בת כמה את? איפה את גרה? איזה דמויות את הכי אוהבת?
ברוכית ^___^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אני להיות רותמ ^^ בליץ' זו אכן סדרה גאונית ^^ ספרי קצת על עצמך: בת כמה את? איפה את גרה? איזה דמויות את הכי אוהבת?
G GuliChan New member 8/4/06 #18 אוקיי ^^ אני בת 14 גרה בצפון...אממ..אני אוהבת את רוקיה סאן, איצ'יגו ורנג'י בעיקר ^_^ את אוריהימה אני הכי פחות אוהבת כי היא...היא בקה כזאת >_>"
אוקיי ^^ אני בת 14 גרה בצפון...אממ..אני אוהבת את רוקיה סאן, איצ'יגו ורנג'י בעיקר ^_^ את אוריהימה אני הכי פחות אוהבת כי היא...היא בקה כזאת >_>"
M Mrs Puff New member 9/4/06 #25 ניע~ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אבל במהלך הפרקים היא נעשית פחות ופחות טיפשה את שבפילרים הכל מתדרדר X___X אני שונאת פילרים
ניע~ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אבל במהלך הפרקים היא נעשית פחות ופחות טיפשה את שבפילרים הכל מתדרדר X___X אני שונאת פילרים
G GuliChan New member 12/4/06 #30 סיימתי לראות אתמול את כל הפרקים די מאכזב :/ מזה כל הספיישלים האלה, אני מתגעגעת למלחמות המדהימות בסול סוסאייטי, מאיפה הביאו את הערפדים/בונטו הלא קשורים האלה?!>_< זה נראה כמו אנימה אחרת, לא בליץ'. לא הצלחתי לשנות את את דעתי בקשר לאוריהימה. היא עדיין באקה לדעתי :S
סיימתי לראות אתמול את כל הפרקים די מאכזב :/ מזה כל הספיישלים האלה, אני מתגעגעת למלחמות המדהימות בסול סוסאייטי, מאיפה הביאו את הערפדים/בונטו הלא קשורים האלה?!>_< זה נראה כמו אנימה אחרת, לא בליץ'. לא הצלחתי לשנות את את דעתי בקשר לאוריהימה. היא עדיין באקה לדעתי :S
M Mrs Puff New member 13/4/06 #80 הכל בגלל הפילרים X___X ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif פויה פילרים Oo דיי, שיגמרו כברר!
F Fay Wood New member 8/4/06 #7 ברוכהבאה~ ^_____^ ../images/Emo168.gif אני אפרת~ D= שהייה נעימה והכל~ ^.^