שלום אני חדש, אני בן סבן.
S sock master New member 12/8/06 #23 אני חדשה, אני מאסטר הגרביים~ אנשים מכירים אותי כהיוצרת של שיר הגרביים~ (סגג)
T The insane banana New member 12/8/06 #30 אמג. גרביים. היי ^______^ ברוכה הבאה, אנוכי יובל/בננה/פוקולו ~.~ נעים להכיר ^__^
C cRitiCaL KitTy New member 12/8/06 #31 ברוכה הבאה../images/Emo191.gif אבל שיר יצרה את שיר הגרביים! "יש לי חתולים בגרביים, במקום מתנות."!!!! ^_^;
ברוכה הבאה../images/Emo191.gif אבל שיר יצרה את שיר הגרביים! "יש לי חתולים בגרביים, במקום מתנות."!!!! ^_^;
C cRitiCaL KitTy New member 12/8/06 #34 הומ, מתי?Oם../images/Emo191.gif שיר הגרביים המקורי הכי ממכר(נראה לי.)
K keep smiling New member 13/8/06 #40 קבלי באן מהחיים,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif ושבי על הכיסא המעפן עד סוף המפגש.
R rukia chan New member 13/8/06 #54 אומייגאד! מה? מתי הצטרפת? אווך >.< אני לא מעודכנת. ברוכה הבאה כפרע ^_____^ (מה קורה כשלוקחים פינצ'ר ושמים אותו בכלוב חתולים וורוד? XD)
אומייגאד! מה? מתי הצטרפת? אווך >.< אני לא מעודכנת. ברוכה הבאה כפרע ^_____^ (מה קורה כשלוקחים פינצ'ר ושמים אותו בכלוב חתולים וורוד? XD)
K keep smiling New member 13/8/06 #58 לא!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif הוא מקבל באן מהחיים!