איתי! קבל באן מהחיים. 3>
K keep smiling New member 13/8/06 #51 *בן סבן!!!!11../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif מה את רונגה.];
R rukia chan New member 13/8/06 #55 איתי! ממצב? קבל באן מהחיים ושב על הכיסא המעפן עד סוף המפגש XD ותפסיק לשיר שירים מעפנים מלפני מאה שנה אחרי שישנת שעה בלילה, בחיאת P: ברוך הבא ^.^ (איך מוצאים אוטאקואים ברכבת? XD)
איתי! ממצב? קבל באן מהחיים ושב על הכיסא המעפן עד סוף המפגש XD ותפסיק לשיר שירים מעפנים מלפני מאה שנה אחרי שישנת שעה בלילה, בחיאת P: ברוך הבא ^.^ (איך מוצאים אוטאקואים ברכבת? XD)
C cRitiCaL KitTy New member 13/8/06 #61 ><../images/Emo191.gif הם אלה שמנסים למכור ספרוני שירים בחמישה שקלים.
K keep smiling New member 13/8/06 #62 לא מוצאים אותם!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif נותנים להם באן מהחיים, אז הם יושבים על הכיסא המעפן כל הנסיעה!
לא מוצאים אותם!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif נותנים להם באן מהחיים, אז הם יושבים על הכיסא המעפן כל הנסיעה!
R rukia chan New member 14/8/06 #71 דווקא כן מוצאים אותם, איתי יעיד. הוא שומע אותם (אותנו) אומרים סג מהקצה השני של הרכבת ובא לשם XDDD
י יאיי XD New member 15/8/06 #74 ווא, ואני חשבתי שהיינו לא מנומסות ולא הגבנו. XP (איזה מזל שיש מיי.) [ווא, פורום בליץ'. שלום. אה.. אני חוזרת!!]
ווא, ואני חשבתי שהיינו לא מנומסות ולא הגבנו. XP (איזה מזל שיש מיי.) [ווא, פורום בליץ'. שלום. אה.. אני חוזרת!!]