דר! D: ברוכה הבאה. (:
K keep smiling New member 13/8/06 #39 סג בסגול.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif מי אתה חושב שאתה שתגיב מהמשתמש שלי, יא ננס שנתקע במאווררים. O<
סג בסגול.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif מי אתה חושב שאתה שתגיב מהמשתמש שלי, יא ננס שנתקע במאווררים. O<
C Commander X New member 12/8/06 #3 אז ברוך הבא בן סבן יש לך קשר למשפחת סבן המפורסמת או שאני סתם עילג ואין דבר כזה בכלל ? ^_^
ב בספק תמידי New member 12/8/06 #11 לא, אין קשר. ואם מישהו פה עילג זה אני, הלו. אל תגנוב לי את שמות התואר.
C Commander X New member 13/8/06 #38 לאאאאאא עשו עליי אונד T_T בעעעע הבושה הו הבושה - אם רק ידעתי שזה PRANK CALL @_@. *רץ להתחבא בחדר חשוך *
לאאאאאא עשו עליי אונד T_T בעעעע הבושה הו הבושה - אם רק ידעתי שזה PRANK CALL @_@. *רץ להתחבא בחדר חשוך *
ב בספק תמידי New member 12/8/06 #12 מממ.. הו. אני איתי (אתה מכיר אותי, חבוב), והדמות האהובה עלי בבליץ' היא.. ממממ... הו.... ריהימה. אוריהימה, כן. P: לא, סתם. גם איצ'י מגניב, וקנפצ'י מצחיקול. את גנג'ו אני לא סובל, הוא טיפש.
מממ.. הו. אני איתי (אתה מכיר אותי, חבוב), והדמות האהובה עלי בבליץ' היא.. ממממ... הו.... ריהימה. אוריהימה, כן. P: לא, סתם. גם איצ'י מגניב, וקנפצ'י מצחיקול. את גנג'ו אני לא סובל, הוא טיפש.
ב בספק תמידי New member 12/8/06 #22 אוך, נו, חדל אישים שכמותך, אני איתי, נו, איתי שהיה בכיתה עם שיקי. (לעזאזל. פפף.)
N N o R i K o New member 12/8/06 #5 זה שניסה להשתלט לנעמה על המסנג'ר! עזוב אותה, היא ילדה תמימה ולא פאנגירל~! TT_TT