שרשור חדש לפורים

אפרז

New member
רעיון למשלוח מנות.

כל שנה אני מחפשת כלי מיוחד בכדי לעשות משלוי מנות לכל האחיינים. השנה, התברכתי בתינוק שאוכל מטרנה בלי סוף. אז קופסאות גדולות מפח יש לי רבות והתחלתי לעבוד עם בני בן ה-5 על הכנת הכלים. צבענו את הקופסאות בצבע מקשר. ולאחר שזה יתייבש (מקווה בשבת), נצבע בצבעי אקריל, נדביק מפיות, נצבע בלכה- והרי כלי נחמד להכלת משלוח המנות. מקופסא קטנה של מטרנה (יש לי רק אחת), נעשה קופה לכסף קטן.

ניליא

New member
שלום לכולכם! זו פעם ראשונה שלי

הצצתי והתלהבתי!! אני צריכה עזרה לגבי תחפושת לפורים. הבן שלי בדרך כלל יצירתי , פעם התחפש לספר , פעם למחשב , לקשת בענן. השנה הוא פחות יצרתי אבל דורש ממני השקעה שאני לא בטוחה שאני יודעת מה לעשות: הוא רוצה להתחפש לאוזן המן. הוא בן 10 מאוד גבוה לגילו ורחב. עם אילו חומרים להשתמש ומה לעשות? המון תודה למי שיודע ויכול לעזור..

מור 68

New member
../images/Emo41.gif צריכה עזרה בהכנת תחפושת../images/Emo41.gif

שלום! בתי בת השבע רוצה להתחפש לשמש והרעיון בא לה מהפסטיגל של השנה האחרונה אז מי שראתה את הפסטיגל של השנה וודאי יודעת למה אני מתכוונת. הרקדניות שם היו לבושות בתלבושת השמש. אז אם מישהי יודעת איך וממה מכינים את זה ויכולה לתת לי הסבר מלא אשמח מאד. זקוקה לעזרתכם....!!!! תודה.

Ella Bella

New member
רעיון חמוד לפורים עם אקטימל

הצטברו לנו בבית בערך מיליון בקבוקי אקטימל ריקים. לקראת פורים הדבקנו עליהם מדבקות צבעוניות או זוהרות, את חלקם ציפינו בניירות משי צבעוניים. מילאנו בכמה שעועיות, העברנו פס של דבק חם על העיגול של פתח האקטימל ו"סתמנו" במקל רופאים (יש סוג ממש עבה שסותם ברוחב את הפתח של האקטימל) ושאר מקל הרופאים משמש כידית. והנה רעשן צבעוני ומדליק שנצרף למשלוח המנות. ושוב, כמה חבל שאין לי מצלמה !!

אורליהו

New member
שלום לכולן! יש לי בקשות עזרה לפורים

הגדולה (13) תהיה צו- האופנה, ולצורך זה היאצריכה שריון צב. כדאי לעשות אותו מספוג? יש למישהו קישור להוראות? הקטנה- תופרת (היא תמיד מגיעה עם רעיונות מעשיים שכאלה), חוץ מסרט מידה וכרית סיכות יש רעיון מגניב נוסף?

היי... בקשה!

לתחרות תחפושות צריכים תחפושת... ואין לי רעיון!!! תעזרו בבקשה!! תכתבו למה כבר התחפשתם בשנים קודמות, רעיונות ארחים, למה אתם מתחפשים השנה ויחד עם הסבר בבקשה! תודהה!!!! אתם מצילים אותי!

lorli

New member
רעיון מצויין! הנה אחד משלי

לגזור מ1/2 גיליון בריסטול עיגול (באיזה צבע שרוצים) ולקשט בצבעים, תדבקות, פייאטים וכו'. מקפלים כל קצה פנימה ויוצרים אוזן המן.

הצעה לתחפושת הכי קל גם בהכנה וגם משקל החומר ומהיר וזול -לעשות אוזן המן מספוג. . . יש פלטות ספוג בעובי 2 ס"מ הנמכרות (כמו מזרון דק ) . . .והן גמישות. . .מדביקים את החלקים הנצמדים עם דבק מגע. . .מורחים הדבק מחכים רבע שעה -חצי שעה לייבוש ומחברים החלקים וזה נדבק יופי . . .ואז אשפר לרסס עם ספריי צבע שקונים בכל טמבוריה .לרסס על עיתונים . . .באוויר הפתוח . . . הבן יכול ללבוש חולצה שחורה (דמוי פרג) . . . בת של חברים נערה התחפשה מחומר זה לכוס קפה עם ידית . . .לא ראו אותה כלל . . .עשו חורים בתוך הספוג לעיניים. . . בהצלחה . . .

לא מכירה את התחפושת של הפסטיגל

אבל נראה לי יפה להתחפש עם שמלה צהובה וכתר צהוב.... לתפור על השמלה המון נצנצים פייאטים וכל מני דברים זהובים, להכין שרביט זהוב.
אני לא יודעת אם זה הכיוון שלכן, אבל בהצלחה בכל מקרה

בבקשה תעזרו לי!!!

אני ממש צריכה רעיונות לתחפושות!!!! יש לי כמה אבל אני לא יודעת איך: 1. שודדת ים 2. בילבי 3. מלאך\שטן בבקשה תעזרו לי!!! תספרו למה התחפשתם בשנים הקודמות ואיך, ואם יש לכם רעיונות אחרים גם טוב!!! ע=ז=ר=ה!!!!

אילנית03

New member
לא מסובך אני הייתי בילבי פעמיים

והנה פעם אחת בפעם השניה לא הסכמתי שיצלמו אותי למרות שזה היה יפה יותר

מכשפה, גיישה (מארחת)../images/Emo151.gif

טוב אז ככה את יכולה להתחפש לגיישה (מארחת יפנית) גרביון לבן, קימונו, לאסוף את השיער לפקעת, לשים דוקים בשיער לצבוע את כל הפנים בלבן, אודם אדום אדום, לצייר עיניים מלוכסנות ומניפה ביד אף אחד לא יזהה אותך. מכשפה, לקחת חולצה שחורה, גרביון רשת, מגף, להדביק ציפורנים ולצבוע בשחור לקחת שקיות ניילון שחורות, לפתוח אותם, לחבר לגומיה ולקשור במותנים וכובע אפשר להכין מבריסטול שחור או מסול. אפשר להתחפש למוקיונית

מור 68

New member
תודה על הרעיון אבל,,,,,

זה לא הכיוון. אנחנו רוצות לעשות את הדגם המדוייק שראינו בפסטיגל. אם אוכל להשיג תמונה של הפסטיגל עם התחפושת אעלה את זה לכאן ואז אולי יהיה יותר קל להסביר לי איך וממה ניתן להכין את זה. תודה בכל מקרה.

ניליא

New member
תודה, אבל לא הבנתי מספר דברים:

1) היכן קונים את הפלטות? 2) קודם מחכים ואחר כך מדביקים , או מרססים דבק מדביקים ומחכים? 3) לאיזה צורה חותכים את הספוג? ושוב תודה וגם סליחה על הנודניקיות, אבל לי באמת יש 2 ידיים שמאליות.

תשובות היכן קונים כיום איני יודעת . . .אני קניתי לפני שנים ב"פנאי לי " בתל אביב . . . אולי הבנות הפ יודעות. . .אני לא מגיעה כבר לתל אביב . . .יש מפעלי מזרונים . . .רפדים וכו'. . . גודל הפלטות דאז היה רוחב מטר בערך ואורך מטר וחצי . . . קודם מדביקים . . .דבק מגע שמגיע בשפופרת ואו בקופסת פח ואז עם מקל רופא למרוח במקומות המיועדים להדבקה. . .לחכות לייבוש הדבק כרבע שעה -חצי שעה (הייבוש לפי כמות הדבק שנמרחה ) .הדבק מדביק רק כשהוא יבש. . . את הספוג את אמורה לחתוך לצורת אוזן המן -זו הרי התחפושת. . . אם בנך מוכן להיות בתוך האוזן . . .עלייך לחתוך אותו לעיגול גדול מאד -מקפלים אותו לצורת אוזן המן . . . קודקוד האוזן יהיה המקום ממנו בנך יוציא הצוואר והראש. . . בסיס האוזן המקום להוצאת הרגליים . . . קחי נייר צייר עיגול עגול וקפלי לאוזן המן וראי איך את בונה את התחפושת. . . הריסוס הוא רק בצביעת האוזן עם ספריי צבע. . .

ניליא

New member
../images/Emo52.gifלא ראיתי שיש שרשור בנושא

זו הפעם הראשונה שנכנסתי לכאן.

למעלה