שרשור חדש לפורים

ואנחנו הכנו משלוחי מנות

בסלסלות פלאסטיק הכחולות (של פטריות) קישטנו בסרטי מתנה, הכנו מסיכות עיניים מבריסטול - קישטנו אותן בנותות ונצנצים ומילאנו בכל טוב.

ShirShir

New member
אני עשיתי פעם משלוח מנות מקופסא של

"שוקולית", נס קפה עלית וכו'.... וזה בדיוק כמו המטרנה. עטפתי את הקופסא בנייר צבעוני ו"חיפשתי" את הקופסא בתחפושת של מלך או מלכה או ליצן. בעזרת ניירות צבעוניים, טושים ומדבקות. ממלאים את הקופסא ממתקים, סוגרים את המכסה וזה פשוט נוח ויפה!! אפשר אח"כ גם לשחק עם הקופסאות תיאטרון בובות, נשארת קופסא צבעונית ושימושית אחרי שנגמרים הממתקים

אפרז

New member
הנה קופסת החלוץ.

זאת לא מקושטת לפורים, אבל עמית (הבן שלי) החליט, שבזאת נעשה משלוח לסבתא רבה. "כיוון שהיא לא קטנה, ולא מתאים לה ליצנם....".

ניליא

New member
איזה יופי! האמת השנה אני מנסה לשכנע

בבית הספר לרכוש משלוח מנות שתרומתו לרווחת ילדי" שניידר". אם זה לא יוצא לפועל אני אבקש משכנתי קופסאות כאלו ואני קונה את הרעיון.

אפרז

New member
אם ברצונך לעשות מצווה כפולה

בירושלים יש בית-ספר לילדים/מתבגרים עיוורים עם מגבלה נוספת (המגבלה הנוספת היא העיקרית ולא העיוורון), שמו "קרן אור" והוא נמצא ברמות אשכול. בבית-הספר הזה, מלמדים את החוסים תעסוקה, וכל חג הם מקבלים ממגדים (עלית) ועוד כל מיני חברות של ממתקים, תרומה בכדי שיוכלו לעשות מתנות חג מתוקות. החבר'ה אורזים את הממתקים בכלים נאים והמחיר הוא מאד סימלי, כיוון שהמטרה היא תעסוקה. אפשר לקנות שם משלוחי מנות ולתרום אותם לבית חולים שניידר- והרי מצווה כפולה. דרך-אגב, הם מכינים גם שקיות לימי הולדת והכל כשר למהדרין, כיוון שזהו בית-ספר בהנהלה חרדית.

עידיתוש איזה שרשור נהדר, שאלה....

יש לי קופסאות סימילאק (לא שלי, אני מניקה, לוקחת לחברות
) ויש לי מפיות (כאילו דא
) השאלונת...... איך לעבוד איתן? נשמע מפגר? למרוח מקשר לפני? איזה מקשר? לצבוע? אני צריכה טיפים לעבודה עם מפיות פליזזזזזזז, ואת המומחייה שלנו לענייני מפיות

מה עושים עם מפיות

קישור למאמרי הפורום שלי עם הוראות ברורות
עוד שאלות אני פה בהחלט לעזרה. על פח חייבים מקשר שהמפית לא תתרומם אחר כך אפשר גם לערבב אקריל עם דבק נגרים.

אפרז

New member
אולי גם אנחנו

עם ילדינו ניצור משלוחי מנות מקופסאות פח, על-מנת לשלוח לילדים? בתי החולים מוצפים במשלוחי מנות (הכתה שלי מארגנת משלוח לקפלן), חשבתי על מקום קצת יותר שכוח אל, למשל בית ילדים לילדים חוסים. לי ביתי יש בית ילדים כזה (אלה ילדים שהחיים לא היטיבו איתם ובצו בית משפט הוצאו מהבית).

רק לא בחג !

וגם לא עם ממתקים. בחג פורים הילדים מוצפים זה מילה יפה בכל נותני החסות הגדולים. זה מקסים להגיע בין לבין. את הקופסאות מלאנו בצבעים, עפרונות, מחברות, מדבקות, דברים נורא נחמדים לילדים. היה מרגש מאוד.

אפרז

New member
זאת אחת הסיבות

שהצעתי לשלוח לילדים אחרים, לא בבית חולים, עליהם פחות חושבים.

ronnipi

New member
../images/Emo45.gif צודקת !!!

יצא לי לשהות במחלקת ילדים במהלך חג (פעם פורים ופעם חנוכה). המחלקות מוצפות בהמוני מחלקי מתנות וממתקים, שזה נהדר, אבל מוגזם. רצוי לדעתי לחלק מתנות כאלה בין החגים, שאז יש פחות מבקרים...

למעלה