שרשור חדש לפורים

שאנחנו חילקנו זה הגיע למצב

שהאחיות מחלקה של מחלקות אחרות כל כך כעסו עלינו (והאמת בצדק) שהגדולים מוזמנים שבראש השנה אצלי בפורום עשו חמסות מתנה לחולי סרטן בוגרים והאמת פי אלף היה יותר מרגש (בלי לפגוע בילדים) אבל הם לא מורגלים והם שוהים במחלקות חודשים ע"ג חודשים ופתאום מתנה קטנה. מאוד הפתיע.

שרשור חדש לפורים ../images/Emo151.gif

לקראת פורים יש לכולנו המון שאלות\רעיונות\ עיצות\ בקשות. אנא שרשרו את כולן תחת הודעה זו, זה יקל עלינו לרכז את כל הדברים המעניינים למאמרים.

כמה רעיונות לתחפושות לפורים

תחפושת מקורית ויצרתית קופסאת סגריות אם סגריות ------------------------ אופן ההכנה לוקחים קופסאת לוקחים עיפרון ומשרטטים אל דף זה טיוטה ואז לוקחים קרתון ומתחילים לגזור את הקרתון בצורת קופסאת סגריות תחפושת שום דבר לוקחים שום מדבקים אותו אל תחפושת דבר מה יוצא שום דבר

דווקא כן רושמים אל הקופסא

העישון מזיק לבריאות העישון גורם להתקפי לב משרד הבריאות קובע כי העישון גורם למחלות לב

האוהבות

New member
../images/Emo210.gifאתן נפלאות בפורום הזה../images/Emo210.gif

ואני צריכה עזרה, בטוחה שלמישהי מהבנות המוכשרות יהיה רעיון... הגדולה שלי בת 6 החליטה שהיא רוצה להתחפש ל
. אני לא מצליחה לשכנע אותה להתחפש למשהו אחר (ואולי אחרי 3 שנים בהן היתה בלרינה, אני צריכה לשמוח...). חשבתי לתפור סרפן מבד סאטן אדום עם תיקתקים באזור המפשעה. לחלק שבאזור האגן לתפור במפנים מילוי של הולופיל שיתן קצת נפח לתות. מתחת לסרפן להלביש גופיה אדומה וגרביון אדום. מבד לבד לגזור שרשרת עלים ירוקים שתהיה על הצואר ותיסגר בעורף, ועל התות עצמו לגזור מלבד טיפות קטנות בזהב ושחור. האם זה נראה לכן? או שיש רעיונות קלים וטובים יותר? ומה עושים עם הראש? אולי לעטוף כובע בבד ירוק שיהיה העוקץ? תודה למי שהגיעה עד הלום.

למעלה