שרשור חוויות ממפגש פורום

שרשור חוויות ממפגש פורום ../images/Emo39.gif

יאללה שרשרו חוויות, תמונות וכד' לפה
היה כיף לראות את כולם

Lost Lullaby

New member
נמ, היי

אני ליבי והצקתי קצת לחזי [או שמא הוא הציק לי] מישהו צילם תמונה שלנו ואודה מאוד אם הוא ישמיד אותה, ואם לא אז לפחות לא לשלוח למישהו מלבד חזי >< תודה

סיכום שלי.

היה כיף לראות את כולם.. ממש ממש כיף, אתם לא יודעים כמה שימחתם אותי.. כולם כולם.. המצלמה נדפקה, לא נראה לי שאני אצליח להעביר את התמונות שצילמתי.. (10 או משהו כזה) היה מעולה.. אחד המפגשים שיותר ניהנתי בהם ! פספסתי את ציקי ואת הפיצות והבורקסים
אבל.. לא נורא :) טוב אני לא ארחיב יותר מידי.. רק כמה תודות :) קודם כל תודה ענקית ענקית ענקית לדני.. דני, באמת תודה
ולכל מי שניסה לעזור.. חחחח גלעד תודה שבאת איתי, היה באמת כיף :) אממ אממ טוב, יש עוד המון אנשים להגיד להם תודה ואין לי כוח אני מתה, אתם באמת רוצים לשמוע תודות לכל אחד? אני מצטערת.. על ההתפרצויות, על הנפילות, על האניסות (אם היו), על המכות (בן.. חחחחחחח), על הכל הכל.. היה כיף ואני לא מצטערת על כלום (הכי חשוב, כן?) אגב אבא לא הריח ולא שם לב לכלום :) יאללה את מי אני אראה ביום ראשון?

חחחחחח יצא קצת הזוי

אני מצטערת ולא מצטערת? טוב.. אני מצטערת על כל מה שכתבתי שם אבל בכללי ניהנתי מאוד ואני לא מצטערת על זה ששתיתי או משהו כזה..

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifטוביייי... יא' מסטולה!

חחח איזה חמודה היית אחרי ששתית!
הקאת בסוף?! טוב, אני ממש ממש ממש נהנתי...אין, היה שולטטט
ציקי .. כפרעליו, פשוט ככה. היה כיף לראות את כולכם.. ורז-תעלה ת'תמונות :]

חמודה? ../images/Emo5.gif

באמת? חחחחח אני חייבת לראות את עצמי כשאני ככה לא, לא הקאתי
בע אני מתה מרעב

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחח כן, היית מצחיקה כזו...

רז צילם אותך
ואז התחלת לבעוט באוויר כזה ולצעוק "לאאאאאאא אל תצלם אותייייי" וטוב שאני ודני לא עשיתם ילדים... *פרצוף מגלגל עיניים*

פרקשון

New member
מי??? מי שיכור של אמא?!?!

חחח טובי יא רוסיה שיהיה לך לבריאות היה כיף לראות אותך יום ראשון שוב! (אני בא עם בונוס-מכונת פלוצים)

למעלה