שרשור חוויות ממפגש פורום

keeeren

New member
וואי היה כיףףףף...

היה לי ממש ממש כיף לראות את כולכםםםם ולהכיר אנשים שלא הכרתי.. באמת שהיה מעולה.. אני לא אתן סיכום ענק רק תודה לכולם על הכל.. ממש נהנתי
חוץ מזה שבסוף ישבתי שעה בתחנת האוטובוס עד שגיליתי שהוא כבר לא עובד והכרתי שתי בנות מבת ים גם כן אז נסעתי איתן.. לא נורא
אוהבת אותכם

הוווווווווו

היה ממש כיף!! באמת אני נהנהתי.. חוחו למרות שלא הכינו לי מדבקה מראש! יא גסי רוח!!.. חח סתם סתם בצחוק.. היה כיף.. מי שעדיין לי יודע מי אני .. אני קרן השנייה

../images/Emo121.gifחחחח

עכיו נתן לכל אחת אות... קרן תהיה ק קרן תהיה ר וקרן תהיה ן.. השאלה איזהו מהם תהיה מי...

AvtipuS

New member
היה ממש ממש כיף.

אתם כולכם שרוטים.
אני מעלה תמונות לקומונע של ציקי חפשו את תמונותיכם שם >.< (אני הולך לצנזר איזה 50 תמונות נראה לי מתוך 150)

AvtipuS

New member
תמונות

http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=10652&msgid=6364093

צלילוש3

New member
היה לי מאוד כיף....

למרות שדי ישבתי בצד עם גלעד וקרן ועוד כל מיני... אבל היה לי ממש כיף... אני מקווה שבמפגש הבא יצא לי להכיר את כולם...

dsol

New member
זוכרים בגן המשולש

איפה שישבנו היה עוד מפגש (לא של המנהלים...) שהיו בו רק בנים אז מסתבר שזה היה מפגשד פורום "בנים בלבד"...כלומר פורום הומואים...

מהה? אלו שישבו כזה מתחת לעצים ?

אם כן , ישבו איתם גם בנות וגם שאני ומיכלי שאלנו אותם איזה פורום הם, אחד מהם אמר בציניות "גאים גאות" והם בכלל לא היו נראים הומואים.. ובסוף הם אמרו שהם בכלל אל הומואים הם סתם יושבים שם..חח

yardenbm

New member
היה נחמד

סורי שהלכתי מהר פשוט הבטחתי לידיד שלי שאני אלך איתו מתי שהוא ילך וגם לא ממש הרגשתי קשורה.....

../images/Emo121.gifוואי היה מפגש מעולה!!

זה היה אשכרה אולי המפגש שהכי נהנתי בו בתפוז
אני לא אתחיל לכתוב לכל אחד/ת "היה כיף לראות אותך" כי זה לא יגמר ואני אשכח חלק.. אז בקיצור היה לי ממש ממש כיף לראות את כולכם וזהו
יומטוב.

Hezi The One

New member
היה כיף:]

באמת שהיה כיף מה ואני לא אתחיל לפרט כי אני חצי ישן. אבל היה ממש כיף:]

למעלה