שרשור חוויות ממפגש פורום

אעה מי?!

חחחחח מכונת פלוצים..סבבה.. אבל אני לא אשאר הרבה בשייגעצ נראלי.. לא נורא העיקר לראות אותך אה? חח

פרקשון

New member
חח שיאללה תהיי בריאה

טוב בטח גם שייגעצ ינדדו לסנטר העיקר תגידי שלום

שניה הלכתי לבדוק שכחתי

אז ככה שייגעצ-היידפארק היהודים אביב גפן (או שלא..לא מכירה שם אפחד) הומור שחור (כנ"ל) סקס לנוער סרטי מ&א פירסינג וקעקועים

וואו.. יותר מידי ../images/Emo12.gif

אביב גפן, היהודים, סקס לנוער, הומור שחור.. המון המון מפגשים

ManRed

New member
../images/Emo24.gif

תמיד שמח לעזור לך.. אני כנראה בא גם ביום ראשון

וואייי היה לי כזה כיף!!!!

בהתחלה הגעתי ולא ראיתי אתכם.. עשיתי סיבוב בגג.. ואז ראיתי את קרן
(כפרעלייך
) ואז הלכתי איתה לראות את כולם במקדולנס ולא זיהיתי את נמש :-O והיה ממש כיף לראות את כולם תודה לכוווולם על זמן איכות :) מיכלי תעשי אותייייייייייייייייייי

../images/Emo23.gif

תגידי אסנת אני רק מדמיינת או שהתקשרבתי אלייך במטרה לנשק אותך??
או שאני לא זוכרת נכון.. נו נו ראש צלול אני זוכרת משהו (לא השתכרתי סתמו!!
)

כן חיחיחי.. ../images/Emo3.gif

ואז לא יודעת מישהו בא וחיבק אותך נראה לי קרן.. שאלת אותה אם תתנשקו בסוף חח והיה לך כזה חיוך של מסטולה ..

פרקשון

New member
אוווווווסנת

את הכי מגניבה בפורום לא יודע למה אבל את מגניבה והסווצ'ר שלך חימם אותי לחצי שעה או פחות שלבשתי אותו תודה

../images/Emo99.gif אסנת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

ני אעשה ותך עכשיו!!!!1111111111111 שיייעעה היה כ"כ כייף!!!!11111 במפגש הבא מרביצים לבנצי שוב!

פרקשון

New member
מסתבר שציקי לא הומו

אבל הוא שמן היה כיף באנו ראינו את טובי ואז קיבלנו מדבקות וראינו עוד אנשים בלה בלה בלה קניתי מאיזה מסעדה ביצה ושתיתי חצי ממנה כמובן שכמעט הקאתי וגלעד הדביל הוואנבי קיבוצניק
שתה את כל השאר! בהתנדבות! אחרי זה עברנו לגן המשולש ואז שלחו אותו לסנטר ואז שלחו אותנו לעזריאלי כי שם ציקי ציקי נחמד אחרי הכל הערתי לו על הכרס והוא אמר שהוא דוודקא מתאמן אבל הוא נפצע לא מזמן ביד אז הוא הפסיק שישאר שמן אחרי זה כולם התדללו והיה נחמד כזה ואחר כך הלכנו הביתה וכוסאמק כולם לקחו לי סיגריות!!

הבנתי משהו במפגש...

הכי הרבה אהבה מכולכם!!!!!!!!!! אני מקבל מחזי i love you, i love you truely i love you a great deal חחחחחחחח תעשה גם

למעלה