שרשור חוויות

astrix4

New member
חזרתי אתמול!

אוף, למה חזרתי? היה ממש אבל ממש שווה כל שקל (או פאונד...). המקום יקר בסה"כ אבל אפשר להסתדר בעיקר שנוסעים הרבה חברים ביחד. איה נאפה קטנה, פחות מאילת אפילו, המלונות קרובים מאוד אחד לשני (למשל מלון אפלנדרה ומאוס הם צמודים בניגוד למה שנראה במפה). נסעתי ולא בשביל להסתובב עם ישראלים (אז,הייתי נוסע לאילת)-למרות זאת ניסי ביץ' זה החוף הכי טוב. שלא טטעו, אומנם יש שם ישראלים אבל רק פה ושם ולא כמו שמתארים פה בפורום, ככה שזה מתאים לכולם, זה חוף די גדול ויש בו בכל. הטיול הוא ממש בול לבני 17,18 ופחות לקשישים כמוני(בן 24) מבחינת הבנות-השוודיות מאוד סנוביות, הבריטיות ממש חמודות וזורמות ואפשר להצליח והצלחתי איתם -אלא אם אתם בני 18 (כי הן בנות 22+ ). הישראליות, לישראלים.רוב הסיכויים שאם תתפסו לכם מישהי שם זאת ישראלית. המועדונים והפאבים-הפאבים כולם הם בעצם דאנס בארים, ככה שתקפצו מהאחד לשני לשלישי וכו' ותשתו עוד-תמיד יש הנחות על השתייה. המועדונים שווים-אם אתם רוצים מסיבה עם פול ישראלים לכו לאייס לאחלה מסיבת קצף או למסיבות האחרות שם. לעומת זאת הייתי גם במסיבת קצף בabbey's והיה שם הרבה הרבה יותר שווה ,בלי ישראלים ועם הרבה תיירות. האוכל במקדונלד'ס וכאלה יותר זול מהארץ כשיש מבצעים אבל רתוי שאם אתם הרבה חברים תביאו שימורים מההארץ-כי שם הכל יקר ותבשלו בחדרים (בבתי הדירות יש כלים לבישול,צלחות וכו'). דבר אחרון, תבקרו בבית חב"ד במקום! אני ממש ממש לא דתי אבל נהנתי שם מאוד, יש שם כמה חבר'ה צעירים שהיה ממש כיף שפגשנו אותם, מומלץ מאוד ללכת לשם בערב שבת(היו שם 200 ישראלים) ובכלל! בקיצור-איה נאפה זה מקום פצצה, סעו לשם ומהר!!!!

astrix4

New member
בית חב"ד איה נאפה-חובה לבקר!

השבוע חזרתי מאיה נאפה. ממש במקרה גיליתי שיש שם בית חב"ד. אני לא דתי ונכנסתי בכל זאת למקום. יש שם כמה חבר'ה צעירים שנמצאים במקום 24 שעות ביממה-אפילו ב4 לפנות בוקר( גם אחרישתחזרו מהמסיבות הם עדיין יהיו שם). מה אני אגיד לכם, זה כיף להתחבר קצת לארץ גם כשאתה כ"כ רחוק משם. אז תעברו בבית חב"ד שתו משהו, נגבו איזה חומוס והכי חשוב תהנו. במקום נערכות תפילות למי שמתפלל וגם למי שבדר"כ לא (כמוני) ,קידוש ערב שבת- שבו היו 200 ישראלים ביום שישי הקודם, ארוחת שבת וכו'. החבר'ה בבית חב"ד ישתדלו להיות אוזן קשבת לכל הישראלים, ולעזור בעת הצורך. בית חב"ד איה נאפה ממוקם בכניסה לסקוור בין הפאבים "אפריקה" וה"וולקאנו" .

napa

New member
חזרתי אתמול

חזרתי אתמול אחרי צהריים מנאפה היה אדיייייייייייייייייייר, פשוט ענקקקקקקק הרבה ממה שאנשים אמרו םה לא היה נכון, אבל הרוב באמת נתנו פה מידע בןזונה היה מפציץ, אני יעלה כמה תמונות אחרי שנעלה למחשב מהמצלמה

ziv2002

New member
אחי...

אפשר להבין ממך שמי שבן 17-18 אין לו סיכוי לתפוס (כי אמרת שהשוודיות סנוביות והבריטיות בנות 22+) והשבוע ושבוע שעבר חזרו שתי קבוצות של חברים שלי משם שהם בני 18 והם דווקא תפסו בנות מכמה מדינות (כולל שוודיה,רוסיה,נורבגיה, בריטיות וגם כמה ישראליות...)?

astrix4

New member
"מנגבים חומוס עם בית חב"ד איה נאפה"

חוץ ממועדונים, חוף ים ובריכה יש באיה נאפה אטרקציה שפיספסתם. לא, לא התכוונתי לקפיצת באנג'י אלא לבית חב"ד שבמקום. תקפצו לבקר בכל שעה -אפילו אחרי שהמסיבה ב"אייס" נגמרת. החבר'ה במקום הם ממש אחלה, ישמחו מאוד לתת עצה טובה ,לשיר ולרקוד איתכם בסיגנון החב"דניקי הידוע, לערוך תפילות ועוד. בואו גם לנגב קצת חומוס כמו שהכותרת אומרת והכי חשוב להנות ביום שיש בערב בקידוש- בכל יום שישי יש עשרות ישראלים (עד מאתיים איש כמו שהיו לפני שבועיים כשהייתי שם). בקיצור-אתם תהנו שם מחיבור לבית גם כשאתם כ"כ רחוקים. בשמי, תמסרו ד"ש לשלומי, סעדיה, מנדי ומנדל אסף, ירושלים

astrix4

New member
לא אמרתי אין סיכוי

אמרתי שיש סיכוי נמוך יותר ,כי תכל'ס הפרש הגילאים מדבר.בארץ, עם כמה בנות 22+ היית ,בהנחה שאתה בן 17-18? הן לא מחפשות לעשות עליהם בייבי סיטר.אם היו שהצליחו ,אז הם מעטים.אולי הם הצליחו עם תיירות קצת יותר צעירות יותר,מה שיש שם מעט. דבר שני תדלל קצת את הסיפורים שלהם, הרי כל אחד היה לפי הסיפורים עם 17 שוודיות ו30 בריטיות.ושוב אני אומר, אתם תגלו לבד שעם הישראליות יש לכם יותר סיכוי.

ziv2002

New member
חחח אחי...

הגזמת,2 רוסיות,אחת שוודית, אחת נורבגית,4 ישראליות ו5 בריטיות...משהו כזה...

boris18

New member
יש חב"ד

יש בית חב"ד באיה נאפה? שווה !!!! מה הכתובת אני אולי יעבור שם בשבת!! יש בית כנסת והכל?

astrix4

New member
יש בית חב"ד ממש נחמד !

תלך גם בשישי ,ממש נחמד שם, ביום שישי שעבר היו שם 200 ישראלים. זה הופך גם עם הזמן לבית כנסת (המקום ממש חדש). המקום נמצא בכניסה לסקוור ליד הפאבים "אפריקה" ו"הוולקאנו". יש שם איזה 5 חבר'ה צעירים.המקום פתוח כמעט 24 שעות (גם ב4 לפנות בוקר) חוץ מכמה שעות בבוקר. יש שם תפילות וכו'.תמסור ד"ש לשלומי ושאר החבר'ה מאסף מירושלים.

nirsh7

New member
ל-ASTRIX

אחי...אם אתה יכול להסביר לי איפה זה בדיוק בית חב"ד אני ישמח מאוד!!!

באר שבע

New member
מקום חמוד בית חב"ד,יש שם איזה אחד

עושה לך פריסטייל,מה זה מצחיק ושתייה ואוכל,מקום יפה.

באמת שווה לבקר בחבד...

אני הייתי שם וממש נהניתי, הם נורא נחמדים הביאו לנו לאכול לשתות ואפילו שרנו איתם..ממש מרגש לראות דתיים ב"חור" שכזה... שווה ללכת!

motiNY

New member
אחלה מקום חבר'ה שווה כל רגע!!!

בואנה אתם חייבים לבקר שמה. יש הכל וחבר'ה פצצה. יש גם אתר אינטרנט עם כל התמונות ממש מטורף!!! www.chabadcyprus.com תכנסו לאיה נאפה ותראו!!

דנדן182

New member
חזרתי אתמול היה סוףף...

חזרתי אתמול משישה ימים כיפיים שחבל על הזמן, כל כך מבאס לחזור שזה לא להאמין. אני הלכתי עם שני חברים למלון אנטיאה שזה המלון דירות הכי טוב שיש, הוא 2 דקות הליכה מהסקוור, 5 דקות הליכה מהים (מהניסי ביץ זה חצי שעה הליכה או פחות מ 10 דקות נסיעה). הגענו ביום חם ממש ולקחנו מזגן בתשלום של 3 פאונד ליום וכמעט לא השתמשנו כי בשאר הימים היה נעים וגם בקושי היינו בחדר. לגבי טוסטוסים, כדאי מאוד אפילו שהמלון קרוב, אפשר לטייל באזור בטוסטוס וללכת למקומות רחוקים יותר שאני עוד מעט יפרט כמה מהם... גם מי שלא נסע אף פעם מלמדים אותכם שם לנסוע, זה לא כזה קשה, כל כוסית נוסעת שם. לגביי אוכל אפשר להביא מהבית אנחנו הבאנו שימורים ופסטה ומנות חמות אפשר להכין שם, בחדר יש הכל, תנור גז, סכום, צלחות, כוסות, קומקום וסירים לבישול, אבל גם אכלנו הרבה בחוץ - יש מאפיה ממש זולה עם מלא דברים טעימים (היא נמצאת מול הבלון הגבוה של המולין רוז', יש רק אחד כזה לא תפספסו), חוץ מזה אפשר לאכול אוכל מהיר, תלכו לבורגר קינג זה יותר טעים ויותר גדול מהמקדונלדס, או לפיצה האט לאכול לכפי יכולתך, שזה ב 3.6 פאונד (36 שקל) אתה אוכל כל מה שאתה רוצה, פיצות ספגטי והכל, מומלץ. עוד לגביי אוכל ארוחת בוקר אין במלון ואין טעם כי קמים בצוהוריים גם ככה, אנחנו קנינו קורנפלקס וחלב בסופרמרקט וזה אחלה ארוחת בוקר, אם לא אפשר במאפייה לאכול משהו עם קפה. לגביי חיי לילה, הפאבים שהם בעצם דאנס בר נפתחים ב 10 ופשוט תעברו מאחד לשני, תרקדו תשתו, ותעברו לפאב הבא, ובאותו סבב ברים תשאלו כל פאב את היחצנים שנמצאים שם או את המוכרים עצמם איזה כרטיסים למועדונים יש להם, ואז אתם מקבלים כרטיס חינם למועדון אם אתם קונים שתייה, ככה תשיגו חינמים לכל המסיבות ותחסכו מלא כסף, ותקפידו שמביאים לכם כרטיס למה שביקשתם שלא יעבוד עלייכם. הפאבים הכי טובים שהיינו בהם זה ה BEDROK ו SENYOR FROGS שחובה לקנות שם את השתייה המיוחדת של הפרוג, משהו שפיץ, אין כאלה בארץ. לגביי מועדונים, המועדונים הטובים זה האייס שבמסיבות קצף הוא פשוט מפוצץ ישראלים אז מי שמחפש שוודיות שיחפש מקום אחר, והקאסל שהוא מועדון ענק עם 4 אולמות ומפוצץ כוסיות שוודיות ובריטיות, השוודיות אדישות ולא זורמות אבל הבריטיות והשווצריות זורמות.. היינו גם ב BLACK&WHITE אבל לא הכי נהננו, מי שאוהב מוזיקה שחורה שיילך, נחמד ויש הרבה ישראלים. מי שרוצה אחלה מועדון עם מוזיקה לפנים וכמעט בלי ישראלים שיילך לקיוטי אגלי, מלא כוסיות אירופאיות זורמות, ואחלה אווירה, אפשר להשיג חינם או הנחה, תשאלו יחצנים שם הם נמצאים בכל מקום. CARWASH לא היינו אפילו שקיבלנו חינם אבל שמענו שזה אחלה מועדון, כנ"ל הסטארקייס, לשניהם משיגים חינם גם בלי לקנות שתייה. טוב מספיק מסיבות.. עכשיו למקומות שאפשר להגיע אליהם בטוסטוס, אנחנו הלכנו בהתחלה לצוקים, שזה יוצאים מאיה נאפה בכיוון ההפוך מהניסי ביץ ונוסעים רבע שעה לאורך הים, הצוקים זה מצד ימין תראו שלט "KAVO" אי אפשר לפספס את הצוק, מקסימום תשאלי נהגי מוניות או סתם נהגים אחרים כולם יגידו לכם. הצוק עצמו בערך 10 מטר, הקפיצה עצמה לא מסוכנת אבל בעלייה למעלה נפצענו מהסלעים כי הים היה סוער וממש נדפקנו, הגלים דפקו אותנו בסלעים... לא נעים אבל חפיף יצאנו משם עם כמה חתכים וזהו זה.. שווה לקפוץ, לא יקרה לכם כלום אם תטפסו מהר, לפני שמגיעים גלים שיעיפו אותכם. מקום אחר שאפשר לנסוע בטוסטוס זה כמובן הניסי ביץ שזה חוף ממש יפה עם מים צלולים כמו בריכה, יש בחלק מהים אצות אבל מי שזה מגעיל אותו יכול להתרחק, זה בכלל לא נורא. החוף עצמו מפוצץ אנשים, פול כוסיות אירופאיות שהולכות טופלס חופשי, ואפילו כמה ישראליות וגם אז הן מתות מבושה שאיזה ישראלי יראה אותן. בחוף יש מלא ספורט ימי - בננה, פלייפיש, אבובים, לא עשינו אבל שמענו שזה נחמד, יש באנג'י ששמענו שזה ממש כדאי אבל זה יקר, 45 פאונד שזה 450 שקל, אם אתם רוצים תחסכו ליום האחרון ואם יישאר לכם כסף תעשו זה שווה לפי מה שהבנתי. חוץ מזה אפשר לנסוע גם לפארק מים שאני לא הכי נהנתי בו, לא שווה את ה 14 פאונד כניסה, זה די דומה למימדיון ולפארקים בארץ אבל תלכו זה עדיין שווה אני לא מתחרט שהלכנו. חוץ מזה, אם לא רוצים טוסטוס אפשר לנסוע במונית שזה עולה 4 פאונד וזה מתחלק בין כולם אז יוצא זול, במחיר הזה תגיעו לניסי, לפארק מים, כל מקום באיה נאפה, או שתסעו באוטובוס שעובר כל 220 דקות ועולה חצי פאונד ומגיע לכל מקום גם, אבל המלצה שלי קחו טוסוטוסים, הכי כיף הכי שווה. בקיצור אני ממש ממש נהנתי ואני בטוח יחזור לשם מתישהו... מקווה שעזרתי למי שמתכנן לנסוע שתהיה אחלה חופשה שבעולם ותהנו!

דנדן182

New member
תשובה

אחי אני הבאתי 300 דולר לבזבוזים ונשארו לי יותר מ 50 כשחזרתי, אבל לא עשינו שום ספורט ימי או אתגרי אז אם אתה מתכנן לעשות תיקח יותר כי זה ממש יקר שם. אם אתה לא מתכוון לאכול במסעדות יוקרתיות אלא באוכל מהיר זה יספיק לך. אם יש לך עוד שאלות אחי תשאל אני אשתדל לענות.

moshe306

New member
וואלה תודה אחי עזרת לי מאוד!!!!

ועוד שאלה קטנה דנדן אתה אומר שכדאי לשכיר אופנוע (אם בכלל אני יכול בלי רישיו)?? אני בן 17 ועדיין אין לי רישיון אני רוצה רק לדעת אם כדאי לי ואם אני יכול תודה מראש ....משה ישראל <גיבעונים שולטים> בית"ר ירושלים בלב ובנשמה

דנדן182

New member
אנחנו שמענו שאפשר אבל לא יודע איך

היו איתנו השנה חבר'ה בני 18 שאמרו ששנה שעברה שהם היו הם השכירו טוסטוסים בלי רישיון, אני לא יודע איך, כי אתה מביא לחברת טוסוטוסים את הרישיון והוא נשאר אצלם עד שאתה מחזיר את הטוסטוס (וצריך להשאיר אצלם גם דרכון אחד לפיקדון), תחפש יש מלא חברות שמשכירות, אתה גם יכול לשאול ישראלים במקום ויגידו לך. מה שראינו שעושים חבר'ה בלי רישיון זה משכירים טוסטוס על שם חבר שיש לו רישיון אבל נוהגים בו בעצמם, אבל זה מסוכן יעני אם אתה עושה תאונה או משהו הביטוח לא מכסה אותך ומחייבים את החבר בנזק. נראה לי עדיף תחפש מקום שלא צריך בו רישיון יש כאלה.. תשאל במקום אנשים

למעלה