שרשור חוויות

mmmo1

New member
אז מאיפה קניתן?!

שמתי לב שאתן מנתניה אז מאיפה קניתן את זה בנתניה?!

הורים שלי קנו אתזה בחו"ל...

לדעתי אפשר לקנות אתזה בחנויות כמו אייס,וחנויות של דברים לבית..

1אניטוש

New member
יש את זה בכל חנות של מוצרי חשמל..

וגם באיה נאפה במכולות היו..וגם במלון שלנו במאוס בקבלה חברה שלי קנתה זה ממש לא בעיה..פשוט תשאלי פה בארץ בכל חנות שהיא אם יש להם מתאם של אנגליה..

1אניטוש

New member
גם אניייי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

דנה בואי במקום אילת שוב לנאפה?

יאללללה....

נישן בניסי ביץ' וניצא לקאסל כל יום...ובקשר לאוכל, ניכנס לחדרים של ישראלים ונשונרר אוכל..כמו שעשו לנו! זוכרת?

1אניטוש

New member
וואלההה חח שכחתי כבר

קיצר סבבה סגור..אפשר גם לבנות רפסודה נגיעה לנאפה ביומיים יצא חינם...ודנה לא רק קאסל..אני רוצה לאייס גם..!!!

1אניטוש

New member
צחוקים איתך!../images/Emo6.gif

מצידי נתפצל..7 על השעון נפגשים בחוף!! כמו שאמא נילי אמרה לנו..חחח

diza17

New member
גמני רוצה שוב פעם נאפההההה

רוצה שוב לניסי ביץ' לווטר וורלד...לבלאק אנד ווייט!!!!!!!!

איה נאפה=גן עדן

מה קורה אנשים?! שמעו חזרתי אתמול... אני בדיכאון , אני בשוק טוטאלי- לא רוצה ישראל איה נאפה = גן עדן ! המקום מדהים. כל כך הרבה דברים יש לעשות שם... מי שרק חושב אולי לנסוע שפשוט יעשה את זה בלי הרבה לחשוב. שיזמין את הדיל הכי קרוב שיש! אין לי איך לתאר כמה שאני מתגעגע למקום הזה! איזה אווירת חופש איזה התלהבות יש במקום הזה, פשוט עולם אחר לגמרי. כל מי שנוסע שיקרא מה אני כותב! הכל מניסיון אישי- אז ככה: טיפים--- לא לנסוע יותר מ 4-5 חבר'ה! לא צריך יותר מזה.. סתם בלאגנים על הראש! כל אחד רוצה משו אחר, כל אחד והסרט שלו, סתם ריבים מיותרים. כמה שפחות אנשים יותר בריא! להשכיר אופנועים/טרקטרונים- (בעיקר לבנים) אני יודע שבנות פחות מתלהבות מזה ודי פוחדות- תשכירו אופניים (גם יעיל) פשוט חובה כלי רכב. המקום לא ענק בכלל אבל סיוט ללכת באמצע היום שם ברגל - לא שווה בכלל לקחת מוניות- סתם יקר. ברגע שיש לך כלי רכב אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה- כמה שאתה רוצה - ולאן שאתה רוצה, פשוט חובה להשכיר, זה כל כך נחוץ (גם לבנים שרוצים להרכיב קצת בנות-הן אוהבות את השיט הזה) לא להשכיר במחיר של למעלה מ 40 לירות! יש שם 60 אלף סוכניות להשכרה - תחפשו תמצאו! לא לקחת אופנוע במצב קקי! פשוט לא! לא כיף להתקע עם אופנוע שלא סוחב - או נתקע כל פעם, חבר שלי נתקע עם אופנוע כזה והוא כל כך סבל! לא למלאות דלק מחברת השכרה- רק מתחנת דלק רגילה- הם סתם יקרנים הסוכניות! סעו עם קסדות- אותנו תפסו משטרה והביאו לכל אחד מאיתנו 50 לירות קנס על זה שלא היה לנו קסדה! זה יוצא 500 שקלים חדשים לגמרי- ראו הוזהרתם! ועשו טובה תנהגו בזהירות! אל תעשו פוזות על אף אחד- לא שווה את זה. גם מבחינה בריאותית וגם זה שאתם יכולים לשבור את האופנוע ויקחו לכם המון כסף על תיקון. סעו בצד שמאל- זהירות עם זה. לגבי אוכל- עדיף להכין אוכל או להביא שימורים מנה חמה וכו, עזבו אותכם מג'אנק פוד- תאכלו אבל לא כל יום! אותנו זה גמר פשוט מבחינת הכסף- ממש יקר ולא בריא. תביאו ספגטי תביא מנות חמות שימורים . תבשלו גם. אלכוהול לקנות בדיוטי פרי! חרא של אלכוהול שם. יקר ומסריח! בילויים - קודם כל להזהר מכרטיסים מזויפים בעיקר של המועדונים לחשפנות! אל תקנו מהכושים שמייחצנים בסקוור! אם זה מועדון חשפנות תקנו שם. אותנו גנבו ב 10 לירות כל אחד מרוב החרמנות חחח... ללכת לבארים- יופי של מוזיקה יופי של אווירה וגם תוכלו לקבל כרטיסים למסיבות בחינם אם תקנו לשתות! ללכת כל יום למסיבה! כל יום! אין מה לעשות בלי מסיבה. המסיבות ממש ממש ממש טובות שם- יופי של מוזיקה יופי של בנות ויופי של בנים! אווירה טובהההה! מועדונים מומלצים : ICE CASTLE CAR WASH . אפטר פארטי גם מומלץ מאוד בעיקר ב -AQUA. וזהווו תעשו חיים כמה שאפשר אני הבטחתי שאני חוזר לשם שנה הבאה. אל תעשו שטיות ותייצגו את ישראל בכבוד! אוהב אותכם. מי שהיה בתאריכים 5.8 עד 12.8 עם המלחמת כריות בטיסה שידבר איתי באייסיקו: 284692144 או מי שצריך טיפים או משו!! עמית (ג'ימי)

musTUL

New member
../images/Emo66.gifמי היה במלון MARE NAPA???

מישו היה כאן במלון mare napa בין התאריכים 2 לאוגוסט עד ב-9 לאוגוסט? אני ממש מתגעגעת ואני רוצה לשמור על קשררררררררררררררררררררררררררר טל לוי (רמת שרון)

מה קרה לי?!

אוקייי שלוםם לכולם חזרתי מאיה נאפה ביום חמישי או שזה רביעי בלילה בעצם ומאז נדפק לי השכל שבאתי לשם קיבלתי בום לפנים כי ציפתי למלון של 5 כוכבים ומגדילני קצת איכזב אבל מהר מאוד מכירים את כל המלון ואת כל איה נאפה היה הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםם אני רוצה לחזור יש לי הרגשה מוזרה עם רצון מוזר לישון כל הזמן כל מי שחזר בתאריך 12-8 מוזמן לדיבור :) 166707518

אני יודעת!

אני חזרתי לפני שלושה שבועות אבל כול פעם שמישהו אומר לי שהוא נוסע לשם אני מתחרפנת שוב וגם כשחזרתי אוי ושלא נדבר על הימים שהייתי שם לא הכרתי את עצמי הייתי בסוטול טבעי היה לי התקפי צחוק באמצע השינה לא נורמלי.

חחח אני מרגישה בדיוק כמוכם...

ועכשיו שאני קוראת את ההודעות האלה שלכם אני מרגישה עוד יותר רע...חבל שהעונה עוד מעט נגמרת...נצטרך לחכות לשנה הבאה..אולי גם יתנו לי חופש מהצבא....טוב די בא לי לבכות

nv19

New member
באמת, אבל באמת מבאס!

לנסוע לאייה נאפה. לחזור לארץ, לשגרה וכו' זה שיא הבאסה! חח תכינו את עצמכם. אבל היה כל כך טוב!!! מעולה שם!!

1אניטוש

New member
גם אני כבר חזרתי לפני 3 שבועות

איך שהזמן טס..ואני כל הזמן חושבת רק על נאפה.. אוףף אין מצב שנצליח להתרגל לחיים בארץ עכשיו..ליציאות המעפנות פה! שום דבר לא משתווה לפאבים ולבארים שם..לסקוור ואיך שכולם עושים שם מה בראש שלהם..בלי לדפוק חשבון לאף אחדדד איךך יוצאים מדיכאון נאפה עכשיו?! למישו יש מתכון?:\

Orel111

New member
אם אני לא טועה ביום ראשון..

למרות שאם זכור לי נכון ביום שלישי הלכתי למסיבת גשם וקצף באביס...היה בן זונה!

למעלה