שרשור חוויות

....

אני מכירה מישהו שאין לו רישיון אבל הוא השכיר אופנוע, אבל בכל זאת אני לא ממליצה לך לעשות את זה כי זה ממש מסוכן...כמעט כל מי שאני מכירה עשה תאונה

napa

New member
....

אם אתה נוסע עם חברים שאפילו לאחד מהם יש רישיון, בדרך כלל נותנים לך עד ככה 3 טוסטוסים על רישיון אחד.. אתה יכול לשים עוד קצת כסף ולקחת יותר טוסטוסים על רישיון אחד [חברים עשו את זה].. בכל מקרה ליד מלון פיליפיאנה יש השכרת טוסטוסים שהמנהל ישראלי הוא גם עושה הנחות וזה לישראלים.. ואם תצלם את הרישיון של אח שלך או אחותך ותדאג שהתמונה קצת תהיה מטושטשת או תדביק תמונה שלך ותבוא אליו עם הצילום הוא יתן לך...

אומברט

New member
שאלה קטנה למי שהיה שם...

תגידו.. מה הגיל המינימלי בערך שאפשר וכדאי לסוע לשם? בכלליות יש שם בעיות של גילאים בכניסה למועדונים?

דנדן182

New member
אין בעיית גיל בכלל

נכנסו למועדונים גם בני 17 זה לא בעיה, לא מסתובבים שם עם תעודת זהות או משהו וגם לא מבקשים אתה נכנס חופשי לכל פאב וכל מועדון, מה שחשוב להם זה שתקנה מהם שתייה ותשלם להם, לא אכפת להם אם אין לך 18 עדיין.

דנדן182

New member
מבחינת גיל...

אחי לא אמרתי שאנחנו עולים לי"ב, אנחנו לפני גיוס אבל ראינו שם חבר´ה שעולים לי"ב, הם אמנם ניראו גדולים אבל לא יעשו לכם בעיות בגלל הגיל, האפשרות היחידה שלא יכניסו אותכם לפאב או מועדון זה רק בגלל שאתם ישראלים, אותנו לא הכניסו הרבה פעמים כי אנחנו נראים ישראלים, אבל אם אתם מתעקשים על הפאב הספציפי הזה תנסו שוב אחרי רבע שעה לא יזכרו אותכם או שתנסו להיכנס מהצד, השומרים עומדים בדיוק באמצע, תלכו מהצד ולא תהיה לכם בעיה, מקסימום עברו לפאב הבא. ועוד דבר חשוב, לקאסל לכו עם בנות ככה בטוח תיכנסו, ותלכו בהפרשים של כמה אנשים בין זוג לזוג. הרבה גם ניכנסו לבד בלי בנות אבל לא כדאי לקחת סיכון.

HeliBoy

New member
כל מי שהיה באיה נאפה בתאריכים 5.8..

על ה12.8 (מיום שישי ליום שישי..ץ כלומר אלו הקרועים שטסו במטוס שכולם הלכו בו מלחמת כריות) כנסו לפה!!! שימו תמונות שלכם או כנסו אלי לאיי סי (73665773) על בטוח נמצא פה כמו פרצופים מוכרים!!! היה בן זונה! ומי שרוצה כנסו אלי לאיי סי לשאלות...

I t a M a R 1 1

New member
אני רואה שככה זה תמידדד תמיד יש..

מסורת מפוארת... טטסתי מה15 עד ל22 ביולי וגם אצלנו היה מלחמת כריות מטורפת...וגם אצלנו שרו באייס בקולי קולות אל אל ישראל..חחחח נחמד

NoLa

New member
חחחחח גמני הייתי ש

וואי וואי וואי אני בדיכאון של להגיע לארץ!!! מי רוצה לטוס שוב?!??! ו... צרו קשר כל מי שהיה שם בתאריכים הללו icq 84105924

HeliBoy

New member
כן היה חבל על הזמן

אני לא אשכח את הטיול הזה בחיים

nv19

New member
עזוב אחי אתה

אני החלטתי שאתה הכי מצחיק באייה נאפה איןןן אתה מצחיק אששששששששש

ולד69

New member
גכ

זה ולדי אנחנו החברה מחיפה..למי שזוכר כנסו לאי סי קיו ונדבר....176732346 אני רוצה להגיע לבנות מיבנה~

1אניטוש

New member
אני רוצה שובבב נאפההה

אני בונה רפסודה..ועוד כמה ימים מפליגה לנאפה..יושנים על החוף..ככה שזה חוסך הרבה כסף..כל השאר זה לפאבים ומסיבות קיצר מי שרוצה צרו קשר:]

mmmo1

New member
אלהה דנה

אני רואה שזה לא יוצא לך מראש... נהנת אה?! שאלה... איזה שקע צריך לשם כאילו אני לוקחת פאלפון אז המטען יכול להתאים לשם או שצריך להביא מהבית מתאם?!

למעלה